Alla inlägg den 20 juli 2008

Av Helené Gidhammar - 20 juli 2008 21:48

Jag är heeeeelt slut! Orka knappt skriva på tagentbordet.. Mina fingrar är som korvar, fötterna är som ballonger o bäbisen har fötterna under min tuttar ;) Dessutom ligger rumpan åt vänster, så min mage ser mongo ut! Haha, känner mej skit snygg, verkligen.. Sitter i en röd klänning, magen väller ut som bara den, håret står åt alla håll o kanter o svätten rinner, sexigt värre ;) Tur att jag är ensam hemma! Synd om den som måste ha kollat på mej, Roger alltså :) Men han är o jobbar han! Fatta verkligen inte hur han ska klara av natten.. Han har slitit hela dagen! Så nu sitter tapeterna på plats, blev hur bra som hällst! Skulle vara lattebeige, men de blev ljusgrått, dock blev de väldigt bra! Både jag o Roger är supernöjda. Har dessutom mödlerat om i vardagsrummet, så de blev ännu bättre!
Mamma o pappa for precis vid fyra, så vi har hållt i gång hela dagen! Pappa o Roger med tapeterna o jag o mamma har putsat fönster eller de har mamma gjort. Jag har bytt gardiner i alla rummen o diskat alla glas i vitrinskåpet, så jag har gjort lite jag med :) Men magen börjar bli så tung att jag orkar inte stå så länge.. Men vi har ju sån tur att vi har mamma o pappa, dom är verkligen gudomliga! Mamma ringde nyss o sa att dom kommer på Lördag oxå, då ska vi slipa köksluckorna, garderobsdörrarna o dörrarna, efter de ville mamma njuta av semestern sa hon ;) Haha! Hon är för underbar :) Så nu ska luckorna äntligen bli gjorda! Måla gör vi hos mormor så kan dom torka där innan vi tar hem dom..

Efter att mamma o pappa fare hem så fortsatte jag o Roger med resten! Flytta in soffan, dammtorka o dona på med allt som var kvar. Är fortfarande inte klar, även fast jag fortsatte efter att Roger åkt o jobba! Är sjukt mycket kvar som ska göras, dessutom ser resten av lägenheten ut som en rövarhåla! Gamla lister på balkongen, datorn på köksbordet, flyttkartonger i hela hallen, skåpluckor överallt o massa massa saker i vardagsrummet som ska bort.. Men, i kväll orkar jag verkligen inge mer! Har tillomed dammsugat mattan, bara de tog en timme o en massa svett o svordomar! Roger ringde tre gånger då, hörde inte telefonen, så han blev lite nervis :) haha, Min goding!
Men nu ska jag ta o koka lite te o äta mammas nybakta bröd, med ost ;) Mmm! Innan dess ska jag hoppa in i duschen o sätta mej, har tagit in en pall, annars hade jag aldrig orkat duscha! Bäst att jag går nu medans jag har lite, väldigt lite ork kvar..

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 20 juli 2008 09:21

Oj, va tidigt vi är uppe i dag :) Länge sedan vi klev upp så tidigt nu.. Men mamma o pappa är snart här!
Så jag har tillomed diskat, tömt diskmaskinen, bäddat o donat på! Roger är ner i kvällaren o hämtar verktyg så han kan få bort nått från väggen, vet inte riktigt vad.. Tapetbordet står upp redan, så nu väntar Roger på pappsen bara :) Så i dag ska vardagsrummet bli klart! Eller listerna får vänta, men de kan vi leva med!
Nu ska jag få på mej lite kläder innan mamma o pappa snart är här :)

                                        1 1   d a g a r   k v a r  : )

Roger <3

Ovido - Quiz & Flashcards