Direktlänk till inlägg 7 februari 2009

Kollat

Av Helené Gidhammar - 7 februari 2009 20:56



I går så gjorde vi inte allt för mycket. Roger fick åka och jobba tidigare, så han for redan tidigt på morronen. Så jag och Elton fick käka frukost själv, gröt för prinsen och tonfisksmackor för min del. Sedan kika vi på en massa DH avsnitt, Elton sov super bra, åt super bra och var hur go som hällst hela dagen. Vi tog en kort sväng på Ica bara, de var ju så himla kallt även i går.. När Roger kom hem så fixa vi middag iaf. Blev helstekt kyckling, klyftpotatis, stark sallsasås, sallad och fetaost. De blev så himla gott!
Sedan blev de en tidig kväll. Vi gick nämligen och natta Elton vid 20, då somna även vi.. Haha! Så, vif 22:45 vakna jag. Fråga Roger om vi skulle kliva upp, fick ett svagt ja. Vi klev iaf upp, var kanske vaken i 20 minuter, högst. Sedan kröp vi tillbaks i sängen. Vilken fredag kväll!

          _______________________________________________________

I dag vakna Elton vid 06 första gången, som vanligt nu för tiden.. Men han låg iaf kvar i sängen till 07. Då klev Elton upp med pappa, mamma fick faktist sovmorron. Klockan 09:30 vakna jag upp av ett stort leende mitt i ansiktet :) Vad kan bli bättre än de? Inget.. 
Helt otroligt, men för första gången på många många många månader kände jag mej faktist utvilad och pigg dessutom! Så efter lite mys i sängen, satte vi oss vid krukostbordet. Käka gröt o myste!
Efter de hoppa jag in i duschen, Roger och Elton fick kläder på sej och sedan tog vi bilen till Coop. Handla lite nödvändigheter, som blöjor, våtservetter, frukt och godis till mej, såklart ;)
När vi var färdig på Coop for vi rakavägen och kika på lägenheten som vi skulle kika på. Kan väl såga om så, lägenheten var inte riktigt de vi trott eller velat. Så, vi ska säga nej till den! Var för mycket jobb för oss, just nu.. Vi har ju ändå gjort allt här hemma, så vi är inte alls sugen på att börja om på nytt. Så den får vara för våran del! De kommer nog en annan trea för oss :) Eller de har egentligen redan gjort de! Men, den ligger högst upp o kostar en aningens för mycket för att ligga här i området. Men kostar absolut inte mycket, då man ser vad dom har gjort! Jag är iaf kär i den lägenheten, fats jag bara har sätt den på bild :) haha

När vi kikat på lägenheten gick vi hem, ja lägeneheten vi kolla på låg i huset brevid ;)
Väl hemma fixa vi lunch till Elton, kokade tuttarna som vi köpt åt Elton och kokade dessutom plommona till Elton. Sedan for Roger, Morgan kom och hämta han här hemma. Dom skulle nämligen dricka öl i kväll.
Så när dom for sov Elton ett tag och jag kika på en massa avsnitt av Samantha who, efter de fick vi besök av min mormor. Vi fixade middag eller mormor gjorde de, jag koka äpplen och pären åt Eltons pure. Blev även kyckling i dag men med wookadegrönsaker, sallad, chillisås, fetaost, oliver och brieost. Underbart gott!
Efter maten åkte mormor hem, ja hon snusa lite på Elton först. Såklart!
Då blev de åter någa avsnitt av Samantha who och Elton sov lite till. Sedan blev de gröt för hans del, ny blöja o pyjamas, sedan nattning. Så nu sover prinsen! Dock oroligt.. Han börja dessutom grina varje gång han höll på och somna. Så jag antar vad de är för natt som gäller, mindre kul. Speciellt då Roger inte är hemma..

Men nu ska jag hälla upp lite jordnötsringar, coca cola och kika på några fler avsnitt av Samantha who!

 
 
Malin W

Malin W

7 februari 2009 23:34

Hej vännen!! Hoppas allt är bra med er. Tänkte höra om du har nå planer för söndag nästa vecka? Håller du dej hemma? Är nämligen så att jag, Nova å Malin Hammarberg skulle vilja hälsa på er då. :o) Vi har tänkt på de så himla länge nu så nu vill vi verkligen träffa er. :o) De är typ 1 1/2 år sen ja träffa dej sist. På toook för länge sen. Så vi håller tummarna på att du tar emot besök av oss då. :o) Kramar!!!

http://malinw

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helené Gidhammar - 14 maj 2009 21:47

   Nu lämnar jag bloggagratis och bloggar i stället här: http://missh.blogg.se                                     Hoppas vi ses där i stället!...

Hur

Av Helené Gidhammar - 13 maj 2009 20:45

Jag vet inte hur länge jag har försökt mej på de här med kodmallar och skit, ändå fattar jag ingenting! Nu ser de värre ut än innan jag börja.. Jävla skit, jag vill ju få till de innan jag börjar blogga där. Har dessutom slut på bilder här, vill inte...

Av Helené Gidhammar - 13 maj 2009 09:27

I går var vi ju och fira farfar, som fyllde 70. Mycket trevligt! Massa god mat, fika och tråta :) Farfar hade nog en toppen dag, han såg iaf lycklig ut! Vid 20 gav vi upp då mormor/gammelmormor skulle till Stockholm i dag och taxin skulle komma 05. E...

Av Helené Gidhammar - 12 maj 2009 11:57

Natten har varit jätte jobbig, Elton ville inte alls komma till ro. Så i natt har han ätit många gånger, vilket jag inte är van längre.. Tidig morron blev de oxå. Frukost och gröt, sedan sov han lite mindre än en timme till. Vilket är lite för prins ...

Av Helené Gidhammar - 11 maj 2009 19:15

Har precis nattat Elton, ikväll tog de inte änns 10 minuter :) Minns inte när de gick så smidigt sist.. Utan protester dessutom, underbart! Hoppas han sover bra i natt nu, skulle verkligen behöva de.                             ______________________...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards