Alla inlägg den 21 april 2009

Av Helené Gidhammar - 21 april 2009 21:30



Dagen har varit jätte härlig! Lite efter 09 kom mamma och Louise, slängde i oss lite frukost och sedan drog vi mot stan. Väl i stan mötte vi upp mormor, för att sedan kika på glasögon åt mammsen. Vi kolla glasögon medans mamma gjorde synkoll, hitta en massa fina! Kollen tog super lång tid, mer än 40 minuter. Men optikern kunde inte se vad mamma hade för fel, så hon skulle tillbaks senare i dag. Men vi hitta iaf tre par glasögon åt mammsen :) Blir super bra!
Sedan bjöd mormor oss på lunch, käka sallad på Piccolo. Väldans gott! När vi käkat klart så kom även Martin. Innan vi for på Birsta, var mamma och klippte sej. Blev mycket bra!
Väl på Birsta mötte vi upp Elton och Roger, Roger sa bara hej sedan åkte han vidare. Elton var på super bra humör! :) så himla skönt då han varit gnällig i flera veckor. Och hemma med pappa hade han varit super snäll, ätit och sovit bra. Skönt för mamma!
På Birsta leta vi present åt Martin, kläder till studentkvällen. Blev så himla bra, exakt Martin! Kommer bli kanon :) Sedan tog vi en fika på vägen ut, mysigt!
Jag och Elton var hemma vid 15, kort där efter kom även Roger. Elton fick middag, han åt två burkar korvgryta och efterrätt. Helt otroligt!
Medans Elton åt med pappa, prata jag skit med Annelie! :) Trevligt trevligt.
Efter att Elton äte klart gick vi och la oss allihopa. Somna ganska fort och vakna 18! Super skönt och behövligt med en tupplur, för oss alla tre!
Sedan hann Elton bara köra ett race i gåstolen och sedan var de tid för gröt och jamas. Elton fick i sej nästan en hel portion! Dock somna han ganska sent, lite innan 21. Men, han somna utan grin. Brevid oss i sängen. Så de spelar inte så stor roll att han somna sent, de går ju framåt iaf!
Hoppas på att natten blir bättre än dom som varit.. Men hittils sover han utan ett knyst iaf :) Skönt!

                    _______________________________________

I morron ska jag och Elton ta en tur på Ikea med Frida och Nils-Arvid. Ska bli trevligt! Vi ska dessutom ta en promenad dit :) Ännu bättre!

Nu blir de tv tills vi ska slänga oss i sängen, för att få några timmars sömn. Kanske..

              Blev tyvärr inga bilder i dag, kameran var hemma :/

Av Helené Gidhammar - 21 april 2009 08:39



Som vanligt har natten varit super dålig.. Elton vakna ju som sagt i går vid 23, somna tack och lov om. Sov oroligt fram till 02 och vägra somna om. Roger klev upp med han, så han sov några timmar, oroligt, på pappas bröst. Vid 05 kom dom in till sängen igen. 06 vakna Elton och vägra sluta grina! Så, jag klev upp med han. Så Roger fick sova lite till!
Hann bara slå på datorn så fråga Frida om vi ville med på promenad. Och då Elton både vägra gröten och bara var grina, svara vi självklart ja! På med kläder och ut, så 06:30 var vi ute och gick! Både Arvid och Elton somna. Vi leta efter en bänk att sitta på, men hitta ingen. Så de fick bli en stående kaffe/te, Frida hade lyxat till de :) Mysigt!

Elton fortsatte sova ute i vagnen, men vakna precis nu :) Så nu ska vi få i oss lite gröt, alla tre. Sedan kommer mamma och Louise, mamma ska köpa nya glasögon. Så vi ska in till stan och vara smakråd!
Elton får stanna hemma med pappa, var menat att han skulle med. Men vi ska hämta han då vi är klar i stan, för att sedan åka på Birsta och hitta en present till Martin.

Nu blir de frukost och sedan en dusch, på med lite mascara och lite kläder!

                               Fika paus med två sovande fisar!

Ovido - Quiz & Flashcards