Alla inlägg under maj 2008

Av Helené Gidhammar - 14 maj 2008 13:51

I går kväll klockan 21:07 fick Byström o Sara sin efterlängtade bäbis, en Alvin :)

Vi som var helt säker på att de skulle bli en tjej, men icke! Ut kom en pojke o vi är så himla avis nu :) Roger kunde inte sluta prata om de i går, inte jag häller för den delen! Hoppas verkligen att dagarna springer i väg nu så vi oxå får snosa bäbis :) Avis!

Av Helené Gidhammar - 13 maj 2008 10:25

Känner mej så dunktig i dag, har gjort de jag hatar, ringa samtal till okända människor! Tänk så stolt jag är över mej själv nu. Ringde i går oxå dessutom, till Försäkringskassan, vilken kö! Men de gick fort o hon var super trevlig! Så himla mycket med moderskapsintyg o allt som ska in dit.. Så på Fredag ska vi åka in o läman dom papperna iaf!
Men i dag ringde jag om faderskapsbeviset, vill ha de gjort innan förlossningen, men vet faktist aldrig vad som händer.. Så de ska vi fixa Torsdag den 12 Juni klockan 11:00, tyckte de kändes långt bort men när jag tänkte efter så är de inte änns en månad kvar :) Tänk va tiden bara springer i väg! Otroligt..

Har precis kikat på film, började på den för nån dag sedan o skulle fortsätta i går kväll, men jag orkade inte se hela. Så nu på morronen blev de frukost i soffan o National Treasur - Book of secrets, ganska bra faktist :) 

                       

                      


I dag är de 79 dagar kvar tills vår extremt efterlängtade bäbis är beräknad :)

Av Helené Gidhammar - 12 maj 2008 22:18

Dom är ju faaaan inte klok :) Men oj så härlig dom är! Vilken humor :)




 

Av Helené Gidhammar - 12 maj 2008 19:46

Skit kul med nya som läser bloggen :) Skulle kommentera tillbaka till "Emma", men blogglänken funka inte.. Synd! Hoppas du kikar tillbaks ;)

BM

Av Helené Gidhammar - 12 maj 2008 18:52

Helgen har varit helt underbar :)

I Fredags klev vi upp lagomt till tvättiden, klockan 11. Hann bara slänga på oss kläder, klänning för min del o shorts för Roger, tänkte att vi skulle ju bara till tvättstugan, men kläderna fick sitta på hela dagen för de var så snuskigt varmt!
Medans vi hade tvättstugan fixa vi lite här hemma, rensa balkongen på skorot, lasta skrotet på bilen o åkte på tippen!
När tvätten äntligen var klar åkte vi till stan o hämta ut vårt skötbord på bussgodset, köpte beg. på Blocket, superfint o superpris :) Precis ett sånt vi ville ha! Eftersom att vi har så litet badrum måste vi ha ett på väggen, så de passa perfekt! Står fortfarande på golvet i badrummet, men Roger ska fixa upp de när han har jobbat klart för veckan :)

                                                     Så här ser de ut:


                                     


Efter de for vi o fixa arbetsskor till Roger, han hade svårt o bestäma sej så han fick med sej två hem o pröva :) Efter ett samtal till min papps hade han bestämt sej!
In på K-rauta o köpte en såndär "gräsmatta" :) Som vi skulle ha på balkongen.
Sedan for vi på Ikea, var där ett bra tag! Jätte mysigt o kila runt där bara vi två! Hitta en massa till bäbisen, som vi igentligen var där för :) Var menat att vi skulle köpa spjälsängen oxå, men efter många om o men så bestämde vi oss för o skippa de.. Kändes onödigt o lägga ut 1000 spänn på nått bäbisen anväder i ett par månader, om i huvudtaget h*n kommer ligga där, känner jag mej rätt så hanmar h*n i sängen bervid oss ;) Roger jobbar ju ändå 4 nätter i veckan, så jag måste ju ha nån o gosa med!
Så vi kom fram till att vi ska ta sängen som mamma o alla vi fyra syskon haft :) Som jag ville från början o de känns helt rätt! Får se om vi ska ta o måla den eller inte..
Efter Ikea var vi helt slut, men maten var inte handlad. Så in på Willys, helt knäckt i kroppen o fötterna ville inte vara med, gick som en pingvin tillomed, haha! Roger skratta åt mej :) När vi väl var klar med all handling så var klockan 10 över 8 (?) Tiden bara sprang i väg!
När vi var hemma blev de inte lugnt häller, utan vi körde i gång med balkongen o fixa dit vår nyinköpta matta o de blev så himla bra! Sedan rota vi fram utemöblerna ur källaren oxå, inte de lättaste! Fy va mycket grejer vi har där :) En massa skit igentligen, men tillslut fick vi fram dom!
Så efter att vi var klar där satt vi oss uta o njöt av att vi var klar, äntligen!
Sedan blev de god natt ganska fort för min del, min kropp var inte med för fem öre..

I Lördags var de menat att vi skulle vara hemma o mysa bara jag o Roger, som inte har hänt på evigheter, har varit nått flera helger i rad. Så de skulle bli så underbart :) Men, då hade vi bestämt att vi skulle o kika på en soffa, mormor ringde så hon ville oxå med o självklart! Så vi for i väg o efter de for vi till mormor, blev kvar där oxå :) Eller vi for hem o hämta lite mer kläder o utfodra kissemissarna, sedan satt vi oss i solen på mormors balkong o grillade :) Under kvällen blev de BingoLotto på balkongen med en massa gott! Mormor o Roger kika på hockey o jag somna på soffan, som vanligt ;) Flytta mej till sängen efter ett par timmar sovande där bara..

Söndagen blev ganska lugn, vi plockan undan lite här hemma, fixa in tvätten o käka middag innan Roger skulle o jobba bara :)
Jag baka muffins som blev ganska torra, dom blev på took för stora!

O i dag har vi varit på nästsista föräldragruppen oxå, helt okej :) Prata om tiden precis efter förlossningen o månaderna därefter! Sedan blev de lite prat om preventivmedel, kändes lite komiskt :) Men ändå ganska skönt o kunna förbereda sej o fundera på vad man vill efter bäbisen :) Men de blir inga barn direkt kan jag lova iaf!
Efter träffen ville BM kolla på mej eftersom jag sa att jag hade haft ont i huve ett par dagar o inte mått så bra i kroppen, så jag fick lämna kissprov o ta blodtrycket, som var helt prima, ännu bättre än förra gången :) Kändes bra, så nu slipper jag oroa mej! Skulle igentligen dit på Fredag på koll, men då tog vi allt i dag, så ett eller två stick i armen, jag som hatar nålar, men de gick bra! Fick väga mej o jag höll på o döööö! Helt sjukt, jag som trodde att jag låg ganska bra till, men inte.. Hua! Men igentligen var de inte så mycket om man räknar från de jag blev gravid, då har jag "bara" gått upp 4 kilo men från inskrivningsvikten har jag gått upp 13 kilo!!!!! Fattar noll, hur kunde de hända på bara några veckor? Men BM sa att de var helt okej o att de inte var någon fara, man samlar ju på sej enormt mycket vatten nu oxå. Underbart skönt o höra! Dessutom mår ju både jag o bäbisen prima, så skit i samma! Jag tänker inte må dåligt över de..
Fick dessutom lyssna på hjärtljuden, alltid lika underbart :) Nu låg dom på 146 tro ja, jag blir så glad varje gång vi får lyssna så jag glömer bort o komma i håg vad hon säger, tur att Roger är med! Magen följer kurvan hur bra som hällst, precis på linjen :)
Efter kollen åkte vi på Max, haha! Bra, här åmar man sej över vikten o åker på Max, dubbelmoral vad är de? Nää, men de var snuskigt gott så de var de värt :) Inget dåligt samvete här inte!
Sedan var de raka vägen hem så Roger kunde sova.. Jag gjorde inte allt för mycket häller, efter ett tag somna även jag på soffan ;)
Nu har Roger fare o jobbat o jag har skrivkramp i fingrarna ;) Haha! Ska slänga mej på soffan, kanske med en torr muffins o njuta av kvällen..

Roger o Bäbisen <3

Av Helené Gidhammar - 11 maj 2008 17:45

Har precis baat klar blåbärsmuffins o Hallonmuffins :) Så nu sitter jag med en blåbärsmuffins med lite grädde o ska kika på Desperate Housewives, sista avsnittet jag har på datorn, så jag hoppas de kommer nya snart ;)
Roger har fare o jobbat han eller han är hos Choppa nu, han fyller år i dag. Så efter de åker Roger o jobba :/ Tur att han kommer hem i morronbitti o pussar på mej :)
Kissemissarna ligger här brevid o är blöta dom, har fått en välbehövd dusch i dag. Men de är ingen hitt kan jag lova.. Hua, Tyson serut o skämmas nästan. Men vi var så illa tingad o snart har dom glömt de! Men nu ska jag hugga in på min muffins, kika på DH o njuta..

Roger <3

Sol

Av Helené Gidhammar - 10 maj 2008 15:32

Helt underbart väder :) Solen lyser o de är 20 grader i skuggan, Ojojoj!

Roger står i duschen nu o jag ska snart ta o packa lite kläder, sedan far vi till mormor o grillar o nattar där i natt, Roger o mormor ska dricka vin ;) Super mysigt! Berättar mer om helgen i morron :)

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 9 maj 2008 23:15

Är helt slut nu, har precis satt oss ner efter en fullspäckad dag!

Roger o Bäbisen <3

Ovido - Quiz & Flashcards