Alla inlägg under oktober 2008

Av Helené Gidhammar - 4 oktober 2008 10:55



I går på dagen blev de en till slöar dag för mej o Elton ;) Eller nästan iaf.. Jag tog o satte Elton i bärslen, då han inte somnar nån annan stans än i min famn o vaknar direkt när jag lägger ner han.. Så vi tog o städa lite! Dammsuga, tömde diskmaskinen, ränsa på toa hyllan o plocka undan. Disken, toan o handfatet gjorde jag kvällen innan medans Elton o Roger slumra i sängen ;) Så skötb o få de gjort! Men mer än så blev de inte, Elton gillade inte bärselen efter ett tag, han somna inte där.. Hmm!
Efter de kom Roger hem, vi gjorde mat, kyckling o pasta. Sedan slängde vi in oss i Volvon o åkte på Ica, handla present åt Danne som fyllde år. Dålig fantasi, så de blev en tröja ;) haha! Köpte dessutom blöjor, bröva Libero nu. Vi hade fått en kupong, så vi måste ju testa iaf! Annars föredrar vi Pampers.
Sedan for vi raka vägen till Danne, som dessutom är gudfar åt Elton :) Fika, gosa o prata skit! Fick även med oss Danne hem, han o Roger skulle ta en Whiskeyo nån öl här hemma. Dom snacka skit i köket medans jag o Elton myste i soffan o kika på Doobidoo :) Underbart! Med ett glas cola o en kexchoklad, mmm!
Efter ett tag förflytta vi oss till sängen jag o Elton, han ville nämligen inte somna på soffan.. Men hans omna fort i sängen, som vanligt! Så jag o Roger skulle kika på film, men hitta ingen bra.. Så de sluta med att vi spela guitar hero i stället :)
Natten har varit skit jobbig! Elton har ätit heeeela tiden o knappt sovit alls.. Inte jag häller för den delen! Han har aldrig ätit som han gjorde i natt, han kom aldrig till ro o somna nångång.. Hua!
Så Roger tog han i morse, men jag sov bara en halvtimme. Elton börja grina då, så jag kunde inte somna om. Men jag kan lova att den halvtimmen var värd guld! Elton somna ganska fort efter att jag klivit upp, men han vakan som vanligt när vi la ner han i vagnen.. Då ligger han där med sina små blå o kikar o flinar :) haha, gofis!
Sedan blev de fruskost, dusch o på klädning. Då tog Elton o somna, när vi ska fara! Haha, de är typiskt :) Så gör han alltid! Så nu la vi han i vagnen o han sover faktist. Tok unge! Så nu väntar vi o fara till mormor tills han vaknar. Ska dit o måla köksluckorna, igen.. Hoppas på att de är sista gången nu så vi får ta hem dom snart!
Nää, nu får jag väl göra lite nytta här hemma medans lill prinsen sover då :)

Mys

Av Helené Gidhammar - 3 oktober 2008 21:50



Nu blir de soffmys för mej o Roger, prins Elton sover redan sött i sängen han :)

Av Helené Gidhammar - 2 oktober 2008 21:08

I dag blev de ingen öppnaförskolan för mej o Elton, regnet bara öste ner! Så vi skippa de :) Men de har varit lika mysigt o bara varit hemma. Börja kika på Mamma Mia medans Elton sov, hann med en timme. Tycker den verkar sådär, inte så bra som alla säger iaf! Men den kanske blir bättre mot slutet ;) Man kan alltid hoppas..
Annars har vi bara ätit hamburgare, haha :) Sedan klädde vi på oss o även en över trött Elton, satte han i bärselen hos pappa o gick på föreningen o skrev på papperna för motorvärmarplatsen, som egentligen skulle ha gjorts för flera flera månader sedan.. Men bättre sent än aldrig! Sa dessutom till om att de är dålig bild på tv kanalerna o att de lukar rök i lägenheten, så vaktmästaren skulle kika in nån dag. Blev dessutom prat om de fanns nåe lediga 3:or här o de fanns en karl som var ensam i en 3:a, han kanske var intresserad.. Men när vi kom därifrån börja vi, mest Roger fundera på om vi verkligen ska bo kvar här.. Så nu vet vi inte längre, haha! Men, vi ska ta o prata om de ganska snart iaf! Så vi får se..

Elton somna tyvärr bara en snabbis i bärselen.. Eller vi hann lägga ner han i sängen, men sedan vakan han ganska fort igen!
Försökte med tutten o alltihopa, men de funka inte. Så efter att han fått mat för tredje gången gav han med sej o somna mellan mamma o pappa :) Så nu sussar han så sött i sängen! Vi ska snart jojna han vi med, jag vara bara tungen o kissa o klidda lite här ;) Roger passa på o spela lite gitarr han med.

I morron ska vi till Danne, han fyller nämligen år då! Annars vette tusiken vad vi ska hitta på.. Hoppas på bättre väder så vi kan ta en tur med vagen!
Nu ska jag kika vidare lite, sedan ska jag hoppa i sängen o gosas med mina prinsar :)

                                                  
       Myspys!


Seg

Av Helené Gidhammar - 1 oktober 2008 21:01

I dag har Elton o jag inte gjort ett skit! Vädret har varit kasst.. Regnat hela dagen. Har haft lamporna tända för de har varit så mörkt, hua så trist! Så vi har bara segat på här hemma, myst i sängen o bara varit :)
Roger har haft sin första dag på de nya jobbet, låter väl sådär på han. Hoppas att de blir bättre! Jag o Elton är iaf glad att han är hemma på kvällarna o nätterna :) Så underbart skönt att vi sov i sängen alla tre i natt.

Nu sover Elton, äntligen! Han har varit små gnällig hela kvällen men inte velat sova.. Så han o jag la oss i sängen för o kika på Idol, mysa o en skvätt mat för Eltons del, då somna han till slut! Roger spela gitarr o jag ska slänga mej i duschen, har längtat efter den hela dagen :) Så nu äntligen!
Efter de ska jag o Roger kika på Efterlyst o mysa i soffan, underbart så här mitt i veckan!
I morron blir de öppnaförskolan för mej, Elton, Maria o Casper!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards