Alla inlägg under mars 2008

Av Helené Gidhammar - 16 mars 2008 21:46

Snart är de Cold Case som gäller o sängen efter de..

          

Av Helené Gidhammar - 16 mars 2008 20:04

Just nu är jag sugen på allt! Godis, speciellt choklad, sandwich glass, glass med massa chokladsås, frukt, coca cola och en massa massa mera ;) Helt sjukt, har aldrig kännt sånt sug efter allt! Självklart har vi inget av de jag vill ha hemma, så jag får nöja mej med en kopp te i stället :) Inte fyskam de häller!

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 16 mars 2008 09:54

I dag äre jobb som gäller för mej, börjar 13:10 o stänger. Kommer nog gå bra! Innan dess ska vi se på film, Solstorm tror jag att den hette. Sedan är de bara i kläderna o kila till bussen. Nu är Roger färdig, så nu blir de film :)

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 15 mars 2008 22:06

Jag hade rätt :) Men de visste jag ju ;) haha! Nä, men de är nog rätt låt som vann.

                       

Av Helené Gidhammar - 15 mars 2008 20:27

Kikar på de nu, finns inte så mycket annat ;) Roger är o kikar på hockey o jag myser i soffan!
I går kom mamma o pappa hit, dom ringde o sa att dom skulle komma bara :) Hur trevligt som hällst! Så vi spela kort, snacka skit, tände ljus, myste o spela kort hela kvällen. Älskar verkligen min mamms o pappas, dom är helt otroliga! Första pappa gör när dom kommer är o klappa mej på magen o ger mej en stor kram, han är underbar! Blod är inte allt o de har verkligen han bevisat! Skulle kunna göra allt för han, precis som han har gjort för mej! Nej, nu vette tusiken vad de blev.. Hormonerna spökar, tårarna är nära nu ;) Men min pappa är helt otrolig karl, bara så ni vet!

Annars i dag har vi varit o kikat på bil med mamma, pappa o mormor. Bussen ska nog bort nu o en Volvo ska nog rulla in på gården i stället :) Men vi får se. Dom har inte bestämt sej, vilket nog kommer ta ett tag! Sedan efter de gick vi på Ica o handla, köpte de sista vi behövde till maten. Väl hemma laga vi (läs Roger) underbart god mat. Fläskfilé strips o bea sås, mumms för de! Super gott var de. O nu ska jag åter gå till melodifestivalen o soffan, tänker inte rösta men jag hoppas på Charlotte Perelli, tror jag iaf. Hon ser ut som en transa, tyvärr, men hennes låt är nog ändå bäst! Tror att hon har störst chans i eurovision, men vi får se. Igentligen bryr jag mej inte, bara inte Christer Sjögren vinner!

Nu sparkar bäbisen utav bara den :) Super mysigt! Gå verkligen inte att beskriva, de är en konstig men härlig känsla! Längtar som bara den till sommaren nu, kan inte fatta att vi ska bli tre :) Något helt underbart, som bara jag o Roger har skapat!

Roger - The one and only!
    
                                            

Av Helené Gidhammar - 14 mars 2008 08:26

Har sovmorron i dag men som vanligt kan jag inte sova länga när jag väl får ;) haha! Så, jag klev upp i stället. Ganska skönt de oxå, för då hinner man dona på som man vill. Värsta är bara att hur mycket tid jag än har så måste jag ändå stressa i slutet, men de är inte så mycket o göra åt :)
Så nu tänkte jag ta o fika lite, om vi har nått hemma villsäga. Har ju börja tidigt hela veckan o då äter jag ju frukost på jobbet.. Men annars får jag hitta på nåe annat! Sedan ska jag duscha, så jag vaknar till riktigt. Lösa lite sudoku o läsa tidningen, lyssna på radion o efter de är väl morronen slut o jag ska väl fara. I kväll vette tusiken vad som häner. Roger jobbar han oxå i dag, så vi kanske kommer hem samtidigt förengångsskull :) Men vi lär nog bara mysa i kväll..

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 13 mars 2008 20:03

Vi har varit o kikat på vagn i dag o vi är helt kära :) Vi vill ha en sån! Lutar åt att vi kanske köper den, diskuterar lite framotillbaka om hur vi ska göra. Men vi är väldigt sugna på en EmmaLjunga Edge Duo Kombi!

Av Helené Gidhammar - 13 mars 2008 19:20

Tänk, i dag har jag gått precis halva tiden :) Otroligt!

Ungefär vid den här tiden är det dags för ett nytt besök hos MVC. Modern märker att barnet rör sig alltmer och det går ibland att se dess rörelser. Livmodern växer alltmer och skjuter fram magen. Det kan hända att naveln börjar puta ut, i sådant fall kommer den att göra det tills förlossningen. Bröstkorgen växer och det kan vara mycket bekvämt med en justerbar BH.

Ditt barn är 14-16cm långt från huvud till stjärt och väger ca 350g. Barnet är fortfarande mycket litet men växer snabbt och är nu halvvägs. Nu följer en kritisk fas i utvecklingen av sinnesorganen - hörsel, syn, känsel, smak och lukt. Äntligen kan barnet höra och känna igen din röst. De olika sinnesorganens nervceller utvecklas nu i sina specifika delar av hjärnan. Nybildande av nervceller har trappats ned något, och koncentreras istället till utveckling av komplicerade förbindelser mellan nervceller som krävs för funktioner som minne och tänkande. Bär du på en flicka finns det redan omkring två miljoner ägganlag i äggstockarna. Barnet kan nu njuta av att sträcka ordentligt på armar och ben, eftersom nervsystem och muskler har utvecklats tillräckligt för att det ska vara möjligt.

Ovido - Quiz & Flashcards