Alla inlägg den 10 januari 2008

Av Helené Gidhammar - 10 januari 2008 18:32

I går var de skolan som vanligt, gick bra men segt! Skönt när dagen var över! haha. Men åkte inte hem, utan med favvo Malin hem ;) Eller vi åkte med favvo Jenny hem o hämtade bilen på Jörgens jobb o åkte sedan på Coop o inhandlade middagen, rena lyxen!
For hem till Malin o Jörgen, dom har ju äntligen flyttat i hop ;) Gulligull! Dom hade tillomed hunnit måla om, super bra blev de. Kunde inte bli annat när dom har samma färg som vi har i köket ;) haha! Sedan börja vi lite smått med maten/salladen, sedan kika vi på lite kort, alltid lika kul!
Efter ett bra tag kom Jenny oxå, gänget var samlat o mat hade vi längtat efter allihopa. Hade tillomed tjuvstartat med en choklad bit allihopa :) Men maten smakade underbart, hade förrätt tillomed. Toast med tsatsiki, sedan vart de kyckling med chilisås o till efter rätt fick vi nåe choklad "grejsimojs" ;) Super gott alltihopa! Sedan satt vi o bara om allt mellan himle o jord, speciellt om den speciell sak ;) Lyssna på massa låtar o hade de mysigt i soffan! Sedan kom Roger o hämta mej, han hade jobbat hos Pelle, vet inte vad kloackan var, halv 10 kanske. En helt underbar kväll med helt underbara tjejer, ska vi göra om!

I dag har jag vare på Ikea med mamma o farmor, köpte bara lite små plock. Efter de har jag typ sove hela dagen ;) Min älskade har jobbat heöa dagen han o nu är han o skruvar med bilne, de bara sprutar ut soppa :/ Fan oxå! Vilken tur vi har eller inte..
Sedan blir de en sen middag, men nu ska jag parat klart med en gammal klasskompis o efter de ska jag se på tv, heeeel kvällen ;) Okej, en dusch ska jag hinna med oxå..

Inskrivning i morron, så nervös! Men så smånnande..

Roger <3


Ovido - Quiz & Flashcards