Alla inlägg under december 2007

Av Helené Gidhammar - 26 december 2007 01:02

Kom preci shem från Mittis, har så klart varit nykter ;) Men kul ändå! Skriver mer i morron, ska hoppa ner i sängen o gosa med Mohinder :)

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 25 december 2007 10:36

Gud vilken underbar jul :) Kunde inte ha blivit bättre!
Började dagen med att berätta för mamma att vi ska bli tre o att hon ska bli mormor :D Hon höll på o svimma, hon fällde ett par tårar oxå. Gud så underbart skönt o få berätta för allihopa, Dom tog de så himla bra. Bättre än förväntat :) Mamma är så stolt, hon har berättat för alla hon prata med eller träffat. Så nu vet "alla andra" de oxå.. fast de lär väl komma ut ganska snabbt ändå ;) Vi bor ju ändå där vi bor..
Berätta för pappa sedan o han började prata om gasvajern till skotern, haha :) Pappsen! Men sedan blev han jätte glad o gav mej största kramen man kan få! Skickade sms till mormor o farmor, ingen av dom fatta riktigt, farmor svara tack desamma. Men efter ett tag ringde hon upp när hon hade fattat o grinade i telefonen :) Så alla är jätte positiva. Så nu hoppas vi att allt går som de ska, de är ju fortfarande tidigt. Men, vi tror på de bästa, så klart!

Sedan blev de frukost o efter de fixade vi oss i ordning innan vi skulle till kyrkan. Jätte mysigt var de i kyrkan, men Malin var ju inte där :/ De var synd. Ville ju träffa hon så klart, som varje jul :) Poffen o Ola var där, men dom måste ha sprungit ut ur kyrkan för jag han aldrig heja på dom :P Haha
Sedan gick vi hem o hämta alla paket, mat o bilarna o for till farmor o farfar för o fira jul där :) Tog oss skinkmackor o snacka massa skit. Vid tre, ja missade Kalle anka, då for vi o hämta Daniel. Sedan blev de mat när vi kom tillbaks :) Mummsigt. Hade längtat efter den lääänge, har ju inte äte nån jul mat innan. De var så himla gott :)
Sedan vart de lite tjat efter tomten ;) Men han kom ganska snabbt ändå, så då vart de paket öppnign för fulla muggar, de låg papper i hela vardagsrummet! Fick en massa fina paket jag o Roger, allt var super! Fick lamper till köket, mattor, en skit snygg klcoka, smycken, kläder o en massa annat :) Super nöjda är vi. Så nu vill vi hem o sätta upp allt! Ska lägga ut kort sedan när vi har fått till de ;) Kommer bli super bra!

I kväll ska jag till Therese, som fyller 20 år i dag :D Grattis! Hon ska bjuda på middag tro ja :) Ringde hon förut men hon svara inte, ska ringa snart igen! Får se sedan om jag följer med på Mittis eller inte, pappa kunde hämta mej i alla fall, så jag ska tänka på de :) Blev ju inge jobb eller ja, jag tackade nej. Ville vara ledig lite på lovet i alla fall. Ska ju ändå jobba både Torsdag o Fredag, så lite ledighet är jag värd!
Nää,nu hör jag att dom håller på o göra tårta där nere, Daniel fyller ju oxå år i dag :) Så i morse sjung vi för han, men han sov genom nästan hela sången :P Hua!
Nu ska jag kila ner o pussa på Roger, blivande pappan ;)

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 23 december 2007 16:49

NU FAR VI HEMÖVER TILL MIN UNDERBARA FAMILJ :)


Äntligen är de jul! Skit nervös är jag oxå ;)

Roger <3 Min godig, mitt allt!!!

Av Helené Gidhammar - 23 december 2007 09:46

Vakna före klockan i morrse, sedan tog jag en dusch, la mej i sängen efter de o kika på julkalendern :) Mysigt! Nu sitter jag i handduken o ska snart klä på mej, ska ju o jobba om en timme ungefär. Ska försöka hinna med lite här hemma innan vi far oxå, Roger diskar redan. Så jag måste väl jag oxå ;)


Roger <3

Av Helené Gidhammar - 22 december 2007 22:00

Var till Birsta o träffa mamma farmor Martin o Gina, käka med dom innan jag skulle o jobba. Jobbet gick bra i går. Mycket folk tills tjugiöver åtta sedan var de dött. Var took seg när jag kom hem. O Roger hade målat garderobsdörrarna i sovrummet, så i natt sov vi på soffan. Jävla skit soffa, sov skit dåligt i natt. Men Roger han snarka på han ;)

Julklapparna är klara dom, for till Birsta i morrse o gjorde klart dom sista. Köpte tillomed Therese present, efter mycket om o men :) Träffa mormor o fika :) Köpte godis för första gången på ett år! Tänk att jag kunde vara utan godis ett helt år :) Otroligt! Men jag ska faktist "fuska" o äta på julafton tillomed ;) Hade tänkt o håll amej till ny år, för då är de ett helt år. Men nu frästas godisarna så, så jag tänker äta på jul utan dåligt samvete!
Var hemma vid halv fyra kanske, helt slut i fötterna! Sedan slog vi in alla julklapparna o lyssna på julmusik :) Myspys!
Nu är de film som gäller tills sängen kallar, vilket är ganska snart. Ska ju upp o jobba imorron, dom ringde i dag o fråga om jag kunde börja tidigare o jobba senare. O självklart! Så jag börjar elva o slutar fyra, men bra betalt blir de ;) Sedan ska vi till Rogers pappa, handla, till mormor o fixa lite, städa hemma o hinna med allt annat oxå..
Sedan är de JUL!!!

Haha, Vilken heting va? ;)  (Eller INTE)

Av Helené Gidhammar - 20 december 2007 19:19

Sitter här med en kopp varm Oboy med grädde, så mummsigt :) Har längtat efter de hela dagen, så när vi var o handla köpte jag med en liten grädde o de var lika gott som jag hade drömt att de skulle vara ;)
Så nu ska jag bara njuta av den varma koppen o kika på film, i min ensamhet..


Av Helené Gidhammar - 20 december 2007 15:52

Roger ringde för ett tag sedan. hör på han påengång när de är nått han vill eller ska göra o mycket riktigt, han ska på heckey i kväll ;) haha! Han är så go min älskade!
Men nu ska jag slänga i mej lite mat innan han kommer hem så vi kan åka o handla..


Av Helené Gidhammar - 20 december 2007 10:03

Har nästan precis klivit upp efter några timmars surande i sängen för dom där jävla hudjävlarna! Kan dom inte vara tyst när jag har lov o vill ha sovmorron? Hmm, måttligt irriterad nu! Dessutom har jag sovit piss dåligt, Roger sov på soffan i natt för han hosta så :/ Sover skit dåligt när jag vet att han inte ligger brevid mej.. Klockan fyra i morse klev han upp o duscha den tooken :) Sedan for han på jobbet, även fats han är dålig..
I dag ska jag vara vara lediiig o kila runt i pyjamasen, kanske att jag ska ta sista disken som Roger inte han med i går, så jag känner mej lite duktig i alla fall ;)
Men nu kurrar både min o kissemissarnas magar, så nu blir de frukost för oss!

Snart är de julafton oxå :)

Roger <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards