Alla inlägg den 1 juli 2008

Av Helené Gidhammar - 1 juli 2008 20:47

Har precis kommit hem från middagen med mormor :) Super trevligt o god mat! Var på Casino, så vi spela lite granna oxå :)
Sedan skjutsa mormor hem mej, tänkte att jag skulle sova där, men då blev Roger hemma i dag.. Han mår inge vidare alls! Så vi ska mysa till de med chips o film nu i soffan :) Super trevligt mitt i veckan när man inte är van de! Nej, så nu har jag inte tid mer. Roger o filmen väntar :)

Roger <3

Seg

Av Helené Gidhammar - 1 juli 2008 11:34

Är hel seg i dag, som vanligt nu för tiden ;) haha! Klev upp före halv 7 i morse, skulle ju till BM klockan 8:00 så jag klev upp när jag vana o käka frukost helt själv.. Sov ju hos mormor i natt. Var på stan med mamma, mormor, Martin, Gina o Melker i går, skulle kika om de var nån fart på Gatufesten, vilket de inte var! Skulle vara Melkers dag i går, men karuseller o allt, men dom var inte änns uppe.. Skit tråkigt! Så vi kil apå stan o käkade, McDonalds blev de så klart när Melker fick bestämma ;) Smaka som vanligt.. Efter de gick vi o handla lite godis o sånt till kvällen! Mormor o mamma for in till stan på kvällen igen dom.. Vi "barn" kik apå tv hela kvällen, var helt värdelöst på tv:n.. Men vi hade de mysigt i soffan vi :)
Klockan 2 kom mamma o mormor hem o var lite väl pratglada ;) Men dom somna ganska fort..

I dag har vi bara hunnit med BM, allt vra bra eller övertrycket var högt men ingen fara sa hon! Hade gått upp sjukt mycket i vikt.. Fy! Höll på o dö när jag klev på vågen! Har gått upp 23 kilo(?) sedan inskrivningen, men då hade jag ju gått ner 10 från min startvikt, så 13 kilo har jag gått upp!!!! Hur hände derå? Fattar ingenting :) Men, de är helt normalt o vattnet är inte de lättaste ;) Dessutom är de inte lång tid kvar.. Så jag oppas jag inte går upp allt för mycket mer, de är bara bäbisen som får växa här ;)
Magen växte som den skulle, 35 cm nu. Kurvan gick rakt uppåt :) Men jag håller mej inom den normala kurvan, så de är lugnt! BM var nöjd med allt iaf. Skrev förlossningsbrev i dag oxå, vet inte om jag bev så mycket klokare av de. Men men, nu är de gjort iaf! Känns fortfarande lååååångt bort..
Hjärtljuden låg på 136 denna gång :) Har blivit långsammare nu än föut!
Sista gången nu med våran BM, hon går på semester nu. Så nästa gång blir de en ny BM, fats vi ska ju bara dit en gång! Om jag inte går över, för då får vi den ordinarie BM igen :) Men de vill jag inte! Vill ha nu hällst :)

I går var vi o kika på en videokamera oxå ju, blev så att vi kom hem med en oxå :) haha! En sån här blev de iaf..

                                 

Nej, nu ska jag ta mej nått o äta innan jag dör av hunger! Efter de hoppas jag mormor kommer o hämtar mej, Roger sover ju bara ;) Dessutom ska ju jag o mormor ut o käka middag i kväll, så jag kan lika gärna vara där i dag o få lite sällskap :)
Justja, magen kurrar efter mat nu!





 

Ovido - Quiz & Flashcards