Alla inlägg den 4 april 2008

Av Helené Gidhammar - 4 april 2008 20:32

En helskön Fredag, som har kännts precis som en Lördag!
Dagen började ganska tidigt ändå, vet inte riktigt när vi klev upp men inte allt för sent.. Sedan slämgde jag i mej lite frukost o direkt in i duschen. Fixa de som skulle tvättas eller en del av alla tvätt som vi har.. Gick i väg med de o fixa de! Skönt o ha lite underkläder ;) haha. Sedan for vi till Marcus o kikade in lägenheten, var en ända röra men de blir säkert bra när de väl är klart! Efter de for vi med däcken till mormor, får inte plats med dom i källaren nu när vagnen står där :)
Sedan var vi o köpte schampoo, som vi hade noll av hemma. O där stog dom o ville att man skulle bli blodgivare, precis när vi hade pratat om de :) Men jag fick inte ge blod nu när jag är gravid o inte förrän 9 månader efter jag fött, så jag ska skriva upp mej sedan när jag är klar med mitt ;) Men Roger skrev upp sej, så på Torsdag ska han på sjukhuset o ta prover, de var dagen goda gärning :) Biltema efter de blev de, köpte nya däck o slangar till vara enormt snygga cyklar som väntar nere i källaren :) Så nu ska dom bara på cykeln sedan är de bara o trampa på! Tur att man han en cykel specialist till karl!
Sedan skulle vi o köpa blommor till sovrumms fönstret, iomed att vi inte har några alls där nu.. Men, vi var så himla veliga att vi inte kunde bestämma oss, så vi kom där i från med en dricka o en choklad i stället :) haha! Typiskt oss. Så de blev inga blommor i dag häller..
Hann bara hem o slänga i mej lite mat, till tvättstugan sedan skjutsa Roger mej på jobbet, börja fyra o kom några minuter försent för att de var sån himla cirkus inne i stan, alla slutar precis när jag ska börja, typiskt ;) Men väl där så gick de skit bra, mycket kunder o nu har jag äntligen fått min namnskylt :) Ska dessutom jabba i morron oxå, var inte menat så. Men de ger pengar! Så jag börja tålv o slutar tre, så de är bara ett par timmar så hela dagen är ju inte försörd för de!
O nu kikar vi på Talang 2008, skämms så för dom som är där så jag satt mej här ett tag :) haha! Ska mysa i soffan hela kvällen, men chips o dricka. Så nu är de bästa att jag sliter mej från datorn o pussar på min underbaraste ;)

Roger <3

Ovido - Quiz & Flashcards