Alla inlägg den 11 mars 2008

Av Helené Gidhammar - 11 mars 2008 20:11

Kände precis första sparken, Wow är de ända jag kan säga :) haha! Kändes helt otroligt. Hur häftigt som hällst, de är verkligen nån i min mage! Sitter o flinar för mej själv som ett annat fån :) Var tvungen o ringa till Roger, han är o kika på hockey, men hade glömt mobilen, som tur var Marith oxå där så jag fick tag på han iaf! Oj, så roligt :)
Är i v. 19+5 i dag, så snart har jag precis gått halva tiden. På torsdag! Fan va tiden går fort..

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 11 mars 2008 19:38

I dag sålde vi barnvagnen, haha! Låter kanske konstigt efter som vi nyss köpt den. Men vi har våra skäl ;) Så, sista o först bilden på vagnen!


Av Helené Gidhammar - 11 mars 2008 17:39

I går blev min älskade erbjuden ett jobb, ett fats jobb! Han sa att han skulle meddela svaret i dag, efter att han diskuterat med mej och självklart blev svaret ja i dag! Så från o med på Söndag, är Roger en fast anställd lastbilschaufför o jobbar 4 nätter i veckan. Hur underbart är inte de? :) Jo, helt jävla fantastiskt! Är så himla glad för Roger, de syns verkligen att han är på bra humör. Känns så bra o få se han så :) Älskar de! Ända som är jobbigt att jag måste sova själv 4 nätter i veckan, vilket jag hatar! Men, de fixar vi. Allt kommer bli kanon!
Är så glad i dag o extra lycklig, för jag har verkligen världens bästa sambo o blivnade pappa till mitt barn :) Roger är verkligen The one and only för mej!

Så i kväll eller nu snart, ska vi fira med kinamat o tändaljus, bara vi två!

Ovido - Quiz & Flashcards