Alla inlägg den 14 september 2008

Av Helené Gidhammar - 14 september 2008 20:57

Nu var de mååååånga dagar sedan jag skrev eller la upp en bild.. Men mamma o pappas tagentbord är så dåligt, går knappt o skriva på de! Så jag har hat en bloggfri vecka ;)

Men nu är jag tillbaks :) Är hemma i stan nu, så nu kan jag skriva utav bara den..
Jag o Elton har haft en helt underbar vecka hemma hos mamma o pappa :) Vi har myst, ätit gott, gått på promenader, blivit snorsjuk, kika på tv, sovit o bara varit! Mamma o pappa är helt tagna av Elton, speciellt pappa :) Han har varit på promenader med Elton, sovit ner han o gosat på! Så kul o se :)
Veckan har bara sprungit i väg.. I Torsdag kom Roger dit oxå, lika dålig som mej.. Med hosta o allt! Men nu börja de ge med sej för oss båda, skönt! Bäst är ändå att Elton har inte fått nått o mår lika bra som vanligt :) 
Blev kvar hos mamma o pappa tills på Fredag. Så i Torsdags var vi till Fränsta o kika på lilla-os när Melker tävla :) Jätte kul, dock blev de superkallt! Men Elton sov gott i vagnen han.. Sedan käka vi god mat o myste resten av kvällen i soffan!
I Fredags innan vi for hem var vi till prästen o fixa med dopet, bestämde sånger o psalmer o sånt :) Kommer bli super mysigt! Sedan i veckan beställde vi dopinbjudankort oxå, blev super fina. Hoppas bara dom är lika fina i verkligheten oxå :) Tror att don kommer i veckan, kan ju hoppas på de..
Sedan for vi till Martin o Gina med saft som farmor gjort, slängde bara av de o for hem! Väl hemma blev de mys i soffan för oss alla tre :) Orka inte göra mat så vi var in på Ica o handla mackor o mackrill, super gott :) Har inte ätit de på evigheter! Sedan somna vi ganska tidigt..
I går var Roger o hjälpte Marcus o flytta, jag o Elton myste i sängen halva dagen då :) När Roger kom hem beställde vi pizza, sedan kom Martin o Gina. Lagomt till Musikmaskinen o chipsen :) Super trevligt! Dom blev även kvar över natten. Så i morse vid 11 skjutsa vi hem dom, sedan var vi förbi Marcus men han var inte hemma.. Så vi for till mormor o tog en snabbfika där innan jag, Elton o mormor brumma till en kompis till mormor :) Som jag inte träffat på hur många år som hällst, 10 kanske.. Hon syr o donar på, så mormor hade beställt ett bäbbsett till spjälsäng, ett randigt som de var broderat Elton på o en morronrock typ :) Jätte fint! Så de blev fika där o en skvätt mat för Elton, som sedans somna om igen ;)
När vi var klar där for vi på Rusta för mormor skulle ha nått, fick två toamattor av mormor oxå :) Kommer bli super bra!
Sedan for vi hem till oss, där Roger var klar med maten :) Kyckling o ris, så mormor stanna på middag hon med! Efter att mormor fare hem så la vi oss i sängen med en film alla tre, Elton tog o åt oxå :) Sluta med att Roger klev upp o duscha o jag o Elton somna! Älskar att somna sådär med Elton tätt intill mej :) Dock ska ju Roger hällst oxå ligga där.. Men han skulle ju upp o jobba.. Så nu jobbar han, Elton sover i sängen efter att han vaknat o ville ha lite mat, fast de var nog mest en ny blöja o lite närhet ;) Gofis!
I morron ska Elton få bada, vilket han fortfarande hatar.. Han skriker som en stucken gris! Ska dessutom klippa naglarna på han, dom växer som ogärs. Klippte dom förra Lördagen, då vi skulle på dop, som visa sej vara ett bröllop oxå :)
Sedan får vi se vad dagen visar! Om Roger har bestämt sej om jobben, han har nämligen blivit erbjuden ett annat jobb nu.. Men de åter kommer jag om mer när vi vet hur de blir :)
Nu ska jag ta mej en hårdbrömacka o lingonsaft innan Elton vaknar igen :) Sedan blir de sängen o en bra film! Men först ska jag bjuda på några bilder, titta o njut :)


                                   Första gången Elton tar tutten :)

              

                                         Mys med morbror Martin




                                                Vilka snyggingar!

                

                              Gosigt i vagnen hos mormor o morfar!
                                         (Kolla in fingret, haha)



                             Elton o morbror Melker, morron mys!




                                           Elton med faster Marith

                

                           Världens bästa pappa Roger, på dop/bröllop :)



                                          Elton på dop/bröllop
                         (Sov igenom alltihopa, världens snällaste)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards