Alla inlägg den 2 mars 2008

Av Helené Gidhammar - 2 mars 2008 22:12

Har precis kommit hem. For till mamma o pappa i dag iaf, skippade tvättstugan o käkade god middag där hemma i stället :) Super gott o alltid lika härligt o komma hem.
O på vägen hem så ringde dom o ville att Roger skulle jobba, så han hann bara hem o byta till arbetskläder så for han. Blir samma hela veckan, Gävle svängen, natten betyder de :/ O de betyder att jag ska sova själv en hel vecka.. Hatar o sova själv, men med de jobb han har så finns de inte så mycket o göra åt de.. Men de ska nog gå bra, som alltid :)
Men nu ska jag kika klart på Cold case o efter de väntar sängen, börjar tidigt i morron. Vilket är skönt, för så slutar jag tidigt ;)

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 2 mars 2008 11:27

I dag firar vi fem år :) Helt otroligt vad fort tiden går! Är lika lycklig då som nu om inte mer, livet är för härligt :)

Dagen får vi se hur vi spenderar. Mamma o pappa vill bjuda på middag, har fortfarande inte bestämt oss. I går hade vi bestämt att vi skulle mysa hemma med god middag o tvättstugan ;) haha, romantiskt värre! Men tvätta måste man ju..
Men vi får se, vi hinner ju fundera de är ju bara morron än ;)

Roger <3

Ovido - Quiz & Flashcards