Alla inlägg den 10 februari 2009

Av Helené Gidhammar - 10 februari 2009 20:43



      Så, nu är Elton nattad! Han somna på 14 minuter i kväll, duktig kille :)

                           ___________________________________________

I dag gick vi på Stor & Liten, trevlig att komma ut och träffa folk! Vid slutet dök även pappa Roger upp :) Ännu trevligare! Sedan gick vi hem för att fixa middag, Elton somna precis när vi tog upp vagnen för trapporna, här hemma. Haha, typiskt för den lilla killen! :) Så han fick fortsätta sova i hallen, han sov nog nästan en timme iaf!
Till middag blev de pärbullar, bacon och lingonsylt. Super gott! Efter de har vi inte hunnit mycket.. Kika på teve, gröt och jamas för Elton, nattning och nu sitter vi och kika på teve. Blir nog en film snart!

         

Jag är så himla glad för Therese och Johan! Nu är äntligen deras lilla skit oxå här :)
 

Av Helené Gidhammar - 10 februari 2009 19:30



                                         Grattis Therese & Johan!

          I dag klockan 17:36 fick dom sin efterlängtade lilla kille :) Äntligen!


Av Helené Gidhammar - 10 februari 2009 11:41



I går kom ju Malin, som sagt! Vi prata en massa strunt, hann med lite innan Roger kom hem från jobbet. När han var hemma, traska vi alla fyra på Ica, för att handla pärer och lite annat. Dock glömde vi matlagningsgrädde, men de fixade sej, vi hade tydligen i frysen :) haha!
Sedan blev de middag: Helstekt kyckling, klyftpotatis, salsasås, sallad coh vitlöksbröd. Roger stog för kockandet! Super duper gott blev de.
Efter middagen blev de lite soffmys och lite skit snack. Vid 19 begav sej Malin härifrån, hon skulle på nån kurs då.
Så efter att hon farit blev de gröt och jamas för herr Elton! Dock blev de bara nån sked gröt, han var nämligen övertröt.. Så pappa gick för att natta, men de gick inte alls bra. Elton grinade hysteriskt, så de var bara till att kliva upp för dom! De går inte att natta Elton när han får såna ideer för sej.. Så, efter en liten snutt från mamma så försökte vi igen. O, vipps så sov han så sött så! Han somna lagomt till 20:30, som vanligt! :)
Vi kika lite på teve, men vid 22 var vi dötrött. Så vi hoppa i sängen vi oxå, tidigt för engångsskull! Elton vakna för mat första gången vid 23:20, men de var ju inte så konstigt när han inte fick i sej nån kvälls gröt.. Sedan vakna han lite av och till, men klockan 03:20 fick han mat nästa gång iaf. Sedan 05, 06 och slutligen 07 innan vi klev upp.

I dag har vi inte gjort mycket alls, käkat frukost, prata med Therese, Elton har sovit nån gång, haft frukt stund och myst och busat. Vi har inte än kommit hur jamaserna :) Haha!
Nu sover Elton, sedan blir de lunch och efter de ska vi ta en promenad bort på Stor & Lite, komma ut och träffa lite folk! Sedan blir de middag då Roger kommer hem, vid 4 kanske..

Men nu ska jag plocka fram lite kläder åt oss båba, sedan förbereda lunchen!

Sms

Av Helené Gidhammar - 10 februari 2009 10:50



Fick precis ett sms av Therese! Nu åker hon och Johan in på förlossning :) Wiho! Så vi får väl se hur de går, om jag har rätt eller inte ;) Jag hoppas de, speciellt för Therese skull! Oj, jag lider med varje värk. Men så underbart!

Av Helené Gidhammar - 10 februari 2009 09:08



Prata precis med Therese, nu är de verkligen på G! Hon hade värkar som bara den, mitt i samtalet fick vi avbryta ett par gånger :) O, jag är så himla avis! Jag vill oxå föda barn.. Fybubblans vad fuskigt! De är en så otrolig upplevelse!
Så, i dag tror jag att dom far in. Får hon inte i dag, vilket jag egentligen tror, så kör de igång i natt! Snart har Elton en liten polare :) Så roligt!


                            Therese, du är helt underbar!

Ovido - Quiz & Flashcards