Alla inlägg den 4 januari 2008

Av Helené Gidhammar - 4 januari 2008 19:40

Dagen började bra med sovmorron o fruskost efter de, tyvärr själv för Roger var inge hungrig. Ringde Therese, som log o sov ;) Bestämde att vi skulle komma på en kopp kaffe. Var te momma o vattna blommorna o konstatera att vi måste dit i helgen o skotta åt hon, så vi far nog dit på Söndag skulle jag tro. Ska ju till Marith o Danne i morron o käka middag :)
Efter att vi varit hos mormor for vi till Therese, hon hade verkligen köpt en kanon fin lägenhet :) Nu vill jag verkligen att vi ska bli klar med våran, sommaren är målet i alla fall! Roger for efter kaffet för han skulle kasta massa skräp hem i från på tippen o köpa lister, tillslut fick vi dom där jävla listerna. Efter många om o men! Äntlingen.
Jag o Therese kikade på kort o snacka en massa skit, vänta på att Elin skulle komma så vi kunde åka till Birsta. Men hon kom aldrig, så vi tog bussen i stället :) Väl i Birsta åt vi de första vi gjorde ;) haha. Träffa på Linda o heja på henne. Med mat i magen strosa vi runt där inne o kika, Therese gjorde väl några fynd men inte jag.. Skulle ha en väska, men hittade ingen bra. Så de får vi ta nån annan dag! Efter de gick vi på Willys o mötte Roger där, handlade en massa gott o sedan skjtsa vi hem tösen :) Har haft en jätte härlig dag med en helt tookigt härlig tjej! Tur att du har flyttat till mej nu, du o jag. Lycka till i kväll Therese ;)
Har precis städat toan o badrummet, Roger har diskat, tänt ljus o han for precis o skulle köpa nån dricka som vi glömde :) Sedan blir de nog nån film för oss, Marcus kanske skulle titta in i kväll(?)
Prata nyss med mamma oxå, hon har redan bestämt vad bäbisen ska heta ;) haha


Fy fan va snygg vi är ;)

Nu

Av Helené Gidhammar - 4 januari 2008 11:02

Nu ska jag till den här helt underbara människan :)

Ovido - Quiz & Flashcards