Alla inlägg den 21 september 2008

Av Helené Gidhammar - 21 september 2008 10:34

Nu har de varit dåligt med allt bloggande.. Men prins Elton är inte sitt vanliga jag kan jag lova! Han sover jätte dåligt o äter varannan timme om inte mer ibland.. Jag hoppas verkligen de går över snart, mest för hans del! De är ju jobbigt när han inte får sova nått.

I fredags tog vi sovmorron alla tre :) Sedan pcka vi in oss i bilen o for på jakt efter gångjärn till köksskåpen.. Tillslut hitta vi iaf! Efter de for vi till Birsta City, hann bara gå o hälsa på Malin o Evelina :) Sedan ringde mamma, Martin, Lojsan o Gina! Skulle träffa dom på Max o käka där tillsammans :) Så de gjorde vi! Sedan for vi tillbaks till Birsta, haha! Men vi hann ju aldrig göra de vi skulle.. Letade vantar åt Elton över hela Birsta! Helt otroligt, men de finns knappt nåe vantar åt bäbisar utan tummar! Vem vill ha tummar på bäbisvantar? O hur ska man få in den dära tummen som har en egen vilja? Hua.. Men till slut hitta vi på Polarn o Pyret! Blev super bra :)
Sedan kika vi vidare o kom inte hem förrän halv sju tro ja! Då bliv de mys i soffan med chips ;)

I går vakna vi oxå ganska sent ;) Jag tog o vek ihop lite kläder medans Elton o pappa låg i sängen o myste! Sedan tog vi o åkte till mormor, Roger skulle dar på ett till lager med färg på köksluckorna. Snart är dom klar! Äntligen :) Väl hos mormor blev vi bjuden på middag, super mysigt! Efter maten tänkte vi åka till familjen Byström men dom var inte hemma..
Så vi for hem i stället, Roger slipa de sista i köket så jag skulle kunna måla, medans låg jag o Elton i sängen o myste efter en skvätt mat för Eltons del :) När jag väl skulle börja måla, då täcker inte färgen eller den fäster inte på siliconet, som ska vara övermålbart! Men icke.. Lite surt då! Hmm.. Jag som hade på mej målarbyxorna o verkligen ville få de gjort!
Men i stället ringde Byström i fråga om vi skulle käk tillsammans, självklart :) Så dom tog med käket o vi stog för trevligt sällskap bara ;) haha!
Elton hade en jätte jobbig kväll, ville inte äta?! Nobba bröstet totalt, har ändast hänt en gång förut.. Så lite lätt paff blev vi! Men han somna av o till hela tiden, spela ingen roll vad vi gjorde! Hua, lill prinsen.
Försökte kika på tv o samtala med två skrikandes bäbisar, inte de lättaste ;) Haha! Men Alvin somna tillslut han, men inte Elton.. När Byström o Sara skulle fara hem, då tog Elton o somna ;) Gofisen!
Men som tur är så sover han bra på nätterna iaf! Skönt de :) För alla tre!

I går slog vi vad, jag o Sara mot Roger o Byström! Den 2 Januari ska vi ha invägning o mätning, för att sedan tävla om vem som gå ner mest procentueltmessigt i vikt! Dom som förlorar (självklart vet vi redan vilka de blir o inte blir de vi tjejer iaf) ska sedan delta i Alnötrampet! 26 eller 42 kilometer gäller de, på cykel. Jag säger då de, vi ska inte förlora! Hatar o cykla.. Men, de är ju ingen fara ;)

Nu på morronen har vi myst lite i sängen alla tre :) Så undebart! Sedan klev vi upp för att Rogee skulle kunna slipa de sista i köket, så jag sedan kan måla! För i dag ska de fan bli klart, så är de bara.
Elton sitter i bärselen o sover han :) Han somnar direkt i den o sover så himla bra, min sötnos! Även fats Roger slipar med maskien sover han som en stock :)
När jag målat klart ska vi ta en promenad med vagnen, hann ju aldrig de i går.. Men de är lika fint väder i dag oxå :) Så i dag ska vi ut o gå i finvädret! Sedan ska ju Roger o jobba, förhoppningsvis sista söndagen nu! Skönt :)
Men nu ska jag ta o göra nån nytta jag med, ska iaf borsta tänderna till o börja med..

              Bilder kommer de senare ikväll, om jag hinner vill säga ;)


 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards