Alla inlägg under december 2007

Av Helené Gidhammar - 5 december 2007 18:44

I morron ska jag jobba :) Helena ringde precis, både i morron o på Fredag om jag vill. Heeeeela dagarna dessutom ;) Så vi får väl se hur långa darar de blir :) Men de känns jävligt bra!
Har precis sätt julkalänern, men missa slutet när Helena ringde ;) haha, nu ska jag borsta håret o slänga på mej en kofta. fryser som bara den.. O Roger är på julbord med jobbet :) Så jag är ensam med kissemissarna i kväll, men dom bara sover dom ;) haha

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 5 december 2007 15:16

Har vare hemma i dag, mår inge bra alls :/ Så ingen skola i dag, Helena ringde dessutom o ville att jag skulle jobba, men tacka nej. Känns inge kul! Men men, man kan ju inte jobba när man mår dåligt..
Så i dag har jag gått runt i pyjamas hela dagen :) kika lite på tv o suttit vid datorn, kollat på Greys Anatomy, dom avsnitten jag hade, så jag måste ladda ner fler nu :) Så underbart bra!
Precis pratat med Malin, prata nästan en timme. Skönt o prata av sej lite :) Var menat att jag o Jenny skulle dit på Fredag, hon fyller ju år på Söndag så vi skulle gratta hon då. Men Lojsan o Daniel kommer då, så vi blir bara hemma då. Blir nog kanske nästa fredag i stället :)
Nej, nu väntar fiskbullarna på mej ;) Ska bli mummsigt!


Roger <3

Av Helené Gidhammar - 5 december 2007 15:12

Jag har sett minst ett helt avsnitt av...



[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[x] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[x] CSI New York
[X] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[x] Bones
[x] Dawson's Creek
[x] Heroes
[x] House
[x] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[x] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[  ] Southpark
[  ] Stargate Atlantis
[x] The 4400

[ ] The Office
[X] Two and a half men
[x] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[x] Dallas
[X] Shark
[x] Tredje klotet från solen
[X] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Våra värsta år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[X] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[X] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[X] Magnum
[ ] VIP
[X] Stacked
[X] Myggan
[ ] Vita huset
[X] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[x ] Las Vegas
[x ] Xena
[X] Entourage
[x] Cityakuten
[X] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[ ] L-word
[x] Vita Lögner
[ ] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[x] Hem till gården
[X] How I met your mother
[x] That 70's Show
[X] Alias
[x] Seinfield
[x] Glamour
[x] Huset fullt
[X] Hjälp
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[x] Close to home

0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 Nörd
70-86 Inget liv <----- haha, här hamnade jag ;) Komiskt!


Av Helené Gidhammar - 4 december 2007 21:22

Dagen har varit lång..
Började med att laga mat kolckan sju i morrse ;) haha, hade glömt o gjort lunch tills i dag. Så de fick bli pasta med skinsås, blev sådär! Blev mätt i alla fall.
Skolan, en ny lärare. Lite vimmsig o gjorde allt invecklat, men de får gå. Kuggade tentan, måste kompilitera med ett par uppgifter, när har jag ingen aning om. Slutade igentligen halv fyra, men gick tre. Skulle jobba, Helena ringrde i dag. O självklart tacka jag ja :) Så halv fyra till sju jobba jag, så nu är jag helt slut. Har nästan precis äte, fiskbullar o pärer, så himla gott! Nu ska jag kolla på Desperate Housewives o Brothers and sisters, sedan äre sängen som gäller..

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 3 december 2007 06:58

Första dan i skolan i dag på sex vecker :) Kommer kännas knasigt! Men de ska bli kul oxå, kommer sakna dom på Hemtex! Ska dit i morron med min uppgifter o så, så jag kan få min feta lön för tre timmar ;) haha! Komiskt, men de är en början i alla fall!

Vaknade när älsklingen skulle fara, var så skissnödig så jag kunde inte fortsätta sova, gick upp o hämtade tidigen o la mej i sängen igen, läste lite gran o lösde dagen sudoku :) Men jag klev upp lika fort igen, orkade inte ligga kvar. Ändå skulle jag inte kliva upp förrän kvart över sju, så jag har ett par minuter kvar att slöa är ;)
I dag hare tvättstugan som gäller, Roger ska nog på hockey. Så jag ska väl få lite gjort tänkte ja, ska skriva lite på arbetet som ska lämnas in den hära veckan äre nog :) haha, bäst o sätta fart!
Men nu kurrar min mage, är skiiit hungrig.

Vilken underbar dag, sitter bara o flinar :)

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 2 december 2007 18:41

I dag har va varit o bytt bil, så nu är BMW:n borta o nu står de en Audi på parkeringen :) Får väl se hur de blir, men de ser ut som att de blir en Norge resa nu i alla fall :) Underbart!
I gårvar vi hos mormor hela dagen. Hjälpte hon med ny sofforna, käkade missag o kikade på hockey :) Fick dessutom veta att hon åker till Indien dan innan nyårsafton, FUSKIT! Jag är sååå avis :)
annars i dag så har vi inte hunnit med så mycket mera, sov över hos mormor, så Roger hjälpte hon med skottningen sedan vart de lite fika. Efter de drog vi till Hudik o bytte bil. Var menat att vi skulle åka hem o gå på julskyltningen med familjen, men de blev så sent. Så vi skippa de, ska åka hem nån annan dag i stället! Men nu är vi hemma i alla fall, skulle sätta upp gardinerna, men saknar två vephållare, så de blev inte så bra. Ska köpa dom i morron så vi kan få upp gardinerna nångång. Men kommer bli jätte fint :) Hittade igen ny mattorna ner i kvällaren oxå, blev så bra. Även fast vi köpte dom innan vi visste vad vi skulle ha för tapeter :) haha!
Nu ska jag ta en kopp te o mysa med kissemissarna o min älskade i soffan ;)

Roger <3


*Nervös ;)

Av Helené Gidhammar - 1 december 2007 08:40

Sjukt, snart är de jul tillomed :) haha, lääängtar så! Ser ju ut som att de kan bli en vit jul oxå, underbart! Dom har satt upp en gran med lamper i utan för vårat frönster, de är så fint :)

Sitter o nyser o hostar om vartannat nu, var tvungen o kliva upp ur sängen. Så Roger kunde sova vidare, ha sa att de var okej, men jag kunde inte ligga kvar :) Så nu sitter jag är o lyssnar på musik o myser med Goliath. Tänkte ta mej lite te med honung så känns de lite bättre kanske :) Hoppas på de i alla fall.
I dag har jag inga planer, orkar nog inte så mycket häller. Roger ska nog på hockey i dag, så jag blir själv ett par timmar i dag. Soffan o en film blir de för mej då ;)
Skulle vilja åka hemöver, men är ju dålig så jag vill inte smitta mammsen. Känns lite onödigt! Vi få väl ta o åka hem nästa helg i stället :)

Sista dagen hade jag i går oxå, var kvar till tre eller jag slutade då men jag skulle ju ha gardinstänger till farmor i julklapp, så de var bara o köa ;) Har ju haft 50% på hela butiken nu i två dagar, har varit kö från klockan tio till över stängning, folk är som tookiga när de är billigt!
Så jag fick en jätte fin present av dom :) Sedan sa Helena att jag kommer o få jobba extra, låter ju hur bra som hällst de :) Sedan fick jag "praktikintyg", Stog massa bra men bästa var nog : Jag säger som Kishti Tomita i Idol -" ett halleluja moment" -Det säger faktist allt om Helené (sedan var de massa mer oxå) :D Sedan fick jag VG på allt som man kunde få de på o de var ju högsta betyg dessutom ;) haha, Är super nöjd!
Nää, Min mage kurrar nu!

Roger<3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards