Alla inlägg under september 2008

Av Helené Gidhammar - 21 september 2008 10:34

Nu har de varit dåligt med allt bloggande.. Men prins Elton är inte sitt vanliga jag kan jag lova! Han sover jätte dåligt o äter varannan timme om inte mer ibland.. Jag hoppas verkligen de går över snart, mest för hans del! De är ju jobbigt när han inte får sova nått.

I fredags tog vi sovmorron alla tre :) Sedan pcka vi in oss i bilen o for på jakt efter gångjärn till köksskåpen.. Tillslut hitta vi iaf! Efter de for vi till Birsta City, hann bara gå o hälsa på Malin o Evelina :) Sedan ringde mamma, Martin, Lojsan o Gina! Skulle träffa dom på Max o käka där tillsammans :) Så de gjorde vi! Sedan for vi tillbaks till Birsta, haha! Men vi hann ju aldrig göra de vi skulle.. Letade vantar åt Elton över hela Birsta! Helt otroligt, men de finns knappt nåe vantar åt bäbisar utan tummar! Vem vill ha tummar på bäbisvantar? O hur ska man få in den dära tummen som har en egen vilja? Hua.. Men till slut hitta vi på Polarn o Pyret! Blev super bra :)
Sedan kika vi vidare o kom inte hem förrän halv sju tro ja! Då bliv de mys i soffan med chips ;)

I går vakna vi oxå ganska sent ;) Jag tog o vek ihop lite kläder medans Elton o pappa låg i sängen o myste! Sedan tog vi o åkte till mormor, Roger skulle dar på ett till lager med färg på köksluckorna. Snart är dom klar! Äntligen :) Väl hos mormor blev vi bjuden på middag, super mysigt! Efter maten tänkte vi åka till familjen Byström men dom var inte hemma..
Så vi for hem i stället, Roger slipa de sista i köket så jag skulle kunna måla, medans låg jag o Elton i sängen o myste efter en skvätt mat för Eltons del :) När jag väl skulle börja måla, då täcker inte färgen eller den fäster inte på siliconet, som ska vara övermålbart! Men icke.. Lite surt då! Hmm.. Jag som hade på mej målarbyxorna o verkligen ville få de gjort!
Men i stället ringde Byström i fråga om vi skulle käk tillsammans, självklart :) Så dom tog med käket o vi stog för trevligt sällskap bara ;) haha!
Elton hade en jätte jobbig kväll, ville inte äta?! Nobba bröstet totalt, har ändast hänt en gång förut.. Så lite lätt paff blev vi! Men han somna av o till hela tiden, spela ingen roll vad vi gjorde! Hua, lill prinsen.
Försökte kika på tv o samtala med två skrikandes bäbisar, inte de lättaste ;) Haha! Men Alvin somna tillslut han, men inte Elton.. När Byström o Sara skulle fara hem, då tog Elton o somna ;) Gofisen!
Men som tur är så sover han bra på nätterna iaf! Skönt de :) För alla tre!

I går slog vi vad, jag o Sara mot Roger o Byström! Den 2 Januari ska vi ha invägning o mätning, för att sedan tävla om vem som gå ner mest procentueltmessigt i vikt! Dom som förlorar (självklart vet vi redan vilka de blir o inte blir de vi tjejer iaf) ska sedan delta i Alnötrampet! 26 eller 42 kilometer gäller de, på cykel. Jag säger då de, vi ska inte förlora! Hatar o cykla.. Men, de är ju ingen fara ;)

Nu på morronen har vi myst lite i sängen alla tre :) Så undebart! Sedan klev vi upp för att Rogee skulle kunna slipa de sista i köket, så jag sedan kan måla! För i dag ska de fan bli klart, så är de bara.
Elton sitter i bärselen o sover han :) Han somnar direkt i den o sover så himla bra, min sötnos! Även fats Roger slipar med maskien sover han som en stock :)
När jag målat klart ska vi ta en promenad med vagnen, hann ju aldrig de i går.. Men de är lika fint väder i dag oxå :) Så i dag ska vi ut o gå i finvädret! Sedan ska ju Roger o jobba, förhoppningsvis sista söndagen nu! Skönt :)
Men nu ska jag ta o göra nån nytta jag med, ska iaf borsta tänderna till o börja med..

              Bilder kommer de senare ikväll, om jag hinner vill säga ;)


 

Av Helené Gidhammar - 19 september 2008 21:31



I dag kl 04:20 fick Anna o Mattias en liten flicka på 3348g o 50 cm lång :)




                             

Av Helené Gidhammar - 18 september 2008 21:00

I kväll tog de lång tid o sussa ner prins Elton, lite mer än 1½ timme tog de innan han tillslut, helt utmattat gav med sej o somna.. Lillfisen!

Annars i dag har vi varit på öppnaförskolan med Maria o Casper, alltid lika trevligt! Nu var de dessutom många fler mammor o barn :) Kul! Kom väl hem därifrån vid halv fyra, tog o fixa till dopinbjudan då. Så i morron ska vi ta o posta dom :) Sedan hann vi bara käka middag innan Roger skulle o jobba, som vanligt.. Men, snart är de äntligen slut på dom hära skit nätterna! Woho :) Underbart ska de bli!

Vi tog o beställde lite mera i dag, vi måste ju se snygga ut på dopet tänkte vi ;) Så Roger beställde en kavaj o jag beställde en tröja, den jag igentligen ville ha var tydligen slut, redan.. Ändå var de en "nyhet", hmm! Men de blev bra tillslut iaf, eller de får vi ju se när paketet kommer :)

Nu ska jag ta o blanda lite lingonsaft o sedan krypa ner i sängen med Elton som ligger o snosar så sött, underbart med mys! 

Roger & Elton är verkligen världens två bästa pojkar, dessutom är dom mina ;)

TV

Av Helené Gidhammar - 17 september 2008 18:31

I kväll blir de mys för mej o Elton, hela kvällen! Tv o en bilpåse ;) Nu ligger lill prinsen o sparkar o fäcktar med armarna på soffan, nyäten o allt :) Ska gå o tjusas lite nu med han!


I dag fick vi dopinbjudningskortet med poste, dom blev super fina :) Så i morron ska dom postas!

Av Helené Gidhammar - 16 september 2008 17:40

Beställde precis en tröja o ett bälte :) Var länge sedan jag köpte kläder till mej själv faktist! Så jag tyckte att jag iaf förtjäna en tröja ;) Dock kommer de inte förrän den 10 oktober, mindre kul :/
Roger beställde ett nytt spel o en till handkontroll till Playstation han :) Till Elton hitta jag inge fint.. Så de får vi kika på i Birsta i stället!
                
                                  
                             Zooma

                                   Koftan jag beställde är svart :)


(Skulle behöft ett eller tre par byxor oxå, men de får vänta tills rumpan har gått ner några storlekar till iaf, haha)

BVC

Av Helené Gidhammar - 16 september 2008 15:01

Har nästan precis kommit hem från BVC, Elton har bara ätit en skvätt mat :) De gick ganska bra på BVC, Elton hann precis somna innan vi kom dit.. Typiskt, när han en gång somna! Men de var bara till o väcka han o klä av han, lill prinsen grina som bara den :/ Jobbigt o se på han när han blir så.. Hua! Men väl på vågen fick mamma o pappa sej en chock! 5130g :) Wow! Han har gått upp hur bra som hällst, förr förra ferdagen, så för lite mer än en vecka sedan vägde han 4570g vilket är kanon :) Men han har ätit mycket nu dom sista dagarna o varit gnällig.. Men BM sa att dom har en tillväxt period nu, så de var inte så konstigt! Men de ska tydligen gå över snabbt, skönt ;) Sedan var han 59 cm lång, 3½ cm längre än sist :) O 39 runt huvudet, så han har växt utav bara den! Mamma o pappas goding :)

Nu är vi som sagt hemma.. Elton sover i sängen, skönt för han o få somna om igen :) Roger sitter i soffan o kika på film, själv ska jag ta mej nått o äta innan prinsen vaknar igen! Sedan får vi se vad vi hinner med, klippa naglarna på Elton ska vi iaf göra :) Dom växer som ogräs!

Justja, I går sa Roger upp sej från jobbet! Men han har redan ett nytt ;) Haha! Så nu är de inte många nätter kvar som vi behöver sova själv jag o Elton :) Ska bli så underbart!
Men de nya jobbet är skifftgång, men han är aldrig borta över natten :) Om de blir som de låter nu, så kommer han o jobba mellan 06:00-15:00 och 15:00-22:00, låter toppen :) Kommer säkert bli kanon!

Nu väntar min mage på nått gott :)

                                                  Världens goaste!

              

Av Helené Gidhammar - 15 september 2008 19:26

Har en liten Elton i famnen nu, en Elton som är snuskigt trött o inte vill sova.. Han har inte sovit ett dugg på hela dagen! Så fort jag lagt ner han, har han vaknat.. Så nu får han sova i min famn tills han vakna :) Bättre de än ingen sömn alls! Så nu är de pekfingervalsen som gäller för mej ;) haha!
Annars i dag så har Malin varit här hela dagen, hon for precis :) Mysigt!

                  

Vi har legat i sängen hela dagen o pratat, om allt möjligt! Var länge sedan nu, kändes toppen :) Sedan har vi bara ätit Rogers korvstroganoff, hur gott som hällst :) O mer i dag händer de inte.. Jag ska blanda lite lingonsaft, som jg har dille på nu ;) O ta med mej min bilpåse i sängen o kika på tv..

Justja, klev på vågen hos mormor i går! Helt otroligt, men jag har gått ner ytterligare 5 kilo!!! Även fats jag ätit godis typ varje dag.. Hel sjukt, men jag klagar inte ;) Så nu har jag 10 kilo kvar till startvikten, men många många fler tills jag är nöjd!!!

Av Helené Gidhammar - 14 september 2008 20:57

Nu var de mååååånga dagar sedan jag skrev eller la upp en bild.. Men mamma o pappas tagentbord är så dåligt, går knappt o skriva på de! Så jag har hat en bloggfri vecka ;)

Men nu är jag tillbaks :) Är hemma i stan nu, så nu kan jag skriva utav bara den..
Jag o Elton har haft en helt underbar vecka hemma hos mamma o pappa :) Vi har myst, ätit gott, gått på promenader, blivit snorsjuk, kika på tv, sovit o bara varit! Mamma o pappa är helt tagna av Elton, speciellt pappa :) Han har varit på promenader med Elton, sovit ner han o gosat på! Så kul o se :)
Veckan har bara sprungit i väg.. I Torsdag kom Roger dit oxå, lika dålig som mej.. Med hosta o allt! Men nu börja de ge med sej för oss båda, skönt! Bäst är ändå att Elton har inte fått nått o mår lika bra som vanligt :) 
Blev kvar hos mamma o pappa tills på Fredag. Så i Torsdags var vi till Fränsta o kika på lilla-os när Melker tävla :) Jätte kul, dock blev de superkallt! Men Elton sov gott i vagnen han.. Sedan käka vi god mat o myste resten av kvällen i soffan!
I Fredags innan vi for hem var vi till prästen o fixa med dopet, bestämde sånger o psalmer o sånt :) Kommer bli super mysigt! Sedan i veckan beställde vi dopinbjudankort oxå, blev super fina. Hoppas bara dom är lika fina i verkligheten oxå :) Tror att don kommer i veckan, kan ju hoppas på de..
Sedan for vi till Martin o Gina med saft som farmor gjort, slängde bara av de o for hem! Väl hemma blev de mys i soffan för oss alla tre :) Orka inte göra mat så vi var in på Ica o handla mackor o mackrill, super gott :) Har inte ätit de på evigheter! Sedan somna vi ganska tidigt..
I går var Roger o hjälpte Marcus o flytta, jag o Elton myste i sängen halva dagen då :) När Roger kom hem beställde vi pizza, sedan kom Martin o Gina. Lagomt till Musikmaskinen o chipsen :) Super trevligt! Dom blev även kvar över natten. Så i morse vid 11 skjutsa vi hem dom, sedan var vi förbi Marcus men han var inte hemma.. Så vi for till mormor o tog en snabbfika där innan jag, Elton o mormor brumma till en kompis till mormor :) Som jag inte träffat på hur många år som hällst, 10 kanske.. Hon syr o donar på, så mormor hade beställt ett bäbbsett till spjälsäng, ett randigt som de var broderat Elton på o en morronrock typ :) Jätte fint! Så de blev fika där o en skvätt mat för Elton, som sedans somna om igen ;)
När vi var klar där for vi på Rusta för mormor skulle ha nått, fick två toamattor av mormor oxå :) Kommer bli super bra!
Sedan for vi hem till oss, där Roger var klar med maten :) Kyckling o ris, så mormor stanna på middag hon med! Efter att mormor fare hem så la vi oss i sängen med en film alla tre, Elton tog o åt oxå :) Sluta med att Roger klev upp o duscha o jag o Elton somna! Älskar att somna sådär med Elton tätt intill mej :) Dock ska ju Roger hällst oxå ligga där.. Men han skulle ju upp o jobba.. Så nu jobbar han, Elton sover i sängen efter att han vaknat o ville ha lite mat, fast de var nog mest en ny blöja o lite närhet ;) Gofis!
I morron ska Elton få bada, vilket han fortfarande hatar.. Han skriker som en stucken gris! Ska dessutom klippa naglarna på han, dom växer som ogärs. Klippte dom förra Lördagen, då vi skulle på dop, som visa sej vara ett bröllop oxå :)
Sedan får vi se vad dagen visar! Om Roger har bestämt sej om jobben, han har nämligen blivit erbjuden ett annat jobb nu.. Men de åter kommer jag om mer när vi vet hur de blir :)
Nu ska jag ta mej en hårdbrömacka o lingonsaft innan Elton vaknar igen :) Sedan blir de sängen o en bra film! Men först ska jag bjuda på några bilder, titta o njut :)


                                   Första gången Elton tar tutten :)

              

                                         Mys med morbror Martin




                                                Vilka snyggingar!

                

                              Gosigt i vagnen hos mormor o morfar!
                                         (Kolla in fingret, haha)



                             Elton o morbror Melker, morron mys!




                                           Elton med faster Marith

                

                           Världens bästa pappa Roger, på dop/bröllop :)



                                          Elton på dop/bröllop
                         (Sov igenom alltihopa, världens snällaste)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards