Alla inlägg den 6 mars 2008

Av Helené Gidhammar - 6 mars 2008 21:18

Roger fick åka o jobba i natt oxå, så en natt till ensam i sängen :/ Jobbigt. Men har jag klara hela veckan klarar jag en natt till, är faktist riktigt stålt över mej själv! Men i helgen får jag kramas med min älskade hela nätterna :)

Annars har dagen gått bra, börja 11 sluta 17. Efter de hämta mormor mej, hem o i målarkläderna. Måla innuti köksskåpen, som vi igentligen skulle göra härromdagen men då hade vi fel färg hemma. Så alla grejer som ska vara i skåpen står över hela köket, bara lite irriterande! Dessutom blev v inte änns klar i kväll häller, färgen räckte inte. Fan! Skönt iaf att de är så gott som klart nu! Mormor skulle nog fixa färg åt mej i morron så ska jag göra klart, så jag får in grejerna i skåpet innan helgen iaf..
Efter målningen var jag helt slut, min rygg är som en 80 årig kärrings! Hade inget o äta hemma, så mormor var o köpte pizza åt mej :) Vem har inte världens bästa mormor om inte jag? Hon är för underbar! Ställer alltid upp. Även fats vi kan tycka lite olika så är hon grym! Blivande gammelmormor rockar fett ;) haha
Nu ska jag krypa ner under täcket i soffan, har förntret öppet i köket, färgen luktar satan! Sedan ska jag sova, är tött som bara den. Har dessutom sovmorron i morron, härligt!

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 6 mars 2008 09:26

Mina älskade föräldrar :)

Ovido - Quiz & Flashcards