Alla inlägg den 1 januari 2009

Av Helené Gidhammar - 1 januari 2009 21:42



Elton sov inte, han låg o pratade o joxa på där inne i sov rummet.. Men nu hoppas jag att han sover! Lilla skruttungen :)

Av Helené Gidhammar - 1 januari 2009 21:16



Fy, jag har så dåligt samvete! Jag skulle ta på Elton pyjamasen innan vi skulle gå o sussa, satte han på skönbordet som vanligt. Självklart höll jag i han! Men så tröck han i från o ramla baklänges, precis på kanten av skötbordet :/ Jag fick panik, röck upp Elton o blev helt tom inombords! Tårarna spruta på han o han blev helt stel. Dock blev han nog mer rädd än att han fick ont. Tror att de var för att jag reagera som jag gjorde. De gick över rätt fort då han kom upp i min famn! Efter några minuter var han sitt vanliga jag igen. Skratta, drog i strumporna o prata på! Men, fy va dåligt jag fortfarande mår över de..

Nu sover prinsen iaf, med pyjamasen på.. De går så himla fort när något händer!

I dag har vi inte gjort många knop, lagat mat, diskat, plockat undan o bara myst jag o Elton :) Roger jobbar. Sedan har mormor varit hit. Hon var trött på o stå vid spisen o laga all mat tills i morron. Så hon tog en paus o kom hit o gosa med Elton!
Elton har dessutom fått prövat 2 nya smakisar i dag, blåbäsrpuré o potatis/majs. Båda var sådär :) Först gjorde han grimarser som bara den, men efter ett tag verka de iaf duga!

I morron är de 60års kalas som gäller, mormor fyller ju år! Får se när vi far dit, beror på när Roger slutar o jobbar. Men de verkar som han har kört undan ganska mycket i kväll iaf! Så de ser lovande ut :)

Nu ska jag koka mej lite te, sedan ska jag klippa o skriva klart alla namn skyltar tills i morron :) Efter de hoppas jag att de inte är så länge kvar tills Roger kommer hem.. Då blir de film innan vi stupar i sängen!

Av Helené Gidhammar - 1 januari 2009 10:12



Första inlägget för 2009 :) Känns jätte konstigt att skriva 2009 nu.. Men de här ska bli ett toppen år!

Elton vägrade somna i går. Blev tillomed många tårar o skrik för lill prinsen :/ Han somna inte förrän 23:30. Då har han helt slut! Han fick lite mat, sedan slockna han på två röda..
Så efter att Elton somnat smög vi oss ut i soffan igen, jag o Roger! Vi skippade osten o kexen. De fick bli chips, Coca Cola, några öl för Roger o en skit film :) Haha! Vid 12 slaget gick vi ut på balkongen o kika på alla fyverkerier. Så otroligt vackert! Ännu mer otroligt att Elton inte vakna av alla smällar!
Vi stog o kika ett bra tag, skåla o pussades på balkongen. Super mysigt! När alla fyverkerier var klara kikade vi klart på den enormt värdelösa filmen. Den höll väll på till lite över 01, då kröp vi ner i sängen med våran älskade lilla son som låg o snarka :)
Vi trodde ju garanterat att Elton skulle sova längre i dag, då hans omna så sent. Men inte då, nej nej! Han ville inte alls sova, utan han ville busa o tjusas han bara :) Våran lilla plutt!

Nu ligger Elton o sover, efter lite gröt o plommonpuré :) Vi kör fortfarande med smakisar bara, helammar ju fortfarande. Men de går faktist jätte bra! Han är så duktig o han tycker de mesta är super gott :)
Roger är o handlar, han for för jätte länge sedan. Trodde att dom öppnade som vanligt i dag, men de gjorde dom inte ;) haha! Så han satt sej o vänta utan för Coop, helt själv på hela Birsta parkeringen. Min älskade tok! Han är nog snart hemma :) Då ska jag ta o fixa lite lunch. I dag blir de kött, wookade grösaker o ris! Ska bli hur gott som hället :) Efter de ska Roger o jobba.. O i kväll blir han super sen. Han ska försöka köra bort lite tills i morron, så han kommer hem tidigare då. För vi ska ju till mormor, hon fyller ju år då :) Så vi hoppas på att han kommer hem i bra tid i morron!

Jag o Elton har ingen aning om vad vi ska hitta på i dag. Men vi blir nog bara inne, de var ju över -6 grader ute! Inte så trevligt, så vi myser nog järnet här hemma i dag istället :)

Nu ska jag borsta tänderna, få på mej ett par strumpor o blocka av bordet..

Ovido - Quiz & Flashcards