Alla inlägg under februari 2008

Av Helené Gidhammar - 9 februari 2008 09:34

I dag ska vi på middag till Pelle o Tina :) Far väl vid tre.. Men nu måste jag gå o kika vad Roger håller på med, han bara försvan :) Måste få i mej frukost oxå..


Roger <3

Seg

Av Helené Gidhammar - 7 februari 2008 19:37

Seg som tusiken i dag..
I dag när jag kom hem så var de städat, maten stog klar på spisen, gardinstängerna var upp hängda i köket, tända ljus o ett underbart flin från min älskade Roger :) Super god mat, korvstroganoff. Efter de kika vi på film o sedan tog vi en promenad på Ica o handla jos :) Har fått dille på de.. Nu ligger Roger i sängen o kikar på hockey o jag ska sätta mej o dricka min jos o lösa sudoku ;) Härligt.
Börjar elva i morron o slutar inte förrän sju, kul Fredag? Eller inte! Igentligen skulle jag bara vilja vara hemma o sova hela dagen i morron, men de går ju inte.. Synd!
På Lördag ska vi till Pelle o Tina o käka middag, kanoners!

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 6 februari 2008 17:01

Wow va häftigt de var o lyssna på hjärtljuden :) Helt otroligt!
Först trodde jag att hon hörde mina eller nått "annat" i magen, men sedan börja hon took flina o då ramla poletten ner även hos Helené ;) Lät som ett tåg som tuffa på i en himla fart, 148 låg hjärtljuden på för att vara exakt! De sägs ju att om de är höga hjärtljud så väntar man en tjej ;) Så vi kanske får de.. Haha, tror igentligen inte på sånt. Men de är ju roligt o spåna ändå :) Har i alla fall kommit fram till att vi inte ska ta reda på könet på UL:et, ska härda ut till Juli ;)
Nu ska jag göra korvstroganoff, undra hur de slutar? :) haha, De är Roger som brukar göra de men han är inte hemma o jag är svin hungrig! Så jag får väl försöka mej på de..

Efter att vi varit hos barnmorskan så åkte vi till Therese o drack lite kaffe o efter de skjutsa Roger oss till Birsta. Fyndade inget men Therese hittade väl nått :) Har precis kommit hem där i från.
Nu är magen hungrig..

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 6 februari 2008 11:29

I dag är jag ledig, underbart :) O Roger är oxå ledig, så i dag tog vi oss lite sovmorron o sedan kika vi på film, men jag somna, som vanligt ;) Kika på Alvin & gänget eller vad den heter. Så söta :) Nu ska jag ta o hoppa in i duschen o klockan 13:00 ska vi o lyssna på hjärtljuden! Äntligen, ska bli så roligt. Kanska man fattar lite mer att de verkligen är nått där inne i magen ;) Har fortfarande inte fattat de riktigt..
Efter de ska jag på Ikea med Therese, hon ringde nyss o fråga. Så självklart :) Får se vad vi hittar på för took!
Nej, nu väntar duschen o tandborsten..

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 5 februari 2008 20:08

Ditt barn är 104-114mm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 50g. Barnets revben, blodkärl och näthinnor syns tydligt genom den lövtunna huden. Huden börjar täckas av lanugohår, mycket fina hårstrån som hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen. Kroppsbehåringen följer mönstret på huden och bildar former som ser ut som fingeravtryck över hela kroppen.

Hörseln fortsätter att utvecklas och i mellanörat börjar ett antal mycket små ben att hårdna. Eftersom hjärnans hörselcentrum inte har bildats än, är barnet inte medvetet om alla ljud. Fostervattnet som finns runt barnet leder dock ljud, så med tiden kommer barnet att börja uppfatta din röst och dina hjärtslag. Både huvudhår och ögonbryn blir grövre hos barnet. Har barnet anlag för mörkt hår börjar pigmentcellerna i hårsäckarna producera svart pigment. Fostrets längd mäts vanligen inklusive ben från vecka 15 av din barnmorska.


I morron ska vi o lyssna på hjärtljuden, klockan 13:00. Äntligen :) Hoppas allt är som de ska!

Av Helené Gidhammar - 4 februari 2008 21:36

Åt precis en semla (som min älskade hade köpt hem för att vara snäll:) o fy faaan va dåligt jag mår efter den, fick igen för att jag trodde att allt var som vanligt ;) haha! Dessutom finns de en till i kylskåpet o den är inte min nu längre kan jag lova..

Av Helené Gidhammar - 4 februari 2008 18:46

Blev erbjuden ett vik i dag, synd att de var just nu bara! När man har bäbis i magen o allt :) Annars hade de varit hur perfekt som hällst! Skit, Jag vill ju ha de igentligen. Men men.. Kommer i alla fall få jobba extra. Lät som att jag o en annan tjej ska få dela på helgerna, vilket är helt underbart :) Sedan ska jag få lära mej o stänga själv oxå. Kommer bli bra!
Annars har dagen gått prima, ont i ryggen men de har jag ju haft nån vecka nu :/ Lite värre i dag.. Typiskt! Men illamåendet har varit borta i tre hela dagar :) Hur underbart är inte de på en skala? Hoppas verkligen att de ger med sej nu, förgott :)
När jag kom hem så var maten tillomed klar, har en så go Roger hemma :) Blev fiskbullar o pärer i dag, mumms så gott de va!
O nu ska jag kika klart på internet sedan ska jag slänga mej i soffan o tycka lite synd om mej själv o äte lite godis ;) Verkar som att matlusten äntligen har kommit tillbaka lite..

På Onsdag ska vi o lyssna på hjärtljuden, Längtar så!

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 3 februari 2008 11:05

Blev Forum för min del i går :) Igentligen var de mamma o pappa som tänkte gå först, men dom ångra sej. Så jag gick i stället ;) Gick hem till Annelie vid 6 o hälsa på henne o prinsarna, hade ju inte sätt de nya tillskottet ;) Oj så söt! Ögona bara lyste o man vart kär! Liam bara kolla på en så var man fast ;) Fick tillomed en puss o kram när jag gick :) Hur go som hällst! Så efter ett tag av små prat så gick vi vidare till Tove. Hon hade ringt ett par gånger innan vi kom ;) haha! Väl där börja pratet, dansanet o sjungandet :) Hur kul om hällst! Dom är så härlig tjejerna! Efter ett par timmars dansande o vrålande så gick vi ner på forum i kylan. Kallt o halt, speciellt för Tove ;) Hua, hon halka heeeela tiden. Men, vi tog oss ner hela i alla fall!
Forum var helt okej, mycket folk för o vara Forum. Lite väl mycket fylla tyckte jag, som var nykter ;) haha! Blev en massa dans där o en massa kramar med alla folk man träffa. Vid kvart i 2 dorg jag med hemåt, var hemma precis till 2. Fy faaan va kallt de var, var alldeles röd om benen när jag kom hem. Frös som faaan hela natten!
Nu ska vi snart ta o fika, mormor o Gugge kom precis. Så jag åker med dom hem senare i dag. O de ska bli så himla skönt o komma hem :) Speciellt när min älskade Roger oxå är hemma! Vet inte riktigt när han kommer hem, men ungefär samtidigt som mej. Så underbart de ska bli o sova ed nån brevid sej i sängen, har varit tomt ett par dagar nu. Eller ja, Yizza har jag ju haft ;) Men de ska bli jätte skönt o komma hem!
I morron äre praktik som gäller..

Roger o Ärtan <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards