Alla inlägg den 14 april 2008

Av Helené Gidhammar - 14 april 2008 18:58

Var o kika på en spjälsäng i dag, en begagnad som tydligen skulle vara jätte fin. Visst, den var kanon fin men inte den färg vi hade tänkt oss.. Eftersom att våran säng är ganska mörk så vill vi (läs Roger) ha en som passar ihop ;) Så de blev ingen spjälsäng i dag.. Men, vi var o kika på Ikea för att jämföra färgen, så vi bestämmde oss för att vi ska köpa en säng där :) Inte helt våran färg, iomed att de inte är samma märke på sängarna, men de är så nära vi kan komma :) O båda tycker den är jätte fin! Så de får bli den, de är redan bestämt. Så nu ska vi bara köpa de :) Men de får bli nån annan dag, Roger skulle o jobba så vi hann inte.. Ingen broska, man vill ändå bara sätt upp den när man får hem den o de är ju ändå ett tag kvar, 15 vecker för att vara exakt :) Men de känns ändå skönt att vi hittat en som båda vill ha! Komiska är att vi sa att vi skulle ha en begagnad vagn o spjälsäng, men inget av de blev de :) haha! De är ju alltid kul med nytt, dessutom är de första barnet. O som Roger sa i dag, klart h*n ska ha de bästa :) Goding!
Efter att vi kikat på sängen blev Roger hungrig, så han tog köttbullar o jag tog en fika, hade ju precis käkat en paj innan vi for, typiskt! Sedan vart de stressigt hem, Roger skulle ju i väg o jobba. Så han gör sitt pass nu o jag har precis landat i mjukisbyxorna o favvotröjan :) Ska ta lite vinrovor o slänga mej i soffan o läsa en mammatidning, är ju bara skit på tv:n..
I morron äre skolan som gäller, har sovmorron till 10! Vilket lyx :) Var en karl som skulle komma o prata till 12 o efter de är de lunch o sedan ska vi på semenarium "Jobba mindre, få mer gjort" eller nått sånt tro jag den hette.. Hoppas att de är nåe intressant, skulle tydligen vara de iaf! Efter de ska jag o mormor på den vanliga Tisdagssimningen :) Härligt!
I dag har Roger dessutom lämnat blodprover för blodgivningen, så nu är de bara o vänta o se om proverna är bra :) Men de ska ju inte vara några problem, så snart kanske han oxå får rädda liv! Längtar oxå tills jag får göra en god gärning..
Men nu vill min mage ha vindruvor o baken längtar efter soffan ;)

Här är sängen som vi ska köpa :)

                           LEKSVIK Spjälsäng

Ovido - Quiz & Flashcards