Alla inlägg under november 2008

Av Helené Gidhammar - 16 november 2008 14:40



De blev inget firande av mej i dag. Mamma, Louise o Melker har åkt på nåe utslag/eksem som kliar o svider. Så hit får dom inte komma :) Men vi får se om de blir tårta o packet i veckan eller till helgen i stället.
Vi kanske gör en tårta i dag ändå ;) Vi får se! Roger har fortfarande inte kommit hem, Elton sover i vagnen o jag sitter fortfarande i morronrocken o äter de som ska vara ovanpå tårtan ;) haha, Never stop! Så goda.

Men nu ska jag kika om de är nått bra på tv:n i stället, gosa ner mej under en filt innan Elton vaknar för mat!


                                                 Våran goding!


              

Av Helené Gidhammar - 16 november 2008 12:53



De är super fint väder ute i dag :) Så jag o Elton har nyss kommit in från en promenad! De är skinande sol med några minusgrader, toppen väder! Så nu är vi rosiga om kinderna :) Elton sover fortfarande i vagnen i hallen o jag har hoppat i morronrocken igen, underbart! Är jätte kall om benen, så där som de ska vara på vintern när man har varit ute :)

I går var vi ju o hjälpte Byström, Sara o Alvin o flytta :) Åkte vid 10 är hem i från o kom inte hem förrän över 8 nångång!
De gick faktist jätte bra, Elton skötte sej galant. Sov mellan 3-7, helt otroligt :) han sov ute, så de var väl därför. Både jag o Roger hann äta utan att ha en Elton i knä :) Inte varje dag de inte..
Men flytten gick bra, de var karlarna som fixade de. Vi damer skötte barnen vi ;)
Sedan bjöd dom på mat, köttfärssås o spagetti! Mumsigt värre :)
När vi kom hem så kika vi på tv o försökte få Elton o somna.. Sedan blev de sängen så fort Elton somna! Efter 11 nångång..

I morse klev Roger upp med Elton så jag fick sovmorron, ända till 11 :) Hur underbart som hällst!
Roge är o tonar rutorna på Marcus bil nu, sedan ska vi försöka få upp köksluckorna idag :) Woho!


Prata nyss med Therese men min telefon dog, så jag måste försöka slå på den nu när den legat på laddning en snabbis. Så hon inte tror jag la på bara ;) haha




Av Helené Gidhammar - 15 november 2008 23:08



Just nu är vi helt slut, Elton vägra somna o vi är dö trötta! Skriver om dagen i morron..


                                          Världens bästa Elton!


              

Av Helené Gidhammar - 14 november 2008 12:14



Nu sitter jag här i min nya morronrock :) Som jag fått av mormor! Vi var o köpte den i dag, var ju sån kö i går..
Så vi klädde på oss alla tre o packa in oss i bilen, Elton hade redan somnat medans vi skrapa rutorna på bilen :) Gofis!
Sedan for vi på Biltema, Roger skulle ha nått till köksluckorna. Gångjärnen passar ju inte, typiskt att de alltid ska vara nått som går fel! Men nu hoppas vi på att de ska funka iaf, luckarona står ju hemma nu :) Woho, en bit på vägen iaf!
Köpte även ett Babygym till Elton, så nu hoppas vi han gillar de :) Roger har precis satt i hop de, men Elton sover fortfarande i bilstolen. Så de får vänta ett tag, han lär ju ska ha mat efter att han vakna oxå!
Sedan for vi på KappAhl, så jag kunde köpa morronrocken :) Efter de for vi på Willys o handla lite. Handla de vi ska ha till tårtorna på Söndag :) O nu är vi hemma. Eller jag o Elton, Roger for för att hämta ut ett paket på Ica Maxi, ett paket till mej :) Min present! Den kom tydligen lite sent.. Men vad gör de :) Jag är så nyfiken!

Men nu ska jag koka lite te tro ja, Roger skulle dricka kaffe när han kom hem, så då ska jag nog göra han sällskap i soffan :) 


                               Elton med nallen han fick av Mia :)

               

Av Helené Gidhammar - 13 november 2008 20:04



Jag har haft en väldigt lyckad födelsedag :) Dock känns de inte riktigt som en födelse dag, då jag varken har träffat mamma, pappa eller nån av mina syskon.. Men, dom kommer ju på Söndag :) Jag får hålla ut!

Vid halv fyra for vi på Birsta med mormor iaf, Elton hade så klart inte vaknat.. Så mamma fick väcka han, hatar verkligen de :/ Men de gick ganska bra ändå.. Trodde att han skulle somna i bilen, men de gjorde han inte.
Vi började hela dagen med mat, på Charm, en paj :) Super gott! Kykling o spenat paj, med fetaost. Inte alls dåligt!
Sedan kika vi runt lite, Elton fick mat o ny blöja, mormor lämna tillbaka en tröja hon köpt o sedan kika vi på en present till mej :) Jag fick välja själv vad jag ville ha. Så jag köpte ett nattlinne, som jag önskat mej! Eller jag vet inte om man kallar de för nattlinne häller, en stor mysig tröja passar bättre! Super mysig, jag sitter i den nu ;) Hitta den på rea:n som KappAhl har, damerna är ju inte kloka kan jag lova!
Sedan fick Elton två par strumpor o en ny pyjamas av gammelmormor :) Pyjamasen var i str. 74 men den passar super bra! Otroligt, då han egentligen håller på o växa i 68 :) Tokigt!
Sedan kika vi vidare, men jag bestämde mej för en morronrock, som vi hade kikat på tidigare. På KappAhl så klart, fy för den kön! Vi hade nummer 400 o nummret som var när vi tog lappen var 306 :/ haha! Kärringarna var helt galna nu när de var rea! Dom slogs nästan..
Men jag hittade iaf en jätte mysig morronrock, en lilarosa. Super goisg :) Men vi eller Elton rättare sagt, orka inte vänta på tanterna, så vi skippa den i dag. Ska åka o köpa den nån annan dag i stället, när dom är mindre galna :) Vi var nog hemma lite före 7 eller nått, Elton fick ny blöja, lite mat o sedan somna han, motvilligt! Men tillslut insåg han nog att de inte var nån idé att kämpa mot tröttheten, den skulle ju vinna vilket fall som hällst :) Så han slog igen ögonen o somna i min famn. La han sedan i vagnen o han fortsatte sova, med händerna uppåt :) Haha, godingen våran!
Nu väntar jag på att Roger ska komma hem, han skulle nämligen sluta tidigare i dag :) Underbart! Så när han kommer hem ska vi käka tårta, äntligen. Jag har längtat efter den hela dagen, ja Roger oxå för den delen ;) Så jag hoppas han kommer snart, väldigt snart!
I kväll blir de nog bara tv:n för oss, känner att jag är helt slut efter allt springande på Birsta, de tar på en latmask!

Nu ska jag iaf slänga mej i soffan o slöa innan Roger kommer hem o ska bossa över tvdosan, som att han skulle få de egentligen ;) haha! 


                                      Elton med morbror Martin!


               

Av Helené Gidhammar - 13 november 2008 14:42



Snart kommer mormor o hämtar mej o Elton, vi ska ta en sväng på Birsta City tänkte vi :) Mormor ringde från jobbet o fråga om jag hade lust, självklart! Umgås med mormor o filura på Birsta på födelsedagen, underbart! Så hon skulle väl vara här vid tre, hon sluta tidigare från jobbet, man får tydligen göra så när man är chef ;)

Så jag har duschat, var nog den snabbaste duschen jag duschat i mitt liv! Brukar ju duscha när Roger är hemma så han kan ta Elton medans, men nu låg Elton o kika så snällt hela tiden, dock var han inte på bästa humör. Men han höll sej för gråt iaf! Så nu kan man visa sej bland folk oxå ;) Tur när man ska dit man ska! Elton är påklädd, nyäten o sover nu i vagnen. Men han lär väl vilja ha mat när han vaknar.. Typiskt att han alltid ska sova bra när vi ska bort! Men men, han är ju liten så han kommer ju undan med allt ;)

Sedan ringde pappa o gratta mej oxå, jag trodde dom hade glömt bort mej där hemma. Ingen ringde förrän efter 12.. Men pappa hade tänkt på mej hela dagen, men de hade kommit nått imellan hela tiden. Han kom iaf ihåg mej :) Mot för mamma! Haha, pappa hade ringt o påminnt henne tillomed.. Så hon ringde :) Men hon jobbar o hon hade kommit i håg mej i går kväll, så hon är ursäcktad ;) Min egen mamma! Hmm :)
Lojsan skicka meddelande hon oxå, - Grattis till världens bästa syster!
Oj, de kom en tår :) Men Martin, han har säkert glömt bort mej.. Vilken familj jag har! Man kan inte göra annat än älska dom ;)

Så nu är jag nyduschad, mascara o tillomed parfym har jag på mej! Otroligt :) Känner hur gott jag luktar! Tog dessutom på mej tajts o en tunika, kan ju inte springa i mammabyxor jämt, även fast dom är gudomligt sköna! :) Haha



                                            Prins Elton - 081109


              

Av Helené Gidhammar - 13 november 2008 11:36



Tack så himla mycket för alla kommentarer i går o idag! Dom värmer, även om jag har svårt o ta till mej dom just nu..

               Men i dag ska jag inte vara deppig, jag fyller ju år :)

Roger for precis o skulle tanka, hämta Choppa för att sedan åka på Elgiganten, Choppa behövde en ny mobil. Sedan ska han till mormor o, här och häpna, hämta våra köksluckor :) Woho! Tro de eller ej, men de är faktist sant! Äntligen ska dom komma upp, vi har ju bara varit utan i över ett år ;) haha! Ska bli så skönt, så innan faniljen kommer o fira mej för söndag så hoppas jag att dom sitter uppe, iaf dom flesta :) Alla är inte helt klara.. Men hällre nån än ingen!

Innan vi käka frukost med tända ljus, så var vi ju ut på en snabb prommis. Var på bageriet o köpte bröd o tårta :) Dock hann vi inte äta tårtan, Roger fick ont i magen (han har ju åkt på magkatarr förut) så han tog en tablett så ska vi käka tårtan ikväll när han kommer hem i stället :) Myspys!
Lite konstigt att ingen ska komma på min födelsedag ändå.. Men alla kommer ju på Söndag :) Jag får "nöja" mej med Elton idag/kväll, de är inte alls så tokigt!
Elton sover i vagnen i hallen han, ser så gosigt ut! Jag skulle vilja ta en dusch, men Elton vaknar snart o vill ha mat.. Så de får vänta!

Justja, de snöar här oxå! På min dag :) De är så mysigt med snö! Stora flingor aller de dessutom ner! Underbart om de kunde bli en vit jul i år :) Med massa snö o inte allt för kallt!

Blir ingen Stor & Liten i dag, vi skippar de. Jag är för de första inte på humör för de o för de andra vill jag bara vara hemma o gosa med Elton i dag :)
Får se om han går med på o käka i sängen, vore mysigt med de! Så mamma får vila ögonen ;) Haha!
Nu ska jag höja volymen på radion o sedan ska jag faktist läsa tidigninge, hinner aldrig de annars..


                    Jag o lillebror Martin i sommras, Elton i magen :)


Av Helené Gidhammar - 13 november 2008 09:56



            Idag fyller jag år :) Woho! Grtaais till mej! Hela 21 år.. Hua!


Nu ska vi klä på oss alla tre, gå upp på bageriet o köpa nybakt bröd o tårta :) Så Elton får somna oxå!

Dessutom fick jag sovmorron, Elton o Roger har gosat på i soffan medans jag drog mej i sägen :) Kunde inte somna.. Typiskt när man får chansen o sova ut!




Ovido - Quiz & Flashcards