Alla inlägg den 25 april 2008

Mys

Av Helené Gidhammar - 25 april 2008 23:28

I går var de en kanon dag :) Var ute nästan hela dagen, byggde tillomed en bro jag o mamma! Hur duktiga sm hällst :) Efter de for vi o lyxa till de med en mjukglass i Fränsta :) Sedan skulle jag igentligen till Tove, men vi for på fotboll i stället, men Tove o Lina hänka på :) Skit kul! Matchen förlorade dom, men trevligt hade vi!
O i dag har jag o pappa haft en hel dag tillsammans nästan, vi var till Ånge o tvätta bilen, handla o köpte en kläning till mej :) Pappa som fick bestämma, de blev super bra! Så de ska jag ha på dopet i morron, mammas syster har ju fått en pojke som ska döpas i morron. En Walle :) På ett sätt ska de bli jätte kul, men på ett annat sätt känns de bara konstigt.. Tror int ejag har träffat min morfar på 10 år, så de känns lite små knasigt. Men de får vi ta i morron!
Efter Ånge trippen for vi häm o gjorde äggmackor o mummsa i soss :) Sedan städa vi, skjutsa Lojsan till tåget o laga mat. Lagomt tills mamma o Martin kom hem, så vi käkade ute i solen :) Efter de fortsatte vi med ute arbete, kratta o älda löv, snickra klart bron o en massa annat :)
Vid halv 7 ungefär traska jag till Annelie, där var Tove o Maria o tjejkvällen väntade :) Skulle kika på Såska de låta o speoa spel, men de blev inte bara tjejer ;) men de var took trevligt ändå! Så jag har precis kommit hem, hadde lätt kunnat stanna ett tag till men jag ska du upp i morron så de var lika bra att gå hem. Så de ska v göra om :) Trevligt trevligt!
Nej, nu okar jag inte skriva mer på de hära jävla skit tangentbordet, tatch knappar o mina långa naglar kommer inte överräns ;) haha! Men de är ju en dag i morron oxå..

Roger <3

Ovido - Quiz & Flashcards