Alla inlägg den 12 januari 2008

Av Helené Gidhammar - 12 januari 2008 18:26

Skulle han mitt Dexter maraton i dag nu när jag var själv hela dagen, har längtat så ;) Haha, Visst! 2½ program, sedan sov en viss Helené. Men, dom 2½ programen var i alla fall bra :) Vakna precis, är took hungrig. Så slängde in två baguetter i ugnen, ska bli mummsigt! Sedan ska jag fortsätta med maratonet o hoppas på att jag kan hålla mej vaken..

Av Helené Gidhammar - 12 januari 2008 13:49

Var äntligen på inskrivning i går :) Kännde jätte skönt!
Fick värdens bästa barnmorska, hur trevlig som hällst. Skämta o prata på om allt mellan himel o jord! Skönt o prata av sej :)
Fick nytt datum oxå, så den 28 Juli är h*n beräknad till i stället för 5 Augusit, som vi trodde. Ju tidigare desto bättre ;)
Alla prover såg bra ut, hade först lite högt blodtryck, men testade igen efter att jag hade tagit blodprovet o låg ner, då var de helt godkänt. Så de var skönt! Har dessutom gått ner 7 kilo nu, men de är ska inte vara nån fara. Är ju igentligen inte så konstigt häller, jag mår ju pissdåligt! Men, snart förhoppnigsvis försvinner illamåendet..
fick tid för o lyssna på hjärtljuden oxå, så den 6/2 ska vi dit för de. Lääängtar så himla mycket till de :) Tror att de kommer bli mer verkligt då! Den 26/2 ska vi dessutom på ultraljud! Hur underbart kommer inte de bli då :) Ojojoj! Så spännande.
Men som sagt, inskrivningen gick kanon, har världens bästa BM, som dessutom ska ha föräldrargruppen som vi ska vara med i sedan :) Så, kanoners känns de!

Efter att vi var klar där så skjutsa Roger upp mej på skolan, skulle ha utvecklingsamtal med Helena 10:30. Kom lite tidigare än de, han träffa Therese :) Sedan satt jag o läste boken som vi har som självstudieuppgift, ganska okej bok. Han som skrev den verkar i alla fall vara smart, haha.
Samtalet gick bra, vart mycket prat om praktik o barn såklart ;) Känndes bra o få prata lite..
När de var klart tog jag bussen hem, vilket väder de va. Regna ju så jag var dyblöt när jag kom hem.. Efter ett tag kom Roger oxå hem. Han hade varit o snurra runt o gjort lite grejs. Han hade vare o kikat på en bil som han vart intresserad av o ville att jag oxå skulle kika. Så vi for en sväng på Careta. Oj, blev kär direkt :) Perfekta bilen för oss! Tog o provkörde den en sväng o konstatera ännu mer att de var våran bil ;)
Så innan vi for så var de bestämt, vi skulle ha bilen! For hem o plocka ur gamel Audin sedan ringde dom o sa att allt var klart så nu ver de bara komma in o skriva på! Åkte direkt, skrev på o bilen är nu våran :) Så på parkeringen här utan för står nu en Ford (som vi förövringt aldrig skulle ha) Mondeo en 99:a, blå o super fin :) En kombi dessutom, tänk så underbart! Allt börjar falla på plats.
Tog en sväng upp till Jonas o Ulrika efter bilköpet, Roger skulle hämta ett par grejer så vi tog en fika där.
Hem till mormor efter de, vattna blommorna o ta in posten. Gick garan fort, sedan for vi o handla. Skulle käka tacos när vi kom hem :) Fira lite granna! Blev så gott, sedan somna jag på soffan, som valigt ;) haha. Synd om Roger.

I dag börja dagen inte allt för bra. Vakna av illamåendet o var tvungen o kliva upp, även fats jag var snor trött! Tog mej en tallrik yoghurt o ett glas jos, så vart de bättre ;) Kika på en värdelös film gjorde vi oxå, de dåligaste jag sätt! Ingen handling alls..
Han plocka i hop lite innan Roger skulle åka på hockey, dammsuga o dona. Skönt när de är städat :)
O nu ska jag ta mej en blodapelsin o ett glas vatten, för den som vill veta ;)

Ovido - Quiz & Flashcards