Alla inlägg den 11 juli 2008

Av Helené Gidhammar - 11 juli 2008 21:05

Nu är jag hemma i stan igen med min älskling o kissemissarna :) Ganska skönt o komma hem, även om jag trivs mer än bäst hemma i Ljunga hos mamma o pappa oxå!

Dagen har varit super skön! Jag vakna när mamma sluta jobba i morse, hon gick på promenad, vilket jag längtar efter att jag oxå ska orka med! När hon kom hem käka vi frukost med Lojsan, mysigt :) Sedan gick vi upp o fixa nya gardiner i tvättstugan o dona på innan mamma o Lojsan skulle skjutsa hem mej. Tänk att jag har verkligen världens bästa mamma, som åker 7 mil enkel resa bara för att skjutsa hem mej så jag slipper åka buss :) Hon är underbar min mamms! Men när dom ändå skulle skjutsa mej så skulle dom lämna in Lojsans mobil på lagning.. Innan de for vi till mormor o luncha, löste korsord o prata skit :)
Väl här hemma väckte jag Roger eftersom att jag inte hade med mej nån nyckel, fast de var lika bra att han vakna så han kan sova i natt i stället :) Han sov ju ändå till halv fyra, så de fick duga!
När vi kramats o myst ett tag så for vi till Jonas o Ulrika, fika o snacka skit! Efter de for vi o handla, helt tomt i kylskåpet hemma.. Så de gick inte att skita i handlingen :) Hitta en massa gott, för mycket igentligen.. Var menat att vi skulle äta middag när vi kom hem, men vi kom hem så himla sent o börja städa ur kylskåpet, haha. Så vi ska snart ta o fika lite i stället, maten få vänta tills i morron. Inte alls bra, jag vet men ingen av oss orkar göra mat just nu ;)
I kväll ska vi bara lata oss i soffan, ska kika på One Tree Hill o nån film som Roger har tagit ner :) Ska bli så mysigt o vara hemma med Roger en hel helg till!

Just nu är jag helt slut, magen känns som att den väger ton! Den växer o växer dag för dag nu tro ja.. Fattar inte hur jag ska orka 20 dagar till ;) O fötterna är ännu värre än i går! Nu får jag knappt in foten i foppatofflorna änns, som igentligen är jätte stora.. Dessutom sväller jag tillomed igenom hålen ovanpå tofflorna?!?! Haha, är helt prickig när jag tar av mej dom o de går inte bort på flera timmar. Hel sjukt :)

Nej, nu ska jag se om Roger pratat klart i telefonen eller om den fastna i örat på han, min mage skriker ju efter nåe ätbart! Förutom choklad ;)

Roger <3



Av Helené Gidhammar - 11 juli 2008 01:31

Nu måste jag verkligen sova o jag ska orka upp i morron o vara människa!


Blev ingen vinnst på bingon ikväll, dock en trevlig kväll med farmor o Lojsan :) Betyder mer de! Men nu ska jag prata klart på msn o sedan bege mej till sängen o försöka lägga mej ner, maten vill ju bara komma upp :/ Skit jobbigt, så fort jag lägger mej ner så vill jag spy.. Hoppas verkligen att de går över snart!

Hoppas verkligen på jobbet för min älskade, kommer bli prima ;)


Roger <3

Ovido - Quiz & Flashcards