Alla inlägg under november 2007

Av Helené Gidhammar - 15 november 2007 19:09

Dagen har gått skit fort i dag, har fått ganska mycket gjort i dag oxå! De har bara flytit på.. Sönt :) Slutade 17:00 i dag, men de gick skit bra.
Sara ville igentligen att jag skulle komma i kväll, men jag kom hem så sent. Så de får bli en annan gång :)
Roger hade tillomed gjort mat o diskat tills jag kom hem. Gullig han är! Dessutom hade han invigt duschen ;) De blev skit bra faktist men duschen. Jätte nöjd! Lite synd bara att de blev så försört på ena stället av väggen, men de kan man leva med. De blev kanon i alla fall! Så skönt att de är gjort, en kartong mindre i sovrummet. Eller ja, den ligger kvar, men den är ju tom i alla fall ;) haha. Ska slänga ut den i morron tänkte ja.
Annars har jag inte hunnit med så mycket i dag. Roger o Marith stack på hockey dom, så jag är ensam i kväll. Tänkte försöka hålla mej vaken tills Roger kommer hem, jag lovade de där ett svagt ögonblick ;)
I morron äre Fredag, ÄNTLIGEN! Börjar 10:00 i morron, kan man sova längre. Härligt! O på kvällen kommer ju Malin o Jenny :) Måste o handla i morron, ska bjuda på kött o potaisgratäng.


Men nu ska jag dricka mitt te som jag nyss kokat, lyssna på dansbandskväll på radion ;) haha. Tills tv:n börjar i alla fall. Ska ta mej en kaka oxå, lyx!

Roger- Min bara min!

Av Helené Gidhammar - 14 november 2007 19:08

I dag fick jag byta från barnbusskort till ungdomsbusskort, så vuxen är jag ;) haha!

Dagen har gått rätt så snabbt, lite segare på eftermiddagen. Känner nu när jag kom hem att min rygg inte mår så vidare bra i dag :/ Måste ha sovit konstigt. Slutade 16:00 i dag, så var hemma i ganska bra tid, före Roger o allt :) Inte vanligt. Innan Roger kom hem så kom Marcus oxå, fixade middag så vi käkade innan dom skulle fixa duschväggen, vilket dom gör nu :) Men dom jävlarna som bodde här innan måste ju ha älskat silicon, de är ju för fan de överallt! Så de lossnade två bitar av våttapeten när vi skulle ta bort ett "handtag" :/ Hmm, blev inte allt för fint, men de får fan vara sådär tills vi har råd o kakla om, för de ska vi göra! Men de får bli en senare fråga..
Så nu sitter jag här bara o väntar på att de ska bli klart :) Tänkte väl kika på tv, ska se Roomservice med Bert Karlsson. Han är fan inte klok han :) haha
Sedan blir de nog sängen för min del, är ganska trött. Så de kan bli skönt med en tidig kväll..
I morron börjar jag oxå 09:00 men då slutar jag inte förrän 17:00 i stället, jobbigt :/
Måste ringa Malin i morron oxå o höra vilken tid dom kommer o så på Fredag :) Trevligt!
Nej, nu har jag inte tid. Jag ska ta mej en kaka ;)

Roger- Bara min!

Av Helené Gidhammar - 13 november 2007 18:41

Kolla vad jag fick av Roger, behöver jag säga mer? ;)



Av Helené Gidhammar - 13 november 2007 17:52

Ja, I dag är de min fördelsedag :) Haha. Tänk, 20 år? Jag? Helt otroligt igentligen, lite noja har jag ändå ;)

Dagen har varit hel skön, sov ganska länge i morrse eller jag låg kvar i sängen till kvart i 11. Sedan klev jag upp o kikade på film o sedan radion på hög volym o bara varit :) Mammsen o Lojsan kom efter att mamma varit på sjukhuset, nu är de klart. Hon SKA operera sej! Så om 14 dagar så ska hon operera sej :) Sedan kom mormor oxå. Med ännu fler paket :) haha! Var från Maj o Håkan, fick en ros av hon o lite annat.

Roger är o köper en present till mej nu :) Han kom bara hem en sabbis efter jobbet o hämtade bilen, så jag hoppas han kommer hem snart så vi kan käka lite mat. Blir Rogers korvstroganoff o ris, mumms :)
O i kväll blir de bara mys för oss!

I morron har jag ingen aning om när jag börjar. Har fått ett schema nu, så de är skönt.
Fick börja lära mej kassan i går :) Ganska kul, men mycket o komma i håg, men de ska nog gå bra! Känns som att man har fått lite mer ansvar nu!

Ändrade planer inför helgen oxå, blev ingen utgång. Utan jag Therese Malin o Tove ska ta de senare :)
Men Malin o Jenny kommer på Fredag, vi ska käka middag, dricka gott o snacka en massa skit! Kommer bli skit trevligt :) Prata med Malin förut, hon är så go. Man blir så glad när man pratar med hon!
Annars i helgen har jag ingen aning om vad som händer, tur att de är ett tag kvar tills de är helg ;) haha

Nej, nu ska jag tända lite ljus innan Roger kommer hem!

Av Helené Gidhammar - 12 november 2007 22:57

I morron fick jag tillomed ledigt :) haha, Skulle jobba ett par timmar bara igentligen, men jag fick hela dagen ledig. O Så skönt de ska bli o bara vara ledig :) Underbart!
Så i morron tänkte jag ta mej en lååång sovmorron, vilket jag aldirg gör när jag söger de :) haha, men ligga kvar i sängen halvadagen tänker jag göra :) Inte klä på mej, bara kila runt i pyjamsen!

I MORRON FYLLER JAG ÅR :)

Nej, nu sms:a Therese att jag ska ringa så de är väl bäst att jag gör de ;) Sedan blir de film o sängen.

Roger

Av Helené Gidhammar - 12 november 2007 09:15

I dag fyller Jenny år :) Hel 20 år, otroligt! O de betyder att JAG fyller år i morron :) Haha!

Hinner inte skriva nåe mera nu, ska hoppa in i duschen, slänga i mej en hårdbömacka o sms:a Grattis till Jenny :D

Roger- Du är min goding!



Jag o Jenny när vi var o hälsa på i Norge i början på året :) haha

Av Helené Gidhammar - 11 november 2007 21:37

I dag har vi firat min födelsedag lite :) Jätte mysigt! Vaknade av oss själva jag o Roger i morse, drog oss i sängen ett bra tag o kramades ;) Sedan klev vi upp ringde mormor o sedan for vi o hämta henne. Hon var lite bakis i dag :) haha. Hade blivit lite mycke vin i går kväll o ganska sent lät de som. Sedan for vi hemöver, åkte hem te mamma o pappa först sedan for vi te farmor o farfar efter de. Öppnade presenter, fick jätte fina presenter. Ett halsband o ring, med hjärtan på. Took fina, "Michaela de la Cour". Tydligen ett märke ;) haha. Två kuddar, två lampor till köket, en lykta o lite smink :) Jag är jätte nöjd! Passade på o fira pappsen på farsdag oxå :) Han fick två par kallingar, en skjorta o en slips av alla oss barn. Han verkde nöjd i alla fall :)
Efter de käkade vi kalkon som farmor hade gjort, super gott. Sedan blev de tårta på de, men gud så mätt vi blev! Åkte hem vid 5 tro ja klockan va eller vi for till Rogers pappa, han skulle oxå fira sin papps. Typ hela släkten var där, så de blev en sabb kopp kaffe bara. O efter de for vi o lämna mormor hemma o sedan heeeeeeeeeem. Ändrade tid på tvättstugan, soffan efter de ;) O nu ska vi snart kika på fim. Sängen längtar jag redan efter!
I morron börjar jag 11:00, ganska skönt med sovmorron. Men de värsta är att jag slutar inte förrän 18:00 då :/ Fy! Men de ska väl gå de med.
På Tisdag slutar jag tidigt i alla fall! Var ju meningen att familjen o släckten skulle komma hit då, men så blev de ju inte. Men jag tänker sluta tidigare ändå ;) De är jag faaaan värd! Men mamma o Lojsan ska komma ändå, mamma ska ju på sjukhuset på de sista mötet innan operationen, så dom skulle passa på o komma in :)
På Onsdag kommer Rogers bror hit o ska hjälpa han med duscdörrarna, så de kommer bli så fint :)
Nää, Nu har jag inte tid längre. Ska kika på en film nu innan de blir sängen för mej!

Roger ;)

Av Helené Gidhammar - 9 november 2007 23:37

Har ganska tråkigt o hittade ett test :)


SÅDAN ÄR JAG:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar


Haha, Tycker de stämmer ganska bra :)


___________________________________________________________________


Nej, Nu ska jag kika lite till på tv o drick lite coca cola :) Sedan blir de sängen för min del, tomt på andra sidan för Roger är inte hemma. Han är o dricker öl hos en kompis. Kul för mej ;)



Ovido - Quiz & Flashcards