Alla inlägg den 12 februari 2009

Av Helené Gidhammar - 12 februari 2009 22:03



Haha, de blev inga bilder nu häller. Roger kom precis hem, så vi ska passa på och se en film medans Elton sover :) Elton har dessutom inte änns vaknat till, så vi hoppas på att han åter gå till dom nya sov vanorna! Hoppas hoppas hoppas..

Men, i morron lovar jag bilder! Jag har laddat in dom och allt, nu ska dom bara in i ett inlägg ;)

Av Helené Gidhammar - 12 februari 2009 20:46



Natten som var, var ju inte den bästa kan jag säga.. Elton verkar ha fallit tillbaks i gamla vanor igen.
Första gången han vakna i går var 22, tokgrina och var helt hysterisk. Så, de var bara för mej att krypa ner i sängen och ge bröstet. Vilket han somna vid! Sedan höll han på så hela natten, orkade inte änns kolla på klockan. Men jag vet att han vakna många gånger om iaf.. Så i morse klev vi inte upp ur sängen förrän 09, mycket skönt! Hade dock varit vaken ett tag, men legat och myst :)
Då blev de frukost, sovning för Elton, lite plockning för mej och sedan ville Frida och Arvid att vi skulle komma upp till dom, självklart gjorde vi de! :) Så vi slängde på oss lite kläder, fixa de vi skulle ha med oss och begav oss till huset brevid, några trappor upp!
Väl där möts vi av söt Arvid i sin ny köpta pyjamas, super gullig så klart! Elton fick lite lunch och sedan begav vi oss av, i kylan!
Dock tycke Elton inte om att åka bil i dag.. Han skrek och grina tills han blev alldeles svettig, krullig i håret och blöt genom overollen! Så de vara bara att plocka ur han ur bilstolen, så hanfick lugna sej och sedan ta av lite kläder. Då gick bra, iaf bättre..
Väl framme i Granloholm, där fickat var i dag, möttes vi av många glada mammor och barn! Vi blev nog tillslut 10 barn, 10 mammor och en pappa! Jätte gott fika och super kul att träffa så många nya människor, verkligen spännande :)
Innan vi for hem tog vi en snabbis på Ica Maxi oxå, Elton behövde gröt då den tog slut i morse.
Var nog hemma 16:30, lite över Eltons middags tid. Så han fick middag och efterrätt, sedan väntade middagen för mej och Roger. Roger gjorde biffar, pärer och brunsås i dag, så gott! När vi var mätta och belåtna fick Elton sej en tupplur och Roger fixa bort gammel datorn och databänken, så nu är de super tomt här i vardagsrummet.. Får se om vi hittar några sittpuffar och ett litet bord eller något sånt!

Nu sover Elton, Roger är på hockey hos Choppa och jag ska se Criminal Minds! Sedan ska jag lägga in massa kort, i reklamen :)

Av Helené Gidhammar - 12 februari 2009 11:07



HInner inte skriva något nu, jag och Elton ska bara slänga på oss lite kläder, packa de vi ska ha med oss och göra oss kalar, sedan ska vi kila upp till Frida och Arvid :) Sedan åker vi tillsammans till fikat! Så pännande :)

Skriver mera när vi kommer hem, blir en massa bilder då oxå, som lovat!

Ovido - Quiz & Flashcards