Alla inlägg under april 2009

Av Helené Gidhammar - 28 april 2009 12:38



I går var vi och kika på en lägenhet på Hammarvägen, verkligen super fin! Men, hyran var på tok för hög för oss..
Innan de hann vi på banken så jag kunde fixa nya grejer till internetbanken, sedan var vi på fika hos Sara och Alvin. Dock sov Alvin genom hela besöket :)

Efter ett vi kollat på lägenheten var vi på Ica och handla middag, blev potatissallad och grillad kyckling. Enkelt och gott!
Sedan var vi bjuden på fika till Frida, CH och Arvid. Men Elton blev helt hysterisk, skrek rakt ut och ville inte alls vara med. En stund senare kom 2 ton bajs, så de var nog de som var i vägen. Efter mycket om och men, somna han tillslut! Så tyvärr blev de ingen fika för oss, tråkigt..

På kvällen koka jag massa mat åt Elton, blev inte klar. Men hann koka de mesta innan de var dags för sängen.
Elton, han somna inte förrän 22. Men han var på toppen humör hela kvällen!

Natten har varit rätt så bra! Elton vakna inte förrän 04 första gången, fick bröstet och somna om till 07. En natt utan grin, de var länge sedan nu!
Mycket skönt med en bra natt, hoppas bara att de håller i sej nu!

I dag har vi inte gjort mycket.. Jag har fortsatt kokat mat, är nästan klar nu. Men de fattades lite potatis.
Blev köttfärs/blomkål/potatis/sås, skinka/broccoli/mackisar/ostsås, korvgryta och kött/potatis/kålrot/brunsås. Blev en massa, så jag hoppas allt får plats i frysen nu :) haha!

Nu sover Elton, skönt för han. För han har varit gnällig exakt hela dagen! Nu får den här jävla 8 månaders fasen vara över snart, vi blir ju tokig!
Roger är och fixar med några däck, han håller även på och rensa i källaren. Vilken ska bli mycket skönt!
Jag sitter här oduschad, med en massa disk som väntar och ingen ork.. Har dessutom planer på att putsa fönster och byta gardiner. Tvätten måste oxå vikas. Så, jag har de jag gör i dag!

Av Helené Gidhammar - 27 april 2009 03:35



                                          God morron eller?


Ja, vi är iaf vaken sedan 03, då ville Elton inte sova mer. Hysterikst grin och otröstlig, mycket roligt då man knappt vet vad man heter, så här mitt i natten..
Bara till att kliva upp, då prinsen vägra ligga ner. Dock är han inte värst nöjd här i soffan häller. Men nu sitter vi här iaf, så nu ska vi mysa tills han behagar att bli tillräckligt trött så han inte orkar hålla ögonen öppna. Då ska vi sova!

              Hoppas de blir fulväder i dag, så vi kan passa på och sova!

Av Helené Gidhammar - 26 april 2009 22:41


Efter att Elton vaknat, klädde vi på oss alla tre och mötte upp mamma och pappa med familj. Vi va på jakt efter en cykel till Melker!
När vi for, ringde Johan till Roger och fråga om vi ville käka med dom. Och självklart ville vi de! Så efter att vi kikat på cykel, åkte vi på Max och käka med favorit familjen :)

                                            Therese och Troy

                

                                   Jag och världens sötaste Troy
                     (Roger fjanta sej, där av minen. Men Troy flina iaf!)

                

När vi käkat och snusat färdigt på Troy for vi vidare mot Jysk, kika och hitta gardiner (funderar redan på att byta dom..).
När vi var påväg hem somna Elton i bilen, han fortsatte tillomed sova när vi la över han i vagnen! Ute på gården vänta Frida, Arvid, Evelina och Nelly på oss. Så då blev de en promenad i fin vädret. Jag höll på dö av svett! Snacka om sommar värme, underbart :)

            


Efter promenaden gick vi in för att Elton skulle få mat, men han vägra.. Så de blev en grinig Elton. Var menat att vi skulle gå ut ien på gården och gunga. Men då varken jag eller Elton var på humör, stanna vi innne i stället! Vi tog hand om tvättstugan i stället, skönt att få de gjort.

Innan Roger kom hem hann jag och Elton med en massa bus i sängen! Vi knäppte massa kort och hade de så himla mysigt, vilken goskit han är!

                                                 Säng bus!
                


                


                

             


             


                


                


                


             


                


              


             


            


När Roger kom hem for vi och handla massa mat åt Elton eller ingredienser till Eltons mat, som ska kokas i morron.
Sedan for vi vidare mot Byströms, där bjöds de på fika och skitsnack. Mycket trevligt! Elton fick gröt och somna bums i pappas famn. Vi var nog inte hemma förrän 21. Då somna Elton så snällt i sängen så, dock vid bröstet. Men ändå!

                                         Födelsedagsbarnet!

                

        Alvin ville vara snäll med Elton, men de var inte så uppskattat ;)
 

                   __________________________________________

Dagen har varit mycket konstig, jag har kännt mej hel knasig. Mått dåligt, men vet inte över vad och bara varit låg! Jobbig känsla.












Av Helené Gidhammar - 26 april 2009 09:35



                                       Sooolen lyser, woho!

Även fast klockan inte är så himla mycket, har jag hunnit med en massa i dag. Jag har diskat, kört diskmaskinen, gjort rent spisen och fläckten, plockat en massa efter Elton, sortera tvätten, städat toaleten och nästan gjort hela sov rummet! Så nu är de bara lite tvätt som ska vikas, ska även dammsuga och skura. Sedan är de klart!

Får se när jag ska hinna med de. För vi har en massa vi ska göra i dag! Köpa cykel åt Melker, kika på gardiner, köpa present till Byström, gratta Byström, tvättstugan och allt annat som man ska hinna med om dagarna :) Men, jag gillar att ha mycket att göra!

Just nu sover Elton, han somna så snällt så! Roger är och fixar med bilen, skulle även tvätta den. Jag sitter bara här, funderar på om jag ska orka mej upp och göra lite mer nytta, men just nu var de väldigt skönt här i soffan..

Frida: Ska vi kanske ta en kvällspromenad? :)


Av Helené Gidhammar - 25 april 2009 22:07




                   Vilken dag vi haft! Men den har varit toppen :)

Dagen börja självklart tidigt, som vanligt alltså. Natten var sådär, inte alls bra.
De blev frukost och sedan satt vi inte still många minuter! Först blev de Djurmagsainet och mat åt Yizza, sedan kolla vi på en cykel åt Melker men kom fram till att han måste vara med och prova. Efter de var vi in en snabbis på Ica Maxi, köpte bananer till Elton. Vidare till Marith, som i dag fyllde 29 år! Där blev de smörgåsttårta, massa fika, skit prat, massa sol och en massa bus för Elton med farmor. Mysigt!

                                   Mina älskade prinsar, bäst i världen!

                

       Elton fick smaka smörgåstårta med farmor, Marith fick MVG av Elton!
        

                   Marith testar Eltons mössa, hon blev väldigt avis! 
              (I Mariths mage ligger Eltons lilla kusin, han längtar så!)
     


När vi grattat klart Marith for vi vidare mot Ljunga. Där var de mer kalas på G! Hos farmor och farfar fira vi Martin, som fyller 19 på Måndag :) Tänk, min lillebror är inte alls liten längre.. De måste oxå betyda att jag inte är de?

Farmor hade lagat sjukt god mat, kött med potatisgratäng. Till efterrätt hade Martin beställt blåbärsbakelse, vilket farmor självklart fixa! Vi höll nog på äta ihjäl oss :) haha!

                                   Min älskade mamms och jag


                

                                         Mormor fjantar sej :)

                

                                   Elton busar med gammelmormor





När klockan närma sej 18:30 for vi hem till mamma och pappa, där Eltons gröt var. Så Elton fick gröt ute på balkongen av Martin och Gina, mys! Sedan blev de tid för jamasen och en biltur hemöver. Elton somna som en stock innan vi hann ut på E14. Han var trött efter dagen! De är ju jobbigt att vara söt och charma alla!

                                                   Tröttfis!
                                      (Kolla in läggarna, haha)

                


När vi kom hem till stan, en timme senare, vakan Elton så fort bilen stanna. Typiskt! Han var så klart inte alls trött, utan full i bus. Så han fick vara vaken längre i kväll, som pappa Roger sa: De är ju faktist Lördag!
Dock tog Elton vara på tillfä'llet att vara vaken.. Han somna precis! Men han var på toppen humör, så de gjorde inte så mycket :)
Vi har kikat på Robinsson, nu är de nån skit film. Jag funderar starkt på sängen!






          





















Av Helené Gidhammar - 25 april 2009 06:30



Helt otroligt, men mina två älskade prinsar ligger fortfarande och sover :) De är inte varje dag jag är vaken innan Elton! Eller han har självklart vaknat på morronen, men somna om efter att han fått båda brösten. Gofisen! :)

Solen lyser redan och inte ett moln på himlen, underbart! Dock blir de ingen ute dag i dag..
Första ska vi och köpa nått till Marith, som fyller 29 år i dag. Grattis! Sedan ska vi dit på fika, efter de ska vi hemöver till Ljunga. Där ska vi fira Martin, som fyller 19 år på Måndag. Blir mat och tårta hos farmor och farfar, med hela familjen. Mys!
Men vi åker hem till stan i kväll, känner att vi vill sova hemma i natt. Och i morron ska vi till Byström och fira han, käka smörgåstårta hörde jag ;) Mmm!
Har även tvättstugan i morron, men de fixar vi.

Nu ska jag bara njuta av musiken och när mina prinsar vaknar blir de frukost, blir nog gröt i dag oxå! :)

                                  Hoppa alla får en toppen dag!

Av Helené Gidhammar - 24 april 2009 21:03



I dag har vi haft en heldag ute :) Vi har knappt hunnit in, innan vi skulle ut igen. Mycket skönt! Solen har lyst hela dagen och de har faktiskt varit riktigt varmt, underbart!

Dagen har vi spenderat med Frida och Nils-Arvid, ovanligt ;) Alltid lika trevligt som vanligt!
Vi starta dagen med en promenad till Ikea, där blev de frukost. 30 kronor för både mej och Frida, inte dåligt!

                               Arvid väntar på yoghurt, han favorit!

                

                                            Min bästis Frida ;)

                

                               Elton käkar gurka efter maten, sötnos!

                



Sedan gick vi vidare mot Birsta City, fixa Martins paket och sedan kika vi vidare. Jag hitta ett linne, ett lila. Frida hitta en tröja och ett linne. Var på tiden att vi köpte nått åt oss själva!
Solen lyste även då vi traska hem. Så när vi kom hem, hann vi bara in och vända. Sedan gick vi ut igen med Frida, CH och Arvid. Elton var super trött då han knappt sovit på hela dagen och dessutom ätit dåligt..
När vi gungat färdigt på bakgården gick vi in och hann med lite efterrätt åt Elton iaf. Vid 16 gick vi ut igen, nu mot pizzerian. Jag och Frida köpte varsin sallad och tog med oss hem. Satte oss på bakgården i solen och njöt! Prinsarna sov i vagnarna, Elton sov en stund iaf. När han vakna var han oxå sugen på nått, självklart!

                              
                             En brödbit var precis vad han ville ha!


                

                                 Elton, Frida och en sovande Arvid




När vi gick in för dagen, var klockan nästan 18. Elton hade race i gåstolen och jag slängde mej i soffan. Klockan 18:30 kom Roger hem. Så han och Elton käka lite innan Elton skulle sova.
Elton somna faktiskt snällt i kväll, lite smått grinigt. Men inte alls som de bruka vara. Dock blir de en tidig kväll for oss i kväll, i fall Elton får för sej att vara vaken i natt! 

                      I morron är de kalas hela dagen som gäller!

















          

Av Helené Gidhammar - 24 april 2009 08:45



Nu ska jag slänga mej i duschen, klä på Elton och packa väskan. Sedan ska vi ta en promenad med Frida och Arvid till Birsta City, köpa Martins present och så! :)

Så nu är de skynda skynda, ska stoppa ner Elton i vagnen ifall att han skulle somna ;)

Ovido - Quiz & Flashcards