Alla inlägg den 5 januari 2009

Av Helené Gidhammar - 5 januari 2009 22:09



Har precis nattat Elton, för sjuhundraelfte gången typ.. Han har verkligen fått för sej att han inte ska somna på kvällarna! Börja nästan fundera på om han är rädd för att somna.
. På dagarna går de hur bra som hällst, han somnar på två röda då. Men på kvällarna blir de alltid "bråk" då hans ka sova.. 19:30 var han så trött så han höll på svima, försökte natta han då. Men de gick då rakt inte! Då ville han gosa, skratta, prata, dra i strumporna o suga på dom. Visste egentligen att de var för tidigt för nattning då, men han var ju så himla trött!
Klev upp, gosa lite i soffan, medans jag prata med Annelie. Givande samtal som vanligt! Nu när vi ska hem till helgen, jag o Elton, då ska vi se till o se. Så är de bara!
Iaf, tillbaks till nattnigen.. Försökte vagga han i famnen, men de gick inte häller. Då visa de sej att han bajast, ett heeel lass! Inte konstigt att han inte kunde sova. Bytte blöja o försökte igen.. Ville absolut inte ge med sej, så jag la ner han i hans säng. Då börja han prata o skratta igen, efter ett tag övergick de till störtgrin i stället.. Vilket inte varade länge, då han var svintrött! Efter min sköna sång o smekning på ryggen i 5 minuter kanske gav han upp o somna, lungt o stilla. I sin säng! Så nu hoppas jag bara att han sover för natten..

Roger är snart påväg hem, han var snart på garage när han ringde förut. Ska bli skönt med lite sällskap :) Hatar o vara själv, så tråkigt!
Jag har dessutom åkt på nån jävla förkylning! Kände de i morse när vi vakna, men nu är de värre.. Har ont i halsen o täppt som bara den i näsan. Hoppas bara Elton klarar sej! O att de inte är pappa o Martins förkylning jag dragit på mej, dom hade tydligen varit helt däckade..

Nu ska jag koka mej en till kopp te, med honug o sedan slänga mej på soffan innan jag hoppar i säng!

Av Helené Gidhammar - 5 januari 2009 13:47



Elton har börjat med, för några veckor sedan, att sova med ena ögat halvöppet.. Så man vet inte helt säkert om han sover eller ligger o smyg kikar. Jag hatar de, tycker att de ser så himla läskigt ut!

Men, de går tydligen i generna. Jag gör visst likadant, enligt Roger ;) haha!

Nu

Av Helené Gidhammar - 5 januari 2009 11:40



                                                Nu jävlar!

Från o med i dag, så ska vi ändra matvanor! De blir matlista, grönsaker till varje mål, frukost, lunch, middag o mellanmål där i mellan, godis enbart på lördagar o viktigast av allt, motion! Dock ska vi äta allt, men med måtta..
Så i morse när vi vakna, klev både jag o Roger på vågen. Som visade på tok för mycket för oss båda, speceillt för mej.. Typiskt! Jag tog även o mätte mej runt magen, låren, vaderna o armarna. En aningens för många cm visade sej där oxå.. Men, nu jävlar är de ändringar på de! Känner mej mer peppad än någonsin, så nu ska vi här kempa!

Ovido - Quiz & Flashcards