Alla inlägg den 25 februari 2009

Av Helené Gidhammar - 25 februari 2009 09:02



Nu är vi hemma hos mamma och pappa, jag och Elton! Elton ligger och sover med mormor, sedan ska vi ta en promenad bort till skidspåret. Melker ska åka skidor med skolan så vi ska dit och kolla!
Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda..

                        _______________________________

I går när Roger kom hem, lite före 16, hoppa han bara in i duschen och sedan packa vi bilen för att åka till Ånge och hälsa på Therese, Johan och lilla Troy! Så himla kul :) Troy var super söt, sjukt lik mamma! Therese såg jätte pigg ut och Johan verka trivas i papparollen! :) Där bjöds de på kaffe/te och kaka.
Efter att vi snusat färdigt på grabben skjutsa Roger mej och Elton till mamma. Där packa vi bara ur bilen och Roger for hem, han skulle ju upp tidigt och jobba i dag..
Elton fick bara gröt i går kväll, gosa lite med mormor, moster och morbror, sedan var de sovdags! Tog ett bra tag innan han somna, men han hade ju somnat i bilen påvägen hem från Ånge.. Så efter 21 nångång somna han. Han har sovit ganska oroligt i natt, fast ändå har han nöjt sej med tutten. Så han har haft samma sov vanor som hemm, vilket känns skönt!

Nu ska jag kika vidare lite innan jag går och se om Mohinder vill in, han är nykastrerad.. Så han är lite knasig ;)
Sedan måste jag få på mej lite kläder oxå!

Ovido - Quiz & Flashcards