Alla inlägg under november 2008

Av Helené Gidhammar - 24 november 2008 15:51



Elton vände sej precis från mage till rygg :) haha! Han var super itdig med o vända sej från rygg till mage, men de tog ett tag o hamna på rygg från mage. Men nu så! :) Mamma o pappas duktiga kille! Nu håller han på o snurrar runt för fullt på fällen, får flytta på han hela tiden!

Nä, nu vill han att mamma kommer :) Skriver mera sedan..

Mys

Av Helené Gidhammar - 23 november 2008 15:10





              

Av Helené Gidhammar - 22 november 2008 09:40


                                       Jag älskar den hära bilden!

Bil

Av Helené Gidhammar - 21 november 2008 15:29



I dag har vi varit o kikat på bil, igen.. Denna gång kika vi på en Opel, vi får väl se hur de blir med den.
Sedan var vi o handla åt Ulla, Eltons farmor. Som fyller år i dag, Grattis :) Efter de fixa vi ett grattis kort på Birsta, hittade även gardiner till vardagsrummet. Gråa med tomtar på o helröda, kommer bli super fint! Efter de var vi o åt på kina, super gott!
När vi käkat klart for i o provkörde bilen, dom var tvungen o byta till vinter däck innan vi kunde provköra den.. Tog en tur, sedan for vi hem. Roger skulle ju o jobba. Mormor kom även in i fika då Roger for på jobbet :) Hon hade köpt med sej bröd o kallkon, så blev de kaffe/te till de. Mysigt!

                                Även att jag har världens bästa mormor!
Var tvungen o grina en skvätt i dag oxå, berätta exakt för mormor hur allt känns. Så hon ställer upp bara jag frågar, hon skulle tillomed ta ledigt på jobbet om jag så ville :) Hon är underbar!
Dock är ju jag så himla envis/dum så när jag får chansen så tar jag den inte.. Dom brukar ju säga: Är huvudet dumt får kroppen lida, helt sant!

Natten har varit förjävlig, Elton har snuttat mer än nånsin o inte alls velat komma till ro! Så vi har haft en skit natt..
Jag har påsar under ögonen o är helt svart runt ögonen, känner mej så snygg så!

Har precis pumpat ur mjölk, fick ur 125 så ikväll ska vi blanda ersättning o bröstmjölk. Får se om han godtar de eller inte, vi håller alla tummar o tår iaf!

Just nu sover prinsen i vagnen brevid mej :) Roger är ju o jobbar, skit tråkigt då de är fredag.. Jag sitter i morronrock o ska inte göra ett skit, jag är inte på humör för nått annat än gosa ner mej i soffan o bara slappa! Elton lär nog vakna för mat snart, så de är ingen ide o somna :) Men nästa gång han ska sova, ska vi gosa ner oss i sängen o sova båda två. Längtar!


                                         Världen finaste Elton!



            



Av Helené Gidhammar - 20 november 2008 15:55




                                             Våran lilla fisunge :)



              














Av Helené Gidhammar - 20 november 2008 07:25



I dag har vi tvättstugan :) Så jag är uppe med tuppen, har dessutom inte sovit så bra i natt, en snuttande Elton har varit igång igen..
Men, nu ligger pappa o Elton o sover. De ser så mysigt ut :) Så jag kliver gärna upp så dom får mysa sådär!
Ska bli underbart skönt o få tvätten gjord, vi har ju missat tvättiden 2 gånger nu. Så ni kan ju bara tänka er hur mycket tvätt de är ;) Elton har inga bodysar i rätt stl. just nu.. Men i dag så!

Annars vette tusiken vad vi ska göra i dag. Vi skulle behövt åkt på Barnenshus o köpt ett regnskydd till vagnen, så de kanske vi kan få gjort :) Dock blir de nog ingen promenad i dag, de är svin kallt ute! De kan ju bli bättre under dagen, så de hoppas vi på :)

I går var Malin här, hon kom precis när jag o Elton skulle ut o gå :) Så hon jojna oss! Super trevligt. Elton somna innan vi än hann ut! Mammas goding :)
Sedan knata vi på Ica o köpte messmör, som man tydligen ska ha i ersättningen så Elton inte blir hård i magen.
Efter de gick vi på bageriet, som tyvärr var stängt.. Så vi gick på Ica, igen :) Haha! Köpte fikabröd o sedan knata vi hem igen, koka te o myste i soffan. Alla tre! Hur trevligt som hällst, som vanligt med Malin!

Så, till ersättnings grejen!
Den funkade inte, de var tydligen inte Eltons grej dedär med ersättning.. Han gallskrek så han blev röd i ansiktet, lill pojken! Roger testa även när han kom hem, utan messmör. Men de funka lika dåligt de med..
DOck vet vi ju att han suger på flaskan, för de har han ju gjort med bröstmjölk i. Så vi får väl se om vi testar igen eller inte..
Han somna tillslut i går, efter 11 nångång. Jag fattar inte att han orkar kämpa emot?!

Nu ska jag kika på Vakna Med The Voice medans jag väntar på att klockan ska bli mer så jag kan slänga in en ny maskin :) 


                                             Elton hos mormor :)


              

Av Helené Gidhammar - 19 november 2008 12:34



Nu är vi mätta i magen alla tre :)

Elton ligger o pratar med babygymet, Roger spelar Guitar Hero o jag ska snart jojna han jag oxå :) Ska spela lite innan Roger far o jobba! Sedan kanske jag o Elton tar en promenad, vi får se hur vädret är :)


                         Elton på fällen han fick av gammelmormor :)


               
           

Av Helené Gidhammar - 19 november 2008 11:43



Nu är Roger o köper ersättning, vi får väl se om de är de som är "felet" eller inte. Vi har iaf haft en jobbig natt! Elton har snuttat hela natten, igen! Vakna vid 5 o ville kliva upp, visst! Tillslut, efter alla möjliga knep, somna han om! Tack för de säger jag bara :)

Nu vakna han.. Åket kommer sedan!

Ovido - Quiz & Flashcards