Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Helené Gidhammar - 17 februari 2009 22:03


                           Elton & Alvin fikar lite före badet :)
                    

                                 Två trötta killar efter badet!
          

                                      Mina älskade föräldrar!

                

                                    Alvin stajlar vid kvällsgröten ;)

                

                                                  
   Nova


                

                                          Elton, Malin och Nova

                

                                              Malin och Elton


                










Av Helené Gidhammar - 17 februari 2009 21:21



Så, nu sover prinsen! Eller han har gjort de ett tag :) Nästan en timme faktist! Innan dess hann han iaf få i sej lite gröt och katrinplommonpure, så nu lär han sova gott.
Kvällen har vi som sagt spenderat hos Frida och Arvid, vi kom nog hem därifrån vid 20. Har fikat, pratat och gosat med våra prinsar! Super mysigt att ha sånna grannar :) Jag fick tillomed tvätta en maskin tvätt oxå, så nu har Elton nån jamas att ha i morron natt!

                    Tack Frida och Arvid, de gör vi gärna om!
                ___________________________________________

Maten som jag gjorde i dag, verkade vara helt okej enligt Elton :) De blev skinka, pärer, morot och blomkål. Blev ganska mycket, så de var bra att han gilla de!

I morron blir de nog mer mat åt prinsen oxå :) Tycker de är super kul att laga mat åt han! Dessutom mycket billigare..

Nää, nu ska jag kika klart på dokumentären på 5:an. Om hemmafödslar, spännande faktist!

Av Helené Gidhammar - 17 februari 2009 16:03



Ja, Nu är vi kära. Både jag och Roger, självklart i varandra. Men oxå i lägenheten vi var och kolla på i går kväll! Fy fan, vi vill verkligen ha den. Så vi får väl se hur de blir, vi ska prata med banken och sedan se om vi kan bli av med våran, till rätt pris!

                                _____________________________

Efter att vi hade varit och kikat på lägenheten i går, var de bara sängen som gällde för Elton. Han fick kanppt i sej nån gröt, han var så himla trött! Somna ganska fort, vilket vi alla gjorde ;) Men vi klev upp ett tag, fast jag gick nog och la mej lika fort igen. Var dunder trött!
Elton sov hur bra som hällst, även i natt. Han åt första gången klockan 06! Dock vakna han ju några gånger på natten, men de kan vi ta :)
Efter frukosten blev de en dusch, sedan for Roger på jobbet. Jag och Elton myste i soffan, han sov. Sedan blev de lunch för oss. Efter de klädde vi på oss och gick ut i kylan, mötte mormor precis utan för. Så hon gick bara in med kläderna hon tvättat åt oss, super tack för de!
Sedan förljde hon med oss på Ica, var tvungen att köpa något åt Elton. Var slut på mat i frysen nu eller snart. Har bara kvar korvgrytan, som han älska! men han kan ju inte bara äta de :)
Mormor följde även med in, så vi tog en fika. Jag hann koka de mesta till Eltons mat medan dom gosa. Mormor for väl bara för ett tag sedan.
Var menat att Evelina skulle komma i dag, men Erics kompis bil hade pajat eller nått, så hon var tvungen att fara dit. Så vi ska ta fikat en anna dag! :)

Men nu skrev Frida på msn, att hon ville att vi skulle komma upp på en fika till hon och Arvid. Vi tacka självklart ja! :) Så nu väntar jag bara på att Eltons mat ska bli klar, väntar bara på morötterna nu. Efter de ska jag bara mixa i hop de! Får se vad betyget blir denhära gången :)
Ska dessutom ta med oss tvätt till Frida, Elton har ju ingen jamas och vi har inte tvättid förrän nästa måndag. Tur att man han snälla grannar med tvättmaskin ;)

                             ______________________________

I morron ska vi ta och göra mat jag och Frida, till våra prinsar! :) Får se hur de går, ska iaf bli kul! Börjar ju som sagt att sina på mat åt Elton i frysen nu..

Men nu ska jag plocka i hop lite tvätt innan Elton vakna, för sedan klä vi bara på overollen och kilar upp till Frida och Arvid. elton får sin middag där! :)

 

Ovido - Quiz & Flashcards