Alla inlägg den 16 augusti 2008

Av Helené Gidhammar - 16 augusti 2008 19:17

I går klev jag upp på vågen hos mormor, för första gången efter förlossningen.. Blev helt paff, då jag tydligen gått ner 12 kilon?! Snacka om att jag belv glatt överaskad :) haha! Otroligt.. De trodde jag inte! Dock har jag en massa kvar oxå, men jag är en bra bit på väg iaf! Dessutom är ju Lilleman bara 19 dagar o jag har knappt rört alls på mej, så jag hoppas att de försvinner fler kilon när vi kommer i gång med promenaderna :) Som jag hoppas bli väldigt snart!

Går dagen o dagen har varit helt kanoners :) I går åt vi superduper god mat hos mormor, prata o myste ute hela kvällen! Senare gick vi ner på marknaden, med Lilleman i vagnen :) Han sov så gott! Han sov i flera timmar, så vi han med lite kortspel i går kväll oxå!
I natt har han varit jätte snäll, som vanligt :) Äte o sove om vart annat!
I dag har vi tagit de lugnt. Roger har målat köksluckorna en gång till, så snart är dom klar, underbart :)
Sedan tog vi en sväng på marknaden i dag oxå, vi blev ju kvar hos mormor i natt då Roger o mormor drack vin i går :) Vi åt gott o kika på folk bara!

Nu ligger Lilleman o sover i sängen, han har gjort de ett tag så snart vaknar han nog o är hungrig :) Pappa Roger sitter på balkongen o väntar på mej :) Vi ska ta lite chips o dricka, vin för hans del ;) Sedan blir de bara mys i soffan för oss tre! 

                          Första bilden på Lilleman o en lycklig mamma ;)






Underbart att Roger är hemma, så jag o Lilleman får gosa med han i natt :)


Roger & Lilleman - Mitt allt!

Ovido - Quiz & Flashcards