Alla inlägg den 4 januari 2009

Av Helené Gidhammar - 4 januari 2009 16:16



Håller på för fullt med tvätten nu, nästan klart tillomed! Har två maskiner inne nu, sedan ska allt bara hängas. Sedan klart! Alltid lika skönt då tvätten är klar, vikt o instoppad i garderoberna!

Elton o pappa Roger for o lämna tillbaks filmen vi hyrde i går, tredje gången nu jag är helt utan Elton.. Andra gången Elton o pappa drar i väg, bara sådär :) Men, de är så himla kul o se! Roger är verkligen världens bästa pappa, han tycker de är så kul o få rå om Elton lite själv. Så de är klart att dom ska få göra de, men de är svårt.. Kanske lika bra o vänja sej lite!

Men nu ska jag plocka ur diskmaskinen o efter de ska jag beställa två förstoringar på Elton som vi fått ramar till, kommer bli super fint! :)

Av Helené Gidhammar - 4 januari 2009 11:02



I går fick jag en super lång sovmorron, sov ändå till 12 :) Elton o pappa Roger hade myst i soffan, ätit gröt o hunnit sove 2 gånger!

Annars i går gjorde vi inte allt för mycket.. Roger var o kika på hockey, Elton sov mest hela dagen o jag kika på film på teven!
När Roger kom hem så hade han med sej en film, chips o dricka :) Vi har nog inte hyrt film på 100 år! Så de var mysigt :) Dock var filmen inte så bra, men de var iaf mysigt..

I går tog vi tag i Eltons sovande i våran säng! Vi tyckte att de var nog med allt snuttande, vaknande varje/varannan timme o att mamma Helené sover dåligt!
Så vi tänkte att nu ska han få börja sova i sin säng, dock blandade känslor! Vi tycker de är super mysigt o ha han i sängen, men när jag sover så dåligt som jag gör, måste vi tänka om lite!
Fick jätte dåligt samvete då han låg där helt själv i sin egen säng, vi tyckte tillomed synd om han.. Hel sjukt, jag vet!
Men iaf, nattnigen gick inte alls bra. Han ville inte somna i sin säng.. Även fast vi gjorde samma sak som varje kväll, fast i hans säng då.
Så de vara bara att ta upp han, Roger försökte sova ner han i famnen. Lyckades! La han i hans säng o vi slog på filmen. Vad har vi inte då? Jo, Elton ligger o skrattar o pratar för sej själv inne i sovrummet.. Klarvaken! Upp igen, jag försökte sova ner han i famnen. O han somna hur snällt som hällst! La åter igen ner han i hans säng, men den här gången fortsatte han faktist o sova! Så han somna väl lite efter 22 o sov ända till 02:45, i sin säng! Otroligt bra :) Så då lyfte jag över han till våran säng för lite mat o 03 tillbaks i hans säng. Tog ett litet tag, men han somna om i sin säng iaf. Ännu bättre! Sedan vakna han nästa gång vid 04:45 för mat, men då somna jag med han bervid mej. Så vid 06 la jag över han till hans säng igen. O lite före 08 ville han ha mat igen, för att sedan kliva upp! 2 matnigar på hela natten o en på morronen, kanon bra!
Nu får vi väl se hur de går i natt, håll tummarna för oss!



Nu sitter Elton här med mej, nyäten, ny blöja o nya kläder :) Jag sitter dock i pyjamasen fortfarande..
Roger är o tonar rutorna på Marcus bil, är nog hemma om ett tag. Ett Roger tag, alltså kan de ta lång tid ;) Jag o Elton ska lägga oss på golvet o läsa bok nu vi :) Sedan senare i dag är de tvättstugan som gäller för oss..

Ovido - Quiz & Flashcards