Alla inlägg den 23 april 2008

Av Helené Gidhammar - 23 april 2008 11:31

Kom hem tidigare än jag trott i dag :) Skönt! Kom bara dit o hämtade tentan o surra lite skit med Sara, sedan for jag hem. Så jag har redan hunnit vare hemma ett tag :) Roger snarkar fortfarande, tror inte änns att han hörde mej när jag kom hem. Ganska skönt att han sover djupt så man kan dona på med vad man vill utan att man stör han!
Men nu ska jag läsa tidningen o lösa sudoku, sedan får vi se vad som händer. Ska iaf packa väskan, ska ju åka hem till mamma o pappa i dag :) Underbart!

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 23 april 2008 06:38

I går var de 139 stycken som läste min blogg o ett par ynka kommentarer ;) haha!


Just nu sitter jag med en ansiktsmask :) Så här tidigt på morronen, jag är ju igentligen knäpp! Men jag kliver upp varje morron då Roger kommer hem, så fikar vi tillsammans o har de underbart mysigt :) Uppvaknandet är de bästa, då får man en puss på kinden o en fantastisk kram, lite små prat i sängen o sedan äre frukost som gäller för magen kurrar ;)
Ska snart hoppa in i duschen o bli lite piggare, är seg som bara den. Tur att de är sol ute!
Mamma ringde i går kväll o ville att jag skulle komma hem, nu när dom har ledig vecka o allt. Så i dag kommer dom o hämtar mej :) Melker skulle på sjukhuset vid 2 så efter de kanske. Myspys! Men innan ska jag på skolan o hämta hemtentan som vi ska få i dag, Marknadsföring :/ Känns jobbigt.. Men efter jag hämtat den så är jag ju ledig, så då ska jag hem o hoppa ner i sängen brevid min älskade i ställe för :)
Men nu har min ansiktsmask torkat helt, så nu ska den bort o jag in i duschen, så jag hinner med bussen!

Roger <3

Ovido - Quiz & Flashcards