Alla inlägg under juni 2008

Bra

Av Helené Gidhammar - 4 juni 2008 09:10

Gårdagen var super kul! Var ju med Melker o hela hans klass på Drakborgen med mamma o Annette :) Super mysigt! Dessutom var TV4 där o filma, så vi ska vara med på reklamfilmen som ska gå där ;) haha! Komiskt.. Så vi blev bjudna på glass där. Jätte trevligt! Barnen var helt svättiga när vi skulle fara, dom hade haft skit kul! Fats jag hade trott att de skulle vara mer.. Men dom var iaf nöjda :)
Efter de hann jag bara hem o byta kläder o kila till bussen, hann inte änns äta mat.. Jag o Roger som skulle göra hemmagjord pizza! Hmm.. Men jobbet gick bra, de var ju "bara" 4 timmar, kan säga att de räcker gott o väl för mina fötter! Kul o jobba lite :) Efter de gick jag på Jam Jam o köpte lite godis, var jätte sugen när jag var påväg dit, men kom där i från med en liten påse som kosta 26 kroner, måste vara mitt rekord, i minst godis ;) Dessutom hade jag köpt ganska mycket choklad, som väger ton! Ha fortfarande godis kvar oxå.. Tänka sej?! Haha, inte likt mej :)
Sedan tog jag bussen hem, var för varmt o för trött för att gå, dessutom är jag kanske bekväm av mej ;) Men hade jag gått hade jag kommit hem typ 2 timmar senare, iaf med min fart nu! Var helt slut när jag kom hem.. Värmde en pizza bit, Roger hade gjort värledns godaste pizza! Drack litervis med vatten o somna mitt i programet som börja 8, så vid halv 9 somna jag kanske ;) Men vakna vid 10 ungefär, fortfarande lika trött. Men kikade på tv ett tag till, sedan slängde jag mej i sängen o läste en halv sida i tidingen, somna med tidningen i handen o lampan tänd ;) haha! Ganska slut..

I dag, eller de är ju bara morron än, men jag klev upp när Roger kom hem, så fika vi o kika på film ett tag. Men vi kröp ner i sängen ganska fort, Roger hann nog inte änns lägga sej innan han somna ;) Somna ganska fort jag med.. Men nu ringde Helena o väckte mej, hade skickat meddelande till henne om en sak. Så de var jätte skönt att hon ringde, nu känner jag mej jätte positiv! Hon har verkligen den inverkan på människor! Så jag har bestämt att jag ska gå i morron på avslutingen.. Börja 9 på skolan o efter de ska vi käka lunch hela klassen o säga "hej då"..
Men de mest positiva var att vi kom övernens om en plan! Känns underbart o nu ska jag faaaan hålla den! Finns inga andra alternativ nu..

Precis innan Helena ringde så drömde jag en heeeeeel sjuk dröm, jag drömde att vi äntligen hade fått vår efterlängtade skatt, en helt perfect pojke, som vi klädde i tjej kläder bara för att min pappa ville de?! Hmm..
Men de sjukaste o hämskaste var att jag var jätte deppig o lessen över att han inte var kvar i magen, på nått sätt var jag glad över att han äntligen var hos oss men ändå mådde jag jätte dåligt.. Hel skumt! Hoppas verkligen inte att drömen har nån betydelse på nått konstigt sätt..
Kanske inte låter så farligt men de kändes jätte hämskt!

Nu ska jag dricka mitt iskalla vatten, lyssna på radion, läsa dagstidningen o bara vara! Låter som en bra plan de :)

Av Helené Gidhammar - 3 juni 2008 22:27

Är heeeeelt slut i dag.. Först vare Drakborgen som gällde, efter de hann jag bara hem, byta kläder, dra på namnskylten o fara till Birsta o jobba :)
Men jag skriver mera i morron, orkar inte nu! För nu väntar iskallt vatten, lite godis o en film..

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 2 juni 2008 18:53

Nu var de länge sedan jag uppdatera! Fy på mej ;)

Förrförra helgen var Jenny, Erland o Elay här :) Super mysigt! På Torsdagen kom Roger hem till mamma o pappa där jag var, så vi körde massa skrot o dona på hela dagen! På Fredagen gjorde vi sällskap med Jenny, Erland, Elay, Annelie, Matin, Liam o Eddie till stan :) Väl där gick jag o Roger på banken o fixa alla papper som skulle göras! Sedan åkte vi in till Birsta o kika, käka mat o myste :) På kvällen blev de ett par öl för dom andra o nån dricka för mej så klart ;)
På Lördagen fick vi besök av Byström, Sara o Alvin! Bäbisbesök :) Underbart! Så vi grillade o kika på Eurovision song contest, sådär tyckte vi de var!
På Söndagen for vi hemöver till Ljunga igen, Isabelle skulle konfirmera sej. Så vi var till kyrkan o kika, fikade efter åt hemma där o sedan drog vi hem igen :) Roger skulle ju jobba..

I veckan har de inte hänt allt för mycket.. I Måndags var vi på sista föräldragruppen, ganska synd nu när man "lärt känna" alla! Papporna var för sej o mammorna för sej, Roger verkade jätte nöjd iaf!
I Onsdags var vi o hämta våran nya bil :) En Volvo V70, super fin!
I Torsdags ringde dom från Hemtex inne på Birsta o ville att jag skulle jobba :) Men kunde tyvärr inte då, för då var vi påväg till Härnösand.. Men sedan ringde dom på kvällen igen o ville att jag skulle jobba på Fredagen oxå! Skulle jobba 9-14 men jag jobba ända till 17 i stället :) Dom var kort om folk! Var super kul att vara där :) Lät som att de kanske kunde bli mer oxå! Ända som var jobbigt var med fötterna, dom är inte van vi de kan jag lova.. Men de gick ;) Efter jag jobbat klart så for vi hem till mamma o pappa, grilla o myste hela kvällen! På Lördagen skulle vi o hämta mormor o Berit på Arlanda, dom har ju varit i Sicilien en vecka, precis när vi for fick vi veta att dom var två timmar sen.. Men vi for ändå, tog de lugnt efter vägen, käka super god mat o hade de super trevligt! Väl på flygplatsen var dom ännu en timme sen ;) Så vi var inte hemma i lägenheten förrän halv sex på morronen.. Men de gick bra! Vi tog en lång sovmorron.. Sedan hann vi typ bara käka så for Roger o jobba..

Och i dag. Vi var till barnmorskan på morronen! Allt var superduper bra :) Hon var jätte nöjd med allt, blodtrycket var bra, jag följde kurvan med magen o hjärtljuden låg på 148 den hära gången oxå :) Dessutom fråga Roger hur bäbisen låg, så hon klämde o kände. Hon trodde, hon var inte riktigt säker, men hon trodde att h*n hade huvudet neråt, ryggen o ena armen på vänster sida, rumpan under mina bröst nästan o benen till höger :) Så nu vet vi ju att de är en boxare där inne, känner mest på vänster sida neråt! Fast de är fart på fötterna under bröstet oxå kan jag lova :) Känns alltid lika skönt efter att man varit hos BM, när man får veta att allt är bra o så :)
 Ojojoj! Tänka sej, de är bara 8 veckor kvar nu. Wow! 59 dagar :) Otroligt vad tiden har gått fort! Så jag hoppas att sista tiden oxå springer i väg..
Men de känns på nu, magen är ganska tung, jag kan knappt böja mej. Rakade benen i går, vilket inte var de lättaste ;) haha! Fötterna ser ut som fotbollar, samlar vatten som bara den.. Men, de är ju bara 8 veckor kvar nu ;) Får vi hoppas! Hoppas verkligen inte att jag har rätt, för jag tror ju inte att h*n kommer förrän den 9 Augusti :) Så jag hoppas Roger har rätt, han tror den 29 Juli, låter bättre de! De håller vi tummarna för..
Men nu är de livat i magen :) Hua! Har varit fart hela dagen där inne, Roger fick tillomed en spark på armen i morrse! Underbart :)

I morron ska jag med mamma, Melker o hans klass på Drakborgen :) Ska bli jätte kul! Träffa mammsen :) Äta god mat o kika på när barnen busar!

På Torsdag slutar vi skolan, tänk om jag oxå kunde vara glad över de.. Men har sjukt mycket jag måste göra! Kommer inte hinna klart tills dess, så jag måste komplitera upp.. Känns inte bra alls! Vill bara lägga mej ner o grina över hela skol biten.. Synd att man inte bara kan spola över de! Skulle vara grymt skönt just nu. Jag orkar inte tänka på de, har ingen motivation alls! Vill bara vara klar så jag kan njuta av sommaren o längta efter bäbisen! Men så är de inte.. Får se om jag går på Torsdag eller inte, känns inte som att jag har så stor lust just nu. Men de är att par dagar kvar tills dess, så vi får se!
Annars tror jag inte de händer så mycket med i veckan.. Nästa vecka ska jag iaf till tandläkaren, så jag åker hem till mamma o pappa på Söndag, kanske tillomed stannar där ett par dagar :)

Men nu ska jag ta lite hallon o glass, sätta mej vid tv:n, dricka vatten o hoppas på att min huvudvärk vill ge med sej.. Hatar huvudvärk! Har druckit skit dåligt med vatten i dag, så de är självförvållat..

Roger- Han är verkligen helt underbar :) Jag är kär på nytt!

Nya

Av Helené Gidhammar - 1 juni 2008 22:04

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards