Direktlänk till inlägg 23 december 2008

Klar

Av Helené Gidhammar - 23 december 2008 17:56



Nu är vi äntligen klara med alla julklappar! Känns så skönt, då de är julafton i morron ;) Hmm.. Men, nu är de iaf gjort!

Var menat att vi bara skulle på Barnens hus o köpa Eltons julklapp, men de vi hade bestämt att köpa var slut.. Typsikt! Dessutom var de helt urplockat där. Så vi gick på Birsta i stället, för att kika in på Lekplaneten. Men innan dess gick vi o kika på en klänning åt mej. O jag hittade faktist en! :) Woho. Super kul! Blve dock lite dyrare än jag hade tänkt mej, men jag har ju inte köpt kläder på hur länge som hället.. Så de var jag värd!
Efter de gick vi på KappAhl o köpte strumpbyxor åt mormor, hon passade även på o köpa nya strumpor åt Elton. Dom han hade på sej var sämst! Dast de är alla hans strumpor eller så är dom för små. Så nu ska vi köpa ett gäng o rensa ur hans låda! Han fick dessutom ett par jeans utav gammelmormor :) Super söta! Med brun mudd, så dom ska han nog få ha i morron kanske.

Sedan mötte vi upp mamma, Louise o farmor. Dom hade varit inne på Ikea i kaoset.. Så vi tog en lunch tillsammans, på McDonalds.
Efter de kika vi runt lite där inne, köpte en julklapp till Roger, en till Martin o sedan blev de inte så mycket mer. Vi skulle ju inte ha nått häller :) Eller jo, jag köpte 2 hallsdukar på Indiska, på rea!

Vi kom väl hem vid 16:30, Elton vakna så fort vi kom innan för dörren.. Jag han bara hoppa i pyjamasen innan! Sedan ville han ha mat o gosa lite, nu sover han. Han har sovit så himla dåligt i dag! Så jag hoppas hans over ett tag nu, så han sover bra i natt :)

Justja, natten i natt gick faktist bra! Nattningen gick hur bra som hällst iaf. Han höll på börja grina till nångång, men han glömde bort de då jag börja sjönga för han :) Visst har han vaknat fleeeer gånger i natt, men de har inte varit de där grinet/skriket som de varit dom andra nätterna. Vilket är gudomligt skönt!

I går kväll kom även ett par gamla kompisar till Roger hit, dom umgicks när dom var små/yngre :) Ena killen träffa vi på Willys för nån dag sedan o den andra killen hade Roger inte träffat sedan dom var 20 eller nått sånt. Så de är ju några år sedan ;)
Dom satt o prata gamla minnen, allt tok dom gjort/varit med om o drack kaffe :) Roger tyckte de var super kul! Så dom planerade in en öl kväll tillsammans framöver :)


Nu ska jag faktist äta lite ostkrokar o dricka coca cola :) Roger skulle bli sen i kväll, även fast han for så tidigt i morse.. Så jag ska lyxa till de nu i stället, tända ljus ska jag oxå göra! Hoppas på att de är nåe bra på tv..

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helené Gidhammar - 14 maj 2009 21:47

   Nu lämnar jag bloggagratis och bloggar i stället här: http://missh.blogg.se                                     Hoppas vi ses där i stället!...

Hur

Av Helené Gidhammar - 13 maj 2009 20:45

Jag vet inte hur länge jag har försökt mej på de här med kodmallar och skit, ändå fattar jag ingenting! Nu ser de värre ut än innan jag börja.. Jävla skit, jag vill ju få till de innan jag börjar blogga där. Har dessutom slut på bilder här, vill inte...

Av Helené Gidhammar - 13 maj 2009 09:27

I går var vi ju och fira farfar, som fyllde 70. Mycket trevligt! Massa god mat, fika och tråta :) Farfar hade nog en toppen dag, han såg iaf lycklig ut! Vid 20 gav vi upp då mormor/gammelmormor skulle till Stockholm i dag och taxin skulle komma 05. E...

Av Helené Gidhammar - 12 maj 2009 11:57

Natten har varit jätte jobbig, Elton ville inte alls komma till ro. Så i natt har han ätit många gånger, vilket jag inte är van längre.. Tidig morron blev de oxå. Frukost och gröt, sedan sov han lite mindre än en timme till. Vilket är lite för prins ...

Av Helené Gidhammar - 11 maj 2009 19:15

Har precis nattat Elton, ikväll tog de inte änns 10 minuter :) Minns inte när de gick så smidigt sist.. Utan protester dessutom, underbart! Hoppas han sover bra i natt nu, skulle verkligen behöva de.                             ______________________...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards