Alla inlägg den 19 januari 2009

Av Helené Gidhammar - 19 januari 2009 21:51



             I dag har Elton fått smakat blodapelsin, väldigt uppskattat! :) 

               

                                     Världens sötaste sjukling!

Av Helené Gidhammar - 19 januari 2009 21:37



Vi har precis nattat Elton, både jag o Roger. De sluta med att vi somna, alla tre! Så, nu ligger mina prinsar i sängen o snarkar. Jag ska bara stänga av teven, datorn o släcka alla lampor så ska jag jojna dom jag oxå! Blir en tidig kväll, vilket var väldigt länge sedan..

I morron är Roger ledig, så då blir de mys här hemma, promenader o massa sovande, om nu Elton går med på de vill säga!

Av Helené Gidhammar - 19 januari 2009 14:01



Roger ringde nyss, vårdecentralen hade ringt upp han om Elton nu iaf.. Men hon trodde inte att de var någon fara. Tydligen kunde febern sitta i flera dagar efter sprutan, sedan kunde febern oxå bero på förkylningen, att han åt dåligt gjorde inge.. Hon hade dessutom ingen tid, så vi fick inte komma. Blev han inte bättre i slutet på veckan eller nått sånt, så skulle vi höra av oss. Låter inte de lite konstigt?

Men blir han inte bättre i kväll, ringer vi primärvården ändå!



Av Helené Gidhammar - 19 januari 2009 11:08



Fortsättning på gårdagens inlägg..


Fast han sov inte så vidare bra resten av natten/morronen häller.. Vakna även med feber! Så i går blev de en lugn dag.
Mamma, pappa o Melker for väl hem vid 14. Innan dess hann vi med en del iaf. En promenad, handling, frukost, lunch, fika, duschningar o lite annat. Elton var mest grinig hela dagen o även kvällen! Kvällen blev bara värre. Så nattningen i går tog lång tid, mycket längre än vanligt, mer grin o mer protester.. Men vid 22:30 somna prinsen. Dock sov han bara till 24, vakna o tok grina. Så såg även resten av natten ut, varje timme vakna han o grina! Inget hjälpte, inte änns bröstet.. I natt har de med andra ord inte blivit mycket till sömn, inte för nån av oss tre. Typiskt att Roger skulle upp tidigt o jobba i morse oxå!

Nu vakna Elton ute i hallen..


Tillbaks igen, haha! Han somna om.


I morse när vi tog tempen så hade Elton 38,8 :/ Inte så konstigt att han inte mår bra! Så de fick bli alvedon i dag oxå, annars orkar han ju inte med dagen..
Men i dag har vi ringt vårdcentralen, så dom skulle höra av sej till Roger vid 13:30 så vi kanske får åka dit gör en koll iaf. Elon har ju varit dålig o haft feber i nästan en hel vecka. Dessutom äter han ju dåligt oxå. Han har nästan bara ammat hela veckan, knappt velat haft de häller.. Så inte mår vår prins så bra häller! Han är så himla hängig, mammig o pappig, allmänt super grinig o inte alls den vanliga glada Elton. Tur är iaf att jag mår bra i dag! Super skönt att jag börjar bli bättre. Har varit jobbigt då både jag o Elton varit dålig. Man orkar ju själv inget!

Elton ville inte alls somna nu på morronen, fast än att han var så himla trött. Så vi tog oss en promenad, kom precis hem. Den var nog skön för Elton, han somna nästan direkt när vi kom ut! Behövligt med sömn för han.
Så nu sover han är brevid mej i vagnen. Jag dricker en Yoggi o svättas, haha! Roger jobbar ju som sagt, men han har förmiddag så han är hemma i ganska lagom tid. Skönt!
Annars i dag blir de som sagt inte många knop, vi ska bara mysa i soffan o troligt vis blir de väl vårdcentralen oxå..

Ovido - Quiz & Flashcards