Alla inlägg den 2 april 2009

Av Helené Gidhammar - 2 april 2009 20:35



                                               Vilken dag!

Natten var super dålig, som vanligt nu.. Elton vägra dessutom somna i går kväll. Men efter ett tag så!

Sedan blev de en tidig morron oxå, helt slut alla tre! Roger fick sovmorron i dag, en lite iaf. Vid 08 ringde vi vårdcentralen eller försökte. Fick inge svar, ovanligt.. Så efter ett tag fick vi tag på nummret till barnmotagingen, så dom skulle ringa upp senare.
Vid 11:30 ringde dom upp, fick tid 12! Så, vi slängde på oss kläder, borsta tänderna och stressa ut i bilen. Ändå hade vi några minuter till godo, vilket team! ;)
Väl där fick vi träffa en sköterska, som varken jag eller Roger gillade. Men, hon kolla lite på Elton och sedan fick vi vänta på läkaren. Läkaren var super duper gullig! Verkligen duktig. Även hon kolla på Elton, lyssna på hjärta och lungor, kolla öronen och kolla utslagen.
Hon kunde tyvärr inte se i öronen, så de skulle nästa läkare få kolla på, som även skulle kolla utslagen. Även han var toppen! Han konstatera att utslagen var eksem. Vilket dom inte vet vad de beror på. Så han berätta lite om de, sa hur vi skulle göra och skrev ut recept. Han kolla även öronen, men kunde inte se något dåligt. Så förkylningen var tydligen "bara" en förkylning, en jobbig sådan!
Eksemen kan tydligen försvinna med åren, men vi får bara vänta och se med de. Sedan kan även katterna bli ett problem senare, men nu trodde han inte att de var problemet. De bruka visa sej senare.
Efter att vi var klar där, somna äntligen prinsen i bilen. Han hade inte sovit på hela dagen då! Så då for vi på apoteket och hämta ut salvorna.
Sedan åkte vi och käka lunch. Elton sov genom halva iaf.
När vi kom hem så försökte vi få i han lite mat, som inte gick nåe vidare. Sedan försökte vi få han att sova, gick lika dåligt de oxå!
Han är bara gnällig, vill sitta knä och är inte alls våran Elton. Nu sover han äntligen i Rogers famn, inget annat funkar. Får se hur länge han sover nu då.
Vi ska iaf kika på film och sedan blir de en tidig kväll!

            



















Ovido - Quiz & Flashcards