Alla inlägg den 23 juli 2008

Av Helené Gidhammar - 23 juli 2008 23:08

Pappa ringde precis o sa att han har kommit på vilken dag knodden kommer dyka upp :) Den 5 Augusti, för då har han o mamma bröllopsdag, de tror han stenhårt på :) Tiden skulle han åter komma med sedan sa han ;) Haha!


Mormor sa i dag att hon tror att knodden kommer nu till helgen, hoppas verkligen på mormors gissning nu ;)

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 23 juli 2008 21:30

Fick besök av mormor förut, hon kom med jordgubbar o grädde :) Så vi mumsa på dom, prata en massa o kika på tv! Supermysigt.

                       

Nyss prata jag med Therese i telefon, i 40 minuter :) Alltid lika kul o prata! Nu är de mycket gravid o bäbis prat som gäller :)
Så till helgen ska se till o ses, var en evighet sedan nu..

Nu ska jag ta o koka lite te o hoppa in i duschen efter de, hann aldrig de innan mormor kom förut!

Roger <3

Av Helené Gidhammar - 23 juli 2008 18:09

I dag är mammas gissning på datum :) Men, dock är inget på G! Mår som vanligt, dåligt men inga känningar!
Så tyvärr har mammsen fel, iaf på datum. Får se om de kanske kikar ut en tjej på 4025g så får hon lite rätt ;) Fast dagen är ju inte slut.. Mamma ringde nyss o sa att jag skulle ut o jogga lite ;) haha! Skulle ha gjort de om jag orkat.. (Eller inte!)

Annars har dagen varit lugn. Jag har mest legat o vride mej i soffan, kika på massa värdelöst skit på tv:n o ätit :) Vilken dag!
När Roger vakna, efter två nångång så kika vi på ett avsnitt av One Tree Hill, lika bra som alltid! Sedan gjorde vi lite mat eller Roger gjorde de, för mej blev de kräm med mjölk o två tomater, inte sugen på nått just nu! Men de fick duga i dag, ska väl ändå fika nåe senare i kväll :)
Innan Roger for o jobba så gick vi ner med en massa grejer i källaren, så nu ser man hallgolvet oxå :) Underbart! Lite grejer kvar i vardagsrummet, men de mesta ska kastas, så vi ska på tippen på Fredag så de är gjort!
När vi ändå var nere i kvällaren tog vi äntligen upp barnvagnen :) Så nu står den i sovrummet o väntar på att bäbisen ska dyka upp, precis som mamma o pappa! Haha, de känns så konstigt o skriva eller säga mamma o pappa, tänk att vi snart ska bli de :) Wow! Blir lika glad varje gång jag tänker på de.
Men nu är allt klart för att bäbisen ska komma!

Har även boka tvättid i dag, så på Fredag ska jag försöka fixa de. Så slipper vi tänka på de innan eller efter BB :)
Sedan är de bara städning kvar, vilket mamma ska hjälpa mej med på Lördag! Underbart :) Sedan har jag gjort allt jag skulle innan bäbisen ska komma!

I dag är de 8 dagar kvar, fast igentligen en vecka.. De är ju onsdag i dag o tiden går ut nästa onsdag! En vecka? Vart tog igentligen tiden vägen :)
Sedan är de ju så konstigt, jag byter vecka varje Torsdag, ändå går tiden ut en Onsdag? :) Jaja, skit i samma. Bara h*n inte stannar för länge!

Nu ska jag nog sätta mej i duschen ett tag :) Svettas som en took! Sedan blir de som vanligt tv för mej i kväll..
                             

Roger <3

Ovido - Quiz & Flashcards