Alla inlägg den 28 januari 2009

Te

Av Helené Gidhammar - 28 januari 2009 21:36



Nu sover Elton iaf, tillomed jag höll på somna! Eller jag gjode de, men vakna till o fick för mej nått.. Så jag klev upp o tänkte koka mej lite te. Men jag hamna här i stället! Väntar på att Roger ska komma hem, han lär nog va hemma efter 22 nångång..

Så nu blir de lite te o teven för mej, tills sängen väntar! Jag är helt slut i dag.. Även fats jag fick en gudomlig sovmorron av min älskade i morse! Men jag har ju ändå några månaders av sömn att ta igen ;)

 

Av Helené Gidhammar - 28 januari 2009 17:54



            Nu har jag o Elton testat kameran på datorn :) haha!

     

Av Helené Gidhammar - 28 januari 2009 14:24



Nu ligger Elton o sover, äntligen! Han har inte sovit nått på morronen/förmiddagen alls.. Lill prinsen! Så jag hoppas för hans del att han sover ett tag till.
Roger är o jobbar, blev eftermiddag i dag ändå. Tråkigt! Jag sitter här i mysbyxor, funderar på o duscha. Men jag vet inte om jag o Elton ska ta en promenad sedan, då vill jag duscha efter.. Men de är så dåligt väder ute i dag, inte alls roligt! Så vi får se hur de blir med den saken, eller om vi stannar inne hela dagen i stället. Myser o ha de gott här hemma!
Får nog bli en promenad i morron i stället! :)

Av Helené Gidhammar - 28 januari 2009 12:46


               I dag fyller min älskade mamma hela 41 år, Grattis! :)

Ny

Av Helené Gidhammar - 28 januari 2009 12:02



                            Nu har vi äntligen köpt en ny dator! :)

                                De blev tillsut en sånhär, en Acer:

  
Så nu försöker jag förstå mej på den, vilket inte är de lättaste :) Dessutom är den så himla olik våran förra dator,så de är inte lika lätt att skriva längre ;) haha! Men, de kommer väl snart..

Så nu lär de nog intge bli nåe bilder på ett tag :/ Ska försöka få till de, men vi får väl se hur de går..

Therese: Man får känna "så", ha dessutom inte dåligt samvete över de! De är bara jobbigt för dej. Jag finns här om du vill prata! :)
Super kul o prata med dej i dag, som vanligt! Vi hörs till helgen, så vi kan se till o ses, innan lillprinsen behagar att titta ut ;)

Ovido - Quiz & Flashcards