Alla inlägg under januari 2008

Av Helené Gidhammar - 23 januari 2008 13:48

Fick mitt länebesked i dag ;) Oj, så kul! Inte alls vad jag hade trott, fats igentlogen visste jag inte hur många timmar jag hade jobbat häller :) haha! Men de var en glad överaskning iaf. Så på Fredag åker pengarna direkt in på sparkontot, en del iaf ;) De mesta, en del ska vi köpa de sista vi behöver till köket för att de ska bli klart. Bänkskiva, lite mer list o lite annats smått o gott lär de nog behövas, så de är månadens uppdrag, att göra klart köket! Hoppas bara att vi hinner de..

Så här såg de ut när vi flyttade in.. (Fy faaaaan säger jag bara)


Tur att de är mycke som är gjort efter att den bilden är tagen :) Panelen är helt borta, bänken där micron står är helt väck :) Ny färg o tapet på väggarna! Så vi är en bit på vägen iaf..O den här månaden ska de bli klart ;) Så jag kan lägga ut nya bilder!

Av Helené Gidhammar - 22 januari 2008 07:26

Barnet är nu 11 veckor gammalt och ca 65-78mm långt från huvud till stjärt. Det är färdigbildat i den mån att barnet nu bara ska växa och mogna, tills att det kan överleva utanför sin mammas kropp. Inälvorna har nu börjat förflytta sig längre in i kroppen. Bukspottskörteln börjar producera insulin och levern börjar utsöndra galla. Barnets hals är färdigbildad och redan tillräckligt stark för att barnet ska kunna röra på huvudet. Ögonen flyttar sig till sitt läge på framsidan av huvudet och även öronen intar sin normala position. Det finns forskning som tyder på att barnet börjar uppfatta ljud nu. Öronen är färdigutvecklade först i v.24 men man tror att fostret hör med hjälp av receptorer i huden som tar upp vibrationer.

I dag har jag gått 13 heeeela veckor :) Underbart!

Av Helené Gidhammar - 21 januari 2008 20:18

Fy faaan! Så tråkigt.. Prov på Onsdag, fattar ingenting. Kommer nog gå skit bra. Tur att vi är ledig på fredag i alla fall, annars hade jag dött!
Dagen har gått segt som fan, men skönt att den är över snart :) Fick världens bästa middag när jag kom hem oxå, kött med sås o ris alá Roger. mummsigt värre! Tror tillomed att jag ska ta med mej i matlåda i morron, jag som inte brukar kunna värma upp maten. Men jag tror o hoppas att jag kan dei morron, är less på sallad nu. Så i morron blir de varm lunch för första gången på många veckor :)
Nej, nu har Roger precis duschat klart. Så nu ska jag hälla upp lite chips o dricka sedan ska vi se på nån film Roger precis tog ner :) Myspys!

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 20 januari 2008 15:26

Kom in för ett tag sedan från våran sköna promenad :) En lagom sväng på 45 minuter o en lång uppförsbacke ;) haha! Men, de var jätte skönt. Super bra väder, fast jag hade lite för lite kläder på mej ändå..
Nu håller Roger på o sågar i köket o jag håller på o frysa ihjäl ;) Ska snart käka.

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 20 januari 2008 12:40

Vilket underbart väder de är ute i dag :) Solen skiner o de är plusgrader. Kan inte bli bättre! Så, vi ska ta en promenad jag o Roger. När han kommer hem, han är i Birsta nu o köper nåe grejs till diskmaskinen, som vi äntligen fått hem :) Så nu ska vi prövköra den i dag. Ska bli så skönt o slippa diska, för hand ;) haha.
Men nu ska jag bosrat tänderna o få på mej nåe kläder så vi kan gå ut :)
Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda, måste i alla fall städa. Dammsuga framförallt! Men de tar vi senare i dag..

Roger o Ärtan <3

Av Helené Gidhammar - 19 januari 2008 22:11

Kom nästan nyss hem, var till mormor efter att vi åkt hem från mamma o pappa. De var ju hockey dags ;) haha! Super spännande match! Men nu är vi äntligen hemma, ska mysa i soffan o kika på film. Ska hämta mej en tomat nu :)

Roger <3

Hem

Av Helené Gidhammar - 18 januari 2008 14:34

I dag ska vi fara hemöver till Ljunga :) Roger ville de, så när han slutar jobba så ska vi fara! Dom ringde i morrse, halv sju o ville att han skulle jobba. Så efter de sov jag inte mycke, Martin sov ju här i natt oxå, så när han gick så tog jag o läste bok i stället. Klev upp o käkade faktist frukost, skulle göra rostade med marmelad o ost, som jag hade längtat men självklart ska nått gå fel. Brödrosten pajja! Kul! Så de blev hårdbrömackor o O´boy i stället, inte lika gott. Men de fick duga.
Annars i dag har jag kollat på Dexter hela dagen, har bara ett avsnitt kvar nu. Men de är på datorn för de fick inte plats på skivan :/ Hmm! Men de få rnog vänta nån dag, ska snart hoppa in i duschen o packa lite granna innan Roger kommer hem. Så vi kan fara direkt, ska käka tacos hemma :) Mumms!

I går var vi till Härnösand, Roger skulle jobba o jag skulle till Malin. Hann bara till Malin så ringde dom o ville att hon skulle jobba o självklart ska hon jobb när hon får :) Pengar är alltid välkommna! Så vi hann bara äta lit gröt sedan for jag på verkstan jag med, kika på resor med Tina :)
Efter en heldag där nästan så for vi hem o duscha, hem till mormor o käka middag o kika på hockey. Trevligt :)

i helgen får vi se vad som händer, kanske blir kvar i Ljunga? Nja, Har ingen aning, får så :) Men nu ska jag käka en blodappelsin o sedan blir de duschen..

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 16 januari 2008 21:59

Nu ska jag slänga mej i sängen, kika på film o läsa bok, samtidigt ;) haha, kommer nog gå bra..
Dagen har varit underbart mysig med min älskade, synd bara att man inte mår prima.. Men, Jag hoppas på att morrondagen blir bättre!

Roger <3

Ovido - Quiz & Flashcards