Alla inlägg under augusti 2008

Av Helené Gidhammar - 12 augusti 2008 10:37



                I dag är Lilleman två veckor :) Tiden bara springer i väg..


Av Helené Gidhammar - 11 augusti 2008 18:09



                           En helt underbar bild på mina prinsar :)

Max

Av Helené Gidhammar - 11 augusti 2008 13:36

I dag blev de ännu en lat dag.. Roger är på Max nu o köper hamburagre ;) Ska bli så gott! Betydligt godare än korv o mackaroner som de var tänkt först :) Haha!

Lilleman har äntligen lykats somna, efter att han varit vaken sedan 8 i morse! Hua, han är så trött.. Tur att Roger är hemma så han får somna hos pappa :) Pappa är proffs på de!
Men han "gav nog igen" efter att natten har gått hur bra som hällst! Han somna 7 i går kväll när Roger for o jobba, vakna inte förrän kvart i 12 o ville äta :) Så jag sov ett par timmar där jag oxå! Vilket var helt underbart då jag inte "hann" sova nåe på dan i går.. Efter de sov han hur bra som hällst hela natten, vi amma ett par gånger o bytte blöja utan ett ända pip! Han har verkligen varit hur snäll som hällst :) Känns så skönt att första natten själv hemma gick så bra! Hoppas att han vill fortsätta med de ;)

I går på eftermiddagen var Byström, Sara o Alvin hit oxå :) Jätte trevligt, som vanligt!

Nu ska jag kika till Lilleman så han sover! Hoppas på att jag hinner äta innan han vaknar oxå ;)

Roger & Lilleman <3

Av Helené Gidhammar - 10 augusti 2008 15:53

I dag har Malin o Jörgen varit hit :) Super trevligt! Lilleman fick två bodysar o en mössa, så sött :)
Blev kaffe o bulle o en massa prat! Jätte kul o ses, var ett tag sedan sist..

Efter dom kom Lillemans farfar o Eva :) Blev ännu mer kläder o ännu mer fika! Dock somna Lilleman när alla kom, efter att han käkat! Han var så himla trött.. Natten har varit lite sidådär! Han har sugit på brösten hela natten, så nu har mamma lite smått ont ;) Hoppas på en bättre natt i natt, då de blir första hemma utan pappa Roger! Roger börjar jobba i kväll :/ Känns jätte tråkigt, tiden har gått så himla fort.. Men men, de ska nog gå bra för oss två :)

Hinner inge mer, nu vaknar han :)

Roger & Lilleman <3

Av Helené Gidhammar - 9 augusti 2008 17:18

Är sjukt hungrig :) Men Roger står o gör kycklig o ris nu, så snart får jag väl underbart god mat! Han är verkligen världens bästa..

Lilleman ligger på soffan o sover efter att vi ammat, han äter verkligen som en häst! Hällst skull ehan suga på bröstet dygnet runt ;) Om han inte var tvungen o sova ibland då :) Haha! Mammas gofis! Helt otroligt att han är min/våran.. Har fortfarande inte fattat de! Svårt o få in i huvudet att de inte är nån bäbis i magen längre, utan han verkligen ligger i soffan just nu :) Men, de kommer väl snart..

I morron ska Lillemans farfar komm o hälsa på, ska bli kul :) Men nu ska jag lägga mej i soffan o gosa med Roger medans riset blir klart :)

Roger o Lilleman <3

BVC

Av Helené Gidhammar - 8 augusti 2008 19:31

I dag var vi på BVC för första gången :) Gick hur bra som hällst! Visst, lite grin o så, men efter att vi ammat ett tag gick de bättre ;) 

                                        3770 tung o 52½ lång :)

Vilket betyder att han har gått upp hur bra som hällst! När vi for hem från BB den 3 så vägde han 3550g. Så de var superduper tyckte BM :) Då blev mamma stolt!

Efter att vi vare på BVC kom Lillemans farmor på besök, första gången hon såg han :) Jätte kul! Hon var här bra många timmar. Vi käka lunch, drack kaffe o snacka skit! Jag o Lilleman somna ett tag i sängen oxå, efter att vi ammat :) Men de var behövligt! Jag var så snuskigt trött i går kväll, så underbart att jag/vi har pappa Roger :)
Lilleman var ganska grinig i går kväll, då vi åkte hem så sent från mormor o morfar.. Så han sov ju bara en timme i bilen, vilket ledde till övertrötthet för Lilleman ;) Men efter ett tag gav han med sej o käka lite, sedan sov han som en stock :) Hela natten förutom när vi amma då, men vi somna ju direkt efter de så de gör inget, bara mysigt :)

När farmor for så kom Patrik, Marie o barnen o hälsa på :) Blev mer kaffe o skitsnack då! Fick en jätte fin dress, mössa o strumpor av dom :)

Efter att dom fare blev de en pizza för oss här hemma, vi blev lata i dag ;) Dock fick jag ingen beasås, så den blev lite torr.. Men den gick i ändå!
Nu ligger mina prinsar i soffan o myser, ska snart göra dom sällskap jag med :) Kika om de är nått bra på tv kanske!

Roger & Lilleman <3

Av Helené Gidhammar - 7 augusti 2008 11:38


      I natt lossna äntligen navelsträngen :) Den är så otroligt snuskig, haha!


Nu är Lilleman ute o går med mormor o morbror Melker i vagen :) Natten har gått superduper! Han kissa ner mormors säng bara ;)
Får se om vi blir kvar en natt till eller inte, vi har inte bestämt oss än!
Annars gick turen hit i går jätte bra, han sov hela vägen :) O när vi kom fick vi tårta! Senare på kvällen grilla vi, Lilleman sov mest, som vanligt ;)
Jenny o Elay var hit i går oxå, jätte kul o träffa dom :) Mer hann vi inte i går..

Vi får se vad dagen har att erbjuda i dag :)

Roger & Lilleman <3

Av Helené Gidhammar - 6 augusti 2008 10:44

       


          I dag ska vi åka hem till mormor o morfar för första gången :)

Ovido - Quiz & Flashcards