Alla inlägg under november 2007

Av Helené Gidhammar - 9 november 2007 19:23

Är så himla seg i dag. Men dagen har bara flytit på, helt underbart :) Har gått hur bra som hällst, i dag. Första jag fick göra va o hämta, en heeeeelt egen "plopp" så jag kan gå vart jag vill o när jag vill. Nu känns de som att man "hör dit" :) Jätte härligt. O när jag skulle på Norrviden o hämta de, vem möter man då, jo Jennie :) Skit kul o se hon! Sedan kom hon in i butiken oxå, men hade inte riktigt tid då :/ Men vi ska ta o ses nått framöver, iannan vi oxå är på smällen ;) haha, typ alla som vi brukar ha tjejfesterna med är med barn nu. Så vi måste ju passa på ;)
Annars i dag har mest vara på lagret, har gått kanon. Men guuuud van grejer, inte klokt!
O efter jobbet hämta Roger mej vid bussen så for vi o handla, massa grönsaker o gott :) Blev tacos i dag, hade tänkt att de skulle bli mys. Men vi fick sälskap ;) Vi var o hämta Rogers kompis, så nu sitter dom o dricker öl vid köksbordet o snackar en massa skit. Så jag funderar på om jag ska kika på Idol o kanske poppa popcorn tillomed. O mysa med kissemissarna i stället ;)


Är dom inte för go?

Av Helené Gidhammar - 9 november 2007 08:34

Fy fan, de spöregnar! O jag hittar inte paraplyett :/ Kul. Kommer vara dyblöt innan jag kommer fram, så jag har garderat mej med nya strumpor i västan i alla fall :) Sedan hoppas jag på att skorna hinner torka innan jag slutar. De är ju ändå ett par timmar till 17:00. Kul o komma hem så sent på en fredag då, NEJ!
Men ikväll blir de i alla fall mys här hemma för oss, ska käka tacos o så :) I morron har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Men på söndag far vi hemöver i alla fall. Vi ska fira pappa på farsdag o fira min 20 års dag :D Käka kalkon o hoppas på en massa bra presenter ;)
Prata med mormor i går o fråga om hon skulle upp, men hon skulle drick vin med Inger i morron. Så hon visste inte om hon var körbar, så vi fick ta bilen själv om vi ville ;) Klart!
O i dag fyller Annelie oxå år, har inte hennes nummer, så jag kan inte skicka grattis :/ Men tänkte be mamma om hon kunde fråga Gun, så jag kan gratta hon :) O på måndag fyller Jenny o efter henne fyller JAG, på tisdag :) haha. Hela skaran håller på o bli vuxna!
O på tisdag ska mamma på sjukhuset o göra dom sista testerna inför operationen, dessutom ska hon börja på dieten. Så nu är de nära!
Har fråga hon om hon är nervös, men hon säger att hon inte tänker på de på de sättet. Men de tror jag hon gör, men inte våga erkänna..
Men gud, nu sprang klockan i väg. Måste borta tänderna o håret! Sedan ska jag ut o gå i blöt vädret..

Roger ;)

Av Helené Gidhammar - 8 november 2007 21:00

Har precis bytt lite bilder med Therese o kolla vilka jävla snyggingar:



Av Helené Gidhammar - 8 november 2007 20:27

Den här kvinnan är den mest underbaraste som har gått i ett par skor! Hon är en sån som kommer o översaka en på "jobbet" o bara gör en så otroligt glad! Kärlek kallas de :)


Av Helené Gidhammar - 8 november 2007 09:48

Snart är denhära veckan oxå slut, går så himla fort :) O snart är praktiken slut o äntligen tillbaka till skolan, men de börjar faktit bli bättre på praktiken. Trivs mycket bättre nu o alla är 100 gånger trevligare nu.. Men de ska ändå bli skönt o komma tillbaks till skolan, då är vi ju tillomed ledig tordagar o fredgar, vilket lyx ;)
I dag börjar jag 11:00 o slutar 18:00, kommer bli en seg dag :/ Men i morron äre ju fredag :) Äntligen!
I morron ska jag o Roger mysa till de med tacos o grejs, underbart. Sedan får vi väl se om vi om vi åker hemöver eller inte, mamma kan ju inte bestämma sej. Var menat att hela familjen skulle komma ner på tisdag när jag fyller år o käka kalkon o öppna en massa paket ;) Men pappa jobbar då, så mamma ville att vi skulle komma hem i heglen, efter som att de är farsdag o allt. Men Roger vill inte köra för skrot bilen är de fel på som men alla andra jävla skrot bilar! Så vi får väl se hur de blir, skulle ändå vara skönt o komma hem nån dag :)

Annars blir de inte så mycke mera i dag, vet inte om Roger skulle jobba över i dag eller inte. Kan hända att de blir en film eller två ;)
Men nu måste jag kila, ska borsta tänderna o ringa till mammsen o pappsen o påminna dom om min kamera, vi ska byta bilder jag o Therese sedan helgen bravader :) haha

Undra hur vissa människor tänker, igentligen? Är de svårt o räcka upp handen eller nicka med huvudet?
-TYDLIGEN!

Roger ;)

Av Helené Gidhammar - 6 november 2007 22:19

Dagen har varit ganska lung, slutade lite tidigare i dag. Trodde jag skulle hinna med lite mer än vanligt, haha. Visst!
I dag blev de varmamacker, med vitlökssås o sallad o en massa tända ljus o mys för fulla muggar ;)
Annars har vi bara kikat på tv. Mer lär de inte bli häller, tänkte ta ett bad, men jag kom aldrig så långt. Så jag duschar i morron i stället :)

Nää, nu ropar Roger :) Bäst att jag slutar!

Längtar redan tills ännu nästa Fredag :) Prata med Malin på msn, hon skulle oxå komma. Ska höra med Jenny oxå :) Kommer bli kanon!

Roger är för go!

Seg

Av Helené Gidhammar - 5 november 2007 22:22

Seg som fan i dag!

Dan har varit lååång som satan.. Börja 10:00 i morrse o sluta 17:00, men de har faktist gått ganska bra. Har haft mycket o göra i dag! I morron äre 09:00 till 16:00, bättre de ;) Skönt o sluta tidigare.
Annars i dag har de inte hänt mycke, jag o Roger va o handla när han kom hem, gjorde o käka middag, mummsigt blev de :) Sedan har vi kikat på film o myst bara ;)
Prata med Therese på vägen hem oxå, nu har vi smitt planer inför nästa took :) haha, lääängtar redan! Kommer bli kanon.
O i dag fyller lill Melker år oxå, hela 8 år. Otroligt!

Nää, nu väntar sängen för min del. Ska ju upp tidigare än vanligt i morron ;) O jag längtar efter min kudde faktist!

Roger är nästan allt jag behöver ;)

Av Helené Gidhammar - 4 november 2007 02:29

Haha, Har nästan precis kommit hem från Forum :) En helt underbart kväll, med massa skit prat o en masssssssssa dricka ;) Hua! Är helt slut!!!!
Jag o Malin har rockat heeeeeela kvällen gud så jävla fin tjej :)
Johanna o Therese, dom är inte klok dom ;) haha, Helt kanon är dom 2 tjejerna :)


Nää, Nu ska "fylle" Helené gå o sova i Melkers säng, är döööööööö trött ;)


Roger är så UNDERBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards