Alla inlägg den 16 januari 2008

Av Helené Gidhammar - 16 januari 2008 21:59

Nu ska jag slänga mej i sängen, kika på film o läsa bok, samtidigt ;) haha, kommer nog gå bra..
Dagen har varit underbart mysig med min älskade, synd bara att man inte mår prima.. Men, Jag hoppas på att morrondagen blir bättre!

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 16 januari 2008 09:53

Blev hemma i dag, mår inge vidare alls :/ Mådde dåligt även fast jag gick o la mej i går, KUL! Men, i dag tänker jag inte göra ett skit, ända jag ska göra är att försöka få i mej nått o äta. O de är en hel dags uppgift kan jag lova..
Sedan blir de soffläga för mej hela dagen! Mamam o pappa kanske skulle kika in oxå, mamma ska på sjukhuset (efterkontroll eller om dom hade gruppmöt?) så de blir väl kanske lite fika iaf.
Momma kom hem från Indien i går oxå, hua va brun hon var. Fuskit! Dom hade haft de jätte bra, mormor vart tillomed erbjuden att stanna där o gifta sej, med en 30 årig pojk ;) haha!
Men, hon är inte glad över att bli gammelmormor iaf. De märks! Så fort jag berätta om att vi hade varit på inskrivning o att de hade gått bra, då frågar hon Roger hur de går för han med jobbet??!?!?!?! Puckomormor! Tänker inte änns säga till att vi fått nytt datum, inte häller när ungen är född, inte fan tänker jag berätta de iaf! Inte änns ett grattis.. Nej, Nu skiter jag i hon!

Nu kurrar min mage, ska se om jag får i mej lite fil kanske..

Roger <3

Ovido - Quiz & Flashcards