Alla inlägg den 30 april 2009

Nu

Av Helené Gidhammar - 30 april 2009 08:50



Nu ska vi snart fara och lämna Elton hos mormor och morfar, känns konstigt! Kommer kännas jätte konstigt att åka hem själv, utan Elton..
Men, jag vet att han kommer ha de hur bra som hällst där. Moster Louise är ju där och då är de aldrig tråkigt! :) I kväll skulle dom och kolla på Majbrasa och så, mysigt!

Roger är och köper plastpåsar så vi kan lägga köttet i marinad, tills i kväll. Sedan ska vi bara packa och fara! Så vi kommer hem nångång :)

                                            UNDERABRT VÄDER!

Av Helené Gidhammar - 30 april 2009 03:10



                                     Jaha, då sitter vi här igen..

Elton har grinat sedan 23:50 eller nått sånt, så nu är man inte så himla pigg. Trodde verkligen de hade vänt då han somna och sov bra i två nätter, men tji fick vi!
Elton har precis tagit ett race i gåstolen, nu sitter han här brevid med och äter vindruvor och dricker jos. Värsta lyxen :)
Jag sitter och slö tittar på en skit film, är dödligt trött och undrar hur jag ska få tiden att gå.. Vill bara att Elton ska bli trött så vi kan få sova!

Känns super jobbigt att vi ska lämna Elton till mormor och morfar i dag, vi ska ju på 30 års fest i kväll, när han är så här. Sover dåligt och grinar sej genom hela nätterna! Visst, han har de ju lika jobbigt vart han än är när han inte får sova. Men för mej/oss kommer de bli super jobbigt och veta de! Kan ju bara hoppas att han sover bättre hos mormor och morfar.
De ska faktiskt bli jätte kul att vi ska på fest, de var ju en evighet sedan vi var ensamma! Men Elton kommer ju i morron, mormor och morfar skulle skjutsa hem han :) Snällt!

Så i dag, när vi vaknar för andra gången. Blir de en snabb frukost, i hop plockning här hemma och packning åt Elton, sedan drar vi till Ljunga och lämnar Elton.

       Just nu skulle jag bara vilja skjuta måsjävlarna som är här utan för!
                                           Dom låter förjävligt!

Ovido - Quiz & Flashcards