Alla inlägg den 5 maj 2008

Nya

Av Helené Gidhammar - 5 maj 2008 20:20

Jag har en ny bästis, de är nämligen:

       

Piggelin- Underbart gott!


Nu ska jag ta o plocka i hop lite här hemma, Mari kommer ju i morron ;) Ska iaf ta disken som är, dammsuga o sedan får vi se om jag orkar mer, måste ju hinna med o se på tv oxå, haha!


Roger <3

Av Helené Gidhammar - 5 maj 2008 15:16

Andra träffen i dag :) Gick väl bra! Roger kom hem ganska tidigt i morrse, så han fick sova två timmar längre, men han var ändå skit trött :) Han gör de så bra som följer med ändå! Han är redan världens bästa pappa ;)
I dag har vi pratat om förlossningen o allt som hör där till o kikat på en "pappa film", ganska mysig :) Sedan fick vi med oss lite papper hem.. När vi for hem så åkte vi på Ica o äntligen, efter flera dagars längtande, så fick jag min älskade prinsesstårta! Hittade en i går på Ica, men den var hel. Skulle jag köpt den skulle den vara slut samma kväll, inte allt för bra! Så i dag köpte jag sånthär två pack :) Lite bättre iaf! Den var så mummsigt god, den bara smällte i munnen!

Nu är Roger o kör motrocykel på körskolan, han håller på o ta MC kortet :) Han är så lycklig över de! Så ganska snart har han uppkörning, så kul för han! När han kommer hem blir de fiskbullar m. pärer, älskar de! Var så länge sedan vi åt de, så i dag får de bli de. Sedan far han o jobbar :/ Alltid lika jobbigt!
Mamma ville att jag skulle komma hemöver nu när dom har ledig vecka, så jag funderar på de. Men i dag orkar jag inte åka, i morron kanske :) O i morron ska kanske Mari komma o hälsa på, trevligt värre :) Var skit länge sedan vi sågs! Så nu var de på tiden, värsta är bara att jag måste städa ;) haha! Men de är inte mycket, dammsuga är ett måste!

I dag är de bara 87 dagar kvar tills vår lillskit beräknas komma :)


                                  

Mumms :)

Ovido - Quiz & Flashcards