Alla inlägg den 20 januari 2009

Av Helené Gidhammar - 20 januari 2009 21:31



I dag då vi vakna, efter åter en orolig natt från Eltons sida, blev de frukost för mej o Roger. Ska dessutom tillägga att jag fick sov morron, ända till 10! Då hade Elton fått frukost o somna i pappas famn :) Så vi hann tillomed käka frukost tillsammans innan Elton vakna. Efter frukosten slänge jag me di duschen o sedan klädde vi på oss alla tre. Bökade ut oss i bilen o for mot Media Market, för att köpa tomskivor. Så vi kan kika på Vid din sida, älskar den filmen!
Sedan tog vi o gick över till Elgiganten, för att kika på en dator som Roger har kollat på. Den såg såklart hur bra som hällst ut! Så vi får väl se hur de blir, men de lutar mot en ny iaf ;) Woho!
Sedan ville Roger på MC-kläder, så vi hänka så glatt på :) Han hittade nog den hjälm man oxå vill ha, vilket betyder att de blir dyrt för mej o Elton ;) haha! Vi lovade han en hjälm i presnet, men han har inte hittat den han vill ha, tills nu..
När vi väl var klar där så får vi på Birsta City, kollade in rean på KallAhl! Hittade en massa fint till Elton :) 3 pyjamas, 1 par jeans, 1 skjorta, 1 kofta o 1 body, allt för 258 kronor :) Dom hade ju halva rea priset. Vilket kap!
Sedan gick vi även på Åhlens, hittade 2 bodysar o två mössor åt Elton där oxå, allt för 84,50 kronor. Ännu ett kap!
Efter de gjorde vi inte så mycket, utan for hem. Käka korv o mackisar till middag, orkarde inte göra nått annat!
Resten av kvällen har vi inte gjort mycket, kolla på tv, Elton har sovit o vi har bara myst i soffan!

                                       Elton i sin nya pyjamas :)

              



Ovido - Quiz & Flashcards