Alla inlägg under september 2008

Av Helené Gidhammar - 9 september 2008 14:49




                                     Mamma o pappas snygging :)


Av Helené Gidhammar - 8 september 2008 17:43

Jag o Elton är hemma hos mamma o pappa nu eller mormor o morfar som dom kallas för nu;) Åkte med i går när mamma o Melker skulle hem! Så vi blir kvar hela veckan, tills pappa Roger kommer :) Åker kanske hem på Fredag,vi får se! Men nu orkar jag inte skriva mer, hatar dehära tagentbordet!!! Ska leta  i skrubben om jag hittar de gamla vanliga i stället :) Blir en längre uppdatering då!

Men nu kommer 2 bilder till pappa, så han inte glömmer bort hur Elton ser ut ;)

                 I vagnen påväg på promenad med moster Louise :)





Av Helené Gidhammar - 7 september 2008 20:37



                            Här kommer en bild till pappa Roger :)
        (Elton har "äntligen" fattat sugteckniken på nappen, nästan iaf)



Av Helené Gidhammar - 6 september 2008 09:28


                                         I dag är vi med i tidningen :)


                                    Här kan ni kika in snyggingarna ;)

http://www.st.nu/familje/nyfodda.php & http://dagbladet.se/personligt/1.89332 

De som var synd var att de var en till Elton med i dag, samma dag som oss.. Typiskt!!! Tråkigt som attan.. Men de är som de är :) Han är ändå världens finaste Elton, så klart!

I går var vi på BVC halv 12, gick hur bra som hällst! Prinsen hade gått upp till 4570, jag o Roger höll på o svimma :) Trodde aldrig han hade gått upp så mycket! Men på längden står han fortfarande kvar på 55½. Men han växer o gror precis som han ska, underbart skönt! Jag som trott att min mjölk blivit blaskigare, men han har nog bara ätit mer för att han är hungrig :) Känns superduper!
Efter att vi var klar där for vi raka vägen till Timrå o tog ut korten :) Woho! Superduper fina blev korten, så nöjd! Jätte kul :) Så nu ska vi bara köpa ramar så vi kan få upp världens finaste prins på väggen!
När vi hade hämtat dom for vi till Härnösand för o köpa en bärsele, äntligen :) Hittade en BabyBjörnen Aktiv (eller vad den nu hette) på blocket för 350 kroner, så vi slog till på de :) Dock var den blå, men den duger gått o väl! Tänkte ju köpa en ny, men dom kostar ju över 1000 spänn.. Så de blev kanon bra :) Påvägen upp till Härnösand for vi in till Therese o Fredrik oxå, dock bara Therese o barnen hemma :) Men vi fika lite o prata en massa strunt, mest barn ;) 
Innan vi var o köpte bärselen var vi till Pelle o hälsa på, måste ju visa upp guldklimpen! Var där ett tag o snacka lite skit, sedan for vi på McDonalds o käka. Inte var de speciellt gott häller.. Men vi trodde att Elton skulle vakna, så vi tog med oss i bilen. Men inte vakna Elton häller :) Nej nej, han sov ända tills vi var i Birsta! Haha, han hade sovit hela dagen.. Så när vi kom hem till stan igen for vi till mormor, mamma o Melker var där :)
Var ju tvungna o visa korten vi hade hämtat! Dom tyckte dom var så fin :) Elton hade vaknat o skrek höjdlöst av hunger när vi kom, så de var bara till o hala fram maten så han blev nöjd ;) Sedan gosa han laget runt! Hann inte vara där så länge, för Martin skulle komma hit :) Så när vi for hem var Martin redan här. Klädde på oss o gick på Ica alla fyra, premiären i bärselen o de var verkligen en hitt :) Elton somna hur fort som hällst! O alla tanter på Ica blev helt till sej, han är ju så söt o charmar alla damer ;) Han kommer bli en riktig tjejtjusare, men dom pussläpparna :) Haha!
På Ica handla vi chips till filmen, mys i soffan blev de för oss när vi kom hem. Eller Elton vakna tyvärr när jag skulle lägga ner han, han som sov så bra.. Men han fick en slurk mat i sängen, sedan somna han igen :) Godingen! Dick vakna han senare på kvällen oxå, men då fick han komma upp i soffan o äta lite där, han somna ganska fort i min famn. Sedan la vi han i vaggan, premiät turen för den i går kväll oxå :) Han har ju bara legat med oss i sängen, vilket är 100 gånger mysigare! Men han sov där till lite över 12 bara, sedan var han hungrig. Så då fick han komma till mamma o pappa o sova :) Kändes jätte konstigt när han låg i vaggan, så himla tomt! Men resten av natten myste vi på :) Han har sovit jätte bra i natt faktist, men de var ju inte så konstigt när han sov så himla dåligt i går natt..
Vi har inte varit vaken så länge faktist, så han sov länge i dag oxå :) När vi klev upp kika vi direkt i tidningen så klart ;) haha!
Nu sitter Elton med pappa o myser i soffan, han är nog snart hungrig. Så jag ska slänga i mej lite innan han vill ha!
Annars i dag ska vi på dop :) Byström o Saras Alvin ska döpas i dag! Ska bli super kul. Efter att vi varit där så är nog mamma o Melker hemma hos oss :) Melker ska vara med oss i kväll, medans mamma är hos Karin o äter suströming.. Ska bli mysigt o råom Melker några timmar oxå :) Stora killen nu! Sedan får vi väl se om Martin oxå kommer eller inte :)
Men nu ska jag slänga i mej frukost, så vi hinner med dagen! 

                                            En bild för Therese ;)
         Världens finaste Elton i Therese o Johans superduper fina dress!


             

Av Helené Gidhammar - 5 september 2008 19:55



                                          Elton & Morbror Martin :)


  

Av Helené Gidhammar - 4 september 2008 19:36

I dag när Roger vakna klädde vi på oss alla tre o åkte o hämta Martin o Gina i stan :) For till Birsta, så först var vi på Babyproffsen o köpte nappar åt Elton. Ett sista försök med napparna nu, funkar inte dom vi har köpt nu lägger vi ner nappförsöken :) Efter de var vi o kika på Elgiganten o Media Markt, blev en DVD för Martin o Gina. Sedan for vi på Max i stan o käka, super gott var de :) O alla var hur hungriga som hällst, så vi sa inte många ord under tiden ;) haha! Sedan for vi hem till Martin o Gina en snabbis innan vi skulle hem, Roger skulle ju o jobba så de blev en väldans snabbis där bara.. Men Martin kanske skulle komma i morron o på Lördag, så vi får ju träffa morbro Martin ändå :) Ska ta tillfället i akt o käppa kort på Martin o Elton då, har inget på dom tillsamman :/
Mer har vi inte hunnit med i dag.. Jag o Elton la oss i sängen för en slurk mat när Roger for, blev precis klar med den "slurken" :) haha! Han har ätit sedan klockan sex, i 1 timme o 40 minuter.. Mammas matvrak!
I morron ska vi på BVC, fick en ny tid. BM ringde i morse o ändra tid :) Så halv 12 ska vi dit o väga o mäta! Sedan får vi se vad vi hittar på. Mamma o Melker ska ju till mormor, så vi kanske far dit o hälsar på. Så Elton får träffa mormor :) Nu ska jag kika vidare lite medans prinsen sover så sött, sedan blir de sängen för mej oxå. Är lite seg i dag..

                Äntligen är de Rogers sista natt för veckan, underbart!

Av Helené Gidhammar - 3 september 2008 20:08

I dag har dagen gått hur fort som hällst! Vid 12 slängde jag mej i duschen, Elton o Roger låg kvar i sängen, sedan bytte vi plats jag o Roger, så Elton fick mat :) Efter de slängde vi på oss kläder o raka vägen ut i bilden för att brumma in till stan! Där leta vi parkering i en kvart! Tillslut hitta vi en iaf, så in på Folksam för att prata försäkringar. Men de blev mer än så :) Blev kvar där i tre timmar, men vi fick ut mycket av de! Så nu har vi rätt försäkringar, alla tre, prata pansionsspar (mest för Rogers del) o en del andra spar, så vi gick därifrån lite klokare o lite virrigare :) Men nu är de gjort iaf! O Elton var hur snäll som hällst! Han sov när vi gick in, åt en sväng sedan sov han hela tiden efter maten :) Gull unge!
Hade tänkt att vi skulle till Martin o Gina efter att vi vara på Folksam, men tiden sprang ju iväg, så vi for raka vägen hem. Eller ett stopp på Ica för o handla mjölk ;)
Hem o laga mat o ge Elton mat, sedan hann vi bara äta innan Roger for o jobba.. Jag o Elton gick o la oss i sängen o vila ett tag vi, då Elton sov så oroligt i natt. Tror att de var maten som jag åt i går som rörde om i magen på han, för de gjorde den på mej! Men vi somna iaf ett tag o nu ligger prinsen o sover fortfarande, efter en liten slurk mat :)
Jag ska ta mej en Ramlösa o krypa ner jag med, kika på Idol som inte kommer vara de samma med den juryn.. Men de finns inte så mycke annat o se häller, så jag får nöja mej med människor som skämmer ut sej ;)

 

            Pappa Roger o Elton myser på BB :) Världens finaste grabbar!

Av Helené Gidhammar - 2 september 2008 21:26

Ja, i dag var vi o kolla in öpnna förskolan med Maria o Casper :) Första dagen dom hade öppet efter sommaren, dock var de bara vi fyra där o dom två damerna som höll i de då :) Men de var trevligt med massa prat o fika!
När vi kom hem jag o Elton klev pappa Roger upp, jag tog o städa o dom två tog o myste till de lite :) Efter ett tag bytte vi uppgift, jag tog Elton o Roger dammsuga o fixa maten :)
Efter de har vi inte hunnit med så mycket mer.. Roger var o handla medans Elton åt, sedan skulle Roger o jobba! Tänkte att vi skulle krypa ner i sängen jag o Elton, så vi kunde sova ett tag då.. Men de ville inte Elton, han har precis somnat nu! Tok unge :) Men han har sovit jätte dåligt hela dagen.. Hoppas han sover bättre i natt bara :)

                                            Myspys hos mamma :)



                   Dressen har han fått av Annelie, Matin, Liam o Eddie!
           (Dock en dålig bild på den, men de kommer en bättre jag lovar!)



   Här var de tänkt att vi skulle sova, men Elton var inte med på den idén ;)
                                 (Vilken min, mammas sötnos :D)

              

                                                       ELTON :)


              

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards